Відповідь: Що я роблю о 9:00 Інколи тільки просинаюся з доцьою, а інколи вже встигаю до 9 приготувати обід, поснідати і зібратися гуляти
Відповідь: Що я роблю о 9:00 Сьогодні в 9 розігрівала сніданок. А через тиждень, в 9 годині, буду повертатись зі школи.
Відповідь: Що я роблю о 9:00 о 09.00год в робочі будні я вже цілу годину як на роботі щиро працюю))) на вихідних зазвичай ще у ліжку, якщо нікуди не потрібно йти-їхати ...
Відповідь: Що я роблю о 9:00 Я також о 9 ранку вже аж 40 хвилин на роботі...) а на вихідних, то один день я намагаюсь обов'язково виспатись та вилежатись))) А уже інший день, то спорт, друзі і всі такі справи...))
Відповідь: Що я роблю о 9:00 О 9тій стою в корку коло школи, слухаючи радіо-новини. Дорко саме вибіг з авто, бо швидше добіжить, аніж доїдемо. Нестор гукає "па-па!", а Андрій шарудить поглядом по сидінню авто, чи Дорко, бува, вистрибуючи, не забув мобілки
Відповідь: Що я роблю о 9:00 Зазвичай о цій порі ми з малим прокидаємось і "бублимось" пьємо чаї-кави, обіймаємось, розмовляємо=)
Відповідь: Що я роблю о 9:00 9:00 моя година, можна спокійно допити ранкову каву, старшого тато до школи везе, а меншого я в садок завела. Є ще тимчасово племінник 1,9р, але те сонечко мені настрій піднімає
Відповідь: Що я роблю о 9:00 В робочі дні о 9 вмикаю компютер в кабінеті, роблю каву чи чай і обговорюю зі співробітнецею вчорашні уроки наших діток. А у вихідні в цей час ще сплю )))
Відповідь: Що я роблю о 9:00 О 9 год кава давно випита і годину вже як працюю, а у вихідні тільки прокидаюсь
Відповідь: Що я роблю о 9:00 О 9 год я або вже на роботі сиджу і відкриваю читати книжку, або тільки сідаю на трамвай щоб попасти на 10 на роботу. У вихідні сплю)
Відповідь: Що я роблю о 9:00 у понеділок-четвер, а інколи у середу, лежу ще у ліжку і переглядаю новини в інтернеті. у вівторок-п'ятницю, а інколи середу, на роботі п'ю чай або каву
Відповідь: Що я роблю о 9:00 Так як доня прокидається близько 9 години, то о 9 я її переодягаю, або п’ю чай.