Відповідь: Різдвяна пошта О, я написала одну. Надішлю з радістю дві листівочки!! А що тоді? У мене є дуже гарна листівка твого виробництва. Ти чого?
Відповідь: Різдвяна пошта Кривизни не помітила, ані кострубатості. Ти хочеш сказати, що ти мені погану листівку вислала?? Зараз почну ображатися!
Відповідь: Різдвяна пошта не планувала брати участь, але знайшла таку класну ідейку, ммм. Тому я з вами
Відповідь: Різдвяна пошта і я з Вами, правда я чайник у створенні листівок, але вона буде від щирого серця , хоч може і кострубатенька (але скажемо що то такий дизайн )
Відповідь: Різдвяна пошта Можете хтось розжувати мені трошки? Я готую листівочку адресату, якого отримаю, а потім ще одну - тому адресатові від якого отримаю? Я все правильно зрозуміла?
Відповідь: Різдвяна пошта Вишиванко, подивіться чи я відправила вам свої дані в ПП. Бо мені геть чисто вилетіло з голови. а пролетіти не хочеться))
Відповідь: Різдвяна пошта так, все правильно, якщо, звісно, ніхто не проти Дівчатка, яка я щаслива і ви мені так підняли настрій, що так багато зголосились, що просто краса.. зараз он списочок доробляю і виставляю.напишу кого не маю адреси, якщо когось пропустила, то відразу нагадуйте. Хомка DivineVanGate MYR Naturals terezka Donata Lira Maiden Natalysa Fleshka Militariya Kalina Olenka-m Маруся-мама Liliyah Romanova OxankaF Пупсик Mariasia olegignatenko адресу будь ласка Roksolanka Zvizda теж адресу будь ласка Haidee теж адресу Hrystusja теж адресу LudmilaP Левиця Holly Velana можливо когось пропустила, пишіть будь ласка. і 4 учасниць ще не маю адрес.