Розтяжки при вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Londoner, 3 Серпень 2008.

?

Як Ви запобігли появі розтяжок при вагітності?

1. Супер дієта! (яка?)

0 голосів
    0,0%
  2. Креми, олія

160 голосів
    51,9%
  3. Пояси

1 голосів
    0,3%
  4. Вправи, йога, масаж

6 голосів
    1,9%
  5. Поєдную різні способи (напишіть які?)

18 голосів
    5,8%
  6. Не переймаюся розтяжками! Добре, що завагітніла!

95 голосів
    30,8%
  7. Інше (що?)

28 голосів
    9,1%
  1. gorgosia

gorgosia New Member

Відповідь: Розтяжки при вагітності

Так, не всі, але не зустрічала засобу, який би зовсім ніяк не відчувався. Це такий у мене пунктик. Так само, як не можу носити щось на шиї, пальцях, у вухах. Навіть обручку не одягаю.

2. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Хочу поділитись досвідом, що я робила, щоб не було розтяжок. Кожного ранку і вечора я намащувалась різними олійками (пшеничних зародків+миндальна, оливкова, добавляла різні лимонні, мандаринові тощо), не ігнорувала спеціальні кремчики. Тут головне не лінуватись і чергувати всі ці засоби. Майже до кінця вагітності ходила в басейн. Ну і харчування - замість булочок чи солодощів, фрукти та овочі. Це насправді не так складно! І як наслідок - жодної розтяжки, пологи без розривів і прекрасне дитяко!:girl_in_love:

3. Asal

Asal New Member

Робила те саме що і Ви, тільки в басейн не ходила і як наслідок - ціла купа розтяжок, просто жах.:girl_sad: Моя подруга ні разу нічим не мазюкалась і жодної розтяжки немає.
    Це все залежить наскільки еластична шкіра :girl_yes:
    А насправді це все дурниця, головне щоб у нас були здорові та щасливі дітки :girl_in_love:

4. innamorata

innamorata Well-Known Member

5. Asal

Asal New Member

В мене з 3 розміру виросли до 4 за вагітність, а під час годування з 5-м розміром ходила цілий рік:girl_blush2:

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

ги-ги. За першу вагітність не мала розтяжок ні на животі ні на грудях... поки молоко не прибуло... груди в мить роздулися і шкіра лопалася просто на очах. Розтяжки були на нижніх долях грудей, а зараз вже шкіра абсолютно нормальна.

7. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Я думала, що вже більші, ніж під час вагітності не будуть...але другий етап по "збільшенню грудей" настав з прибуванням молока, прямо Памела)) Тільки цікаво, що з того всього буде, коли перестану годувати...

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Погоджуюсь з Вами на всі 100%:) !!! Та радість народження немовлятка перекриває всі фізичні недоліки!

8. Андріана

Андріана Well-Known Member

9. Bonka

Bonka Well-Known Member

Вже мажте груди.в мене так само коли завагітніла зразу груди збільшились, але мазати олійкою я почала пізніше, коли животик почав рости. то на животі розтяжок немає, а на грудях є.

10. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

у мене почали збільшуватись з третього місяця - одразу почала мазати олійкою і бачу результат, і збільшуються, наразі + 1,5 розміри
    а коли прибуде молочко, збільшаться ще ...
    хоч тут також тре вважати на індивідуальність організму :girl_wink::girl_wink:

11. Samilla

Samilla New Member

а де таке масло какао можна купити?

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Я от маю лежачий режим, оскільки маю постійний тонус якщо походжу, тому відлежую задню точку і деколи таке враження,що у мене на ляхах шкіра порвется,деколи ах болить, свербить:girl_cray:
    І бачу йде все в попу і ляхи, і розтяжки страшенні і груди. Після першої вагітності лише пару розтяжок на животі і багато на грудях, однак я нічим не мазюкалась, а от тепер страшно! Відчуваю, що скоро лопну:girl_mad:

12. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Всім привіт,хочу всім росказати те про що мене не попередили:girl_cray:.Всю вагітність я мазалася кремчиками,старалась не налягати на мучне,жарене і т.д.,і чим побільше ходила,рухалась,і О ЧУДО,я родила без жодної розтяжки(хоча в мене шкіра придатна до тих.....)і розсабилась,а зря.Дівчаточка після родів,під час годування не лініться ще з три місяці помаститися кремами!!!!!!

13. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Я час від часу мастилася олійкою, правда рідко. Ніяких розтяжок під час вагітності не мала, принаймні видимих. А під час потуг у мене на очах на животі почали появлятись червоні і довгі. Я прямо аж злякалась, на секунду навіть тужитись забула)
    Після родів вони пропали. На даний момент маю дуже мало на животі і попереку, та їх і не видно.
    А особисто для себе зробила висновок (може і неправильний, просто бачила інший випадок): потрібно дуууже багато рухатися, гуляти. І розтяжок менше буде, і пологи легше пройдуть.

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

принаймні мені від розтяжок то не допомогло(при першій вагітності), хоч рухалася ну дуууже багато

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а я сьогодні випробувала пробник від WELEDA-олійку від розтяжок....зовсім не сподобалась,ну дуже дуже якась жирна вона..(розумію що олійка, але все ж таки...) і запах якийсь зовсім не такий приємний....от вже майже 4 години пройшло, а живіт далі такий жирний(((((фе...
    моя Mustela Vergetures - для мене особисто-РУЛИТЬ))))!!!!"

16. Asal

Asal New Member

і мені також, мені якщо чесно і олійки не помогли, розтяжки дуже сильні:girl_sad:
    а зараз і рухатися багато не можна, сказали лежати, тонус постійний:girl_sad:

17. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

А мені Веледа СУПЕР!
    Вже 2-гу баночку використала, але оливкова олійка також не погана.
    Тому тепер через раз мажусь.

18. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Нічим не користувалась, і розтяжок таки нема. ні на животі, ні на грудях, хоча ваги набрала не мало, а груди збільшились ого-го як.

19. Mary

Mary Active Member

А я користувалась усім. І як результат - підчас вагітності жодної розтяжки. А як подивилась на живіт після пологів - жах. Чи то я щось не добачала, чи то дійсно підчас пологів з"явилися

20. Pakahontas

Pakahontas New Member

Якщо шкіра схильна до розтяжок, то вони будуть. Я мазалась оліями, закордонними дорогими кремами і всеодно на 7-му місяці вони з'явились. І це навіть не залеить від того скільки ви набрали. Я набрала 10 кг.