Вже недовго залишилось до різдвяно-новорічних свят і дуже б хотілось зробити приємне одне одному, пропоную зробити обмін різдвяними листівками, зробленими своїми руками. Так приємно відкривати поштову скриньку, а там - такі теплі, щирі святкові привітання. А ще коли кожен отримає пошту, то як подяку надіслати своєму адресату теж листівочку. Записуємось тут в тему і на ПП скидаєте мені вашу адресу. Надіюсь, що підтримаємо нашу таку чудову традицію.
Відповідь: Різдв"яна пошта Аааа, Таню, коли ж то все встигнути?! Всюди хочу, але ще подумаю. Ти напиши хоч часові рамки.
Відповідь: Різдв"яна пошта Оленко, я думаю, що записуємось тепер і до кінця листопада, а відсилати листівочки будемо десь так з 10-15 грудня.. бо пошта буде перед святами дуже перегружена. Думаю, що ми можемо тут в темі все обговорити, може якісь пропозиції до якого числа записуваптись і до якого відсилати.
Відповідь: Різдв"яна пошта Людоньки, я вже на стільки листівок підписалась, що ще їдна погоди не зробить Кажіть кому слати і куда
Відповідь: Різдв"яна пошта Я з вами також. Листівки й так зараз весь час роблю, то з радістю вишлю одну по забаві.
Відповідь: Різдвяна пошта Я б взяла участь в грі, але не дружу з виготовленням листівок Якщо б за правилами можна б було зробити вийняток:shy:
Відповідь: Різдвяна пошта І я до вас! Ще хотіла уточнити. Обмінюємось подарунками чи тільки листівками? чи на власний розсуд?
Відповідь: Різдвяна пошта Мар'янко, думаю тільки листівки, з подарунками вже є гра. Людо, ти ж бавилась у Великодні листівки, то ж можуть бути і з вишивкою, нє? Тань, записуй мене.
Відповідь: Різдвяна пошта І я записуюсь! Люблю передсвятковий період з купою можливостей обмінятись приємними дрібничками!
Відповідь: Різдвяна пошта ой як насм багато вже, думаю що великого обмеження на дописи ставити не буду, має бути мінімум 40 дописів на ДП. Висилаємо лише листівочки думаю завтра напишу список десь під вечір скільки нас буде. А тоді вирішимо дати відсилання листівок