Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

напишіть, будь ласка, завтра чи вдалось вам щось вияснити, бо в мене вже щось мозок спухає від думок про ту вакцинацію в садках((.

• Подобається Подобається x 1
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Львівщина однією з перших отримає вакцину від поліомієліту

Міністерство охорони здоров’я України планує провести три раунди імунізації з використанням оральної полівакцини (ОПВ) для всіх дітей віком до шести років незалежно від того, чи були вони імунізовані від поліомієліту до цього, заявив заступник міністра охорони здоров’я Ігор Перегінець, повідомляє прес-служба Міністерcтва охорони здоров’я.

За словами Перегінця, в третьому раунді заплановано імунізувати дітей до 10 років.

На сьогодні не виявлено нових випадків поліомієліту в Україні, однак ситуація залишається небезпечною... кількість мутацій вірусу, який виявили в дітей у Закарпатській області, показує, що цей вірус міг циркулювати в Україні протягом останніх двох років і через низький рівень імунізації від поліомієліту”, – зазначив заступник голови Міністерства.

Як зазначив Перегінець, перший раунд буде проводитися поетапно: із Закарпатської області та прилеглих до неї Львівської, Івано-Франківської областей, а тоді протягом двох тижнів має бути охоплена вся Україна, при цьому імунізація повинна покрити 95% усіх дітей.

3. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Нікого не відраджую від вакцинації, але скажу. Питалась у знайомого педіатра на рахунок того, то казала не капати малому. Підтвердила, що вакцина довго стоїть і не є нормальною. Якщо будуть капати мусово, то зробити довідку, що протипоказано. Своїх внуків не щепить взагалі. Але мене мучить те, що малий буде ж контактувати з іншими дітьми. Ну може в садок би не ходили в той період, але ж все одно на вулицю десь виходити треба...

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

В садку? То як? А дозвіл батьків?

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Та якщо не хочете робити, пишете відмову у свого дільничого лікаря і все. Ніяких наслідків ця вімова за собою не тягне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Kasia

Kasia Well-Known Member

Напиши як довідаєшся

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Під час "епідемії" можуть начхати на дозвіл.

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А в нас епідемія?

9. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

10. Fleshka

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

По факту зараз згідно закону батьки мають бути повідомлені. Наразі законів не змінювали

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ну ок, а як щодо того, що Закарпаття заявляє, що це не поліомієліт? Так бил лі мальчік? Щоб то часом не було так, що хз на що ті діти перехворіли, по ходу розберемось (може), але екстренну вакцинацію проводимо вже і негайно!

• Подобається Подобається x 2
  13. Іриска

Іриска Well-Known Member

в мене щось теж паніка розгулялась, якщо я не щеплю - а щеплені діти заразні протягом 2 місяців, то що робити мені зі своїми? забирати зі садка на 2 місяці? нікуди не ходити з ними?
    а тоді що це?

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Малий ще після літа в садок не ходив, скоро піде, то планую крім попередження виховательки і няні, ще йому добряче втовкмачити, щоб не давав нічого капати.

15. Fleshka

Дуже хочу вірити що закон не переступлять.

16. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ви знаєте, то ще раз доказує, що прислухайтесь до своєї свідомості. Хоча я також не знаю як відбиватись від настирливих тьоть. І як їм доказувати, що ми не хочемо того чи іншого щеплення?

17. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

• Оптимістично Оптимістично x 1
  18. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Спілкувалась сьогодні з медсестрою з нашого садка, то вона стверджує що, по перше, ніхто не буде щепити дітей у садках і про це навіть не чула, а по друге, взагалі сумнівається що ці вакцини дійдуть до поліклінік, бо триндіти гарно влада вміє, а профінансувати той процес їм бракне коштів. Трошки мене це заспокоїло.

19. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

І я піднімала це питання на батьківських зборах, то запевнили, що без згоди батьків ніхто щепити не буде.

20. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Статус теми:
Закрита.