Хатні клопоти

Ремонт (2)

Posted by Pesyk on 2 Жовтень 2014 відповідей - 2.214
  1. Pesyk

Pesyk Member

Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань.
    Застереження:
    Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned:

Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт

Продовження теми. Початок - тут
    *******************************************************************************************************
    Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую
    Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є?
    Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її

Останнє редагування модератором: 9 Грудень 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. svoybox

svoybox Well-Known Member

точно такий ж і в нас сценарій, тільки мій все знає
    ви шо, він в 100 раз ліпше все здизайнує, то все дармоїди. Тим більше сучасні дизайнери не проектують в циганському стилі, з золотими декорами, корковими шпалерами, декоративною цеглою, вирізьбленими меблями, гіпсокартоновими конструкціями і штучним каменем. Реально він пропонував ці всі рішення в межах одної кімнати, і сміх, і гріх
    ну мій теж гроші заробляє, тому і каже, що має пріоритет при виборі

Зазвичай чоловік потім зі мною погоджується, але мені йде дууууже багато сил на це

• Співчуваю Співчуваю x 1
  3. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Варіант перший - беріть ізмором. Рано чи пізно зрозуміє, що марно сперечатися, і стане легше
    Варіант другий - хитруйте. Картинки в інтернеті, візуалізація, заведіть в епіцентрі помацяти ті «циганські» матеріали, складіть йому «панно» з золотого карніза, штучного каменю і коркових конструкцій. Дайте переночувати з Вашим варіантом. Ну Вам краще знати, як це правильно зробити

• Смішно Смішно x 1
  4. Melian

Melian Well-Known Member

В мене дядько з тіткою як будували хату, то дядько переважно був відсутній - заробляв гроші на будову. А коли приїджав і пробував майстрам вставити свої 5 копійок, то вони казали - "давайте ми краще шефиню спитаємо,бо потім нам влетить":haha: а після завершення робіт готові були її за прораба брати:)

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Смішно Смішно x 1
  5. Raven

Raven Мама малятка

Я казала за пріоритет, коли він там сам буде жити. Оскільки мені то мити, прибирати і тд, то багато робилося по-моєму, я згодилася на штори, хотіла ролики, а тепер маю дорогі штори, які просто собі висять і роликові, якими користуюся. Муж вибирав плитку в ванну, але я все одно притарабанила туди такі аксесуари, які хотіла.

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Дівчата, а є фарба для стін,яка взагалі не смердить? взагалі-взагалі.

7. Raven

Raven Мама малятка

@ГаЛоЧкА, ми дуфою латексною і вапняною фарбували, то пахло як мокра крейда.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Dominika

Dominika Well-Known Member

Чоловік сам обирав основні комунікації-котел, труби, проводка, тепла підлога. Я вибирала всю плитку, підлогу, колір стін, двері, світильники. Загалом дискусій майже не було. Ну хіба один раз були за крок до бійки на гуртівні плитки. І ще на початку в чоловіка була ідея вляпати карту зоряного неба нам на стелю. Ясно, що нічого в нього не вийшло. Ну але в нас ремонт без прибамбасів, простий. Ніяких складних конструкцій, підвісних чи рівневих стель.

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ми фарбували спальню Ralston, і вона практично не смердить (не скажу на скільки взагалі-взагалі, бо увійшли до кінмати 4 дні після ремонту), але був такий легенький "запашок" - практично невідчутний і абсолютно не заваджав спати і т д. А в кухні малювали фарбою тієї самої фірми, але такою, що мити можна, і смерділо біля 3х тижнів (але тепер зате стіну можу губкою мити і нічого).

10. pulpa

pulpa Well-Known Member

Хто недавно робив ремонт,і скільки зараз обходиться ремонт у новобудові(0цикл)60м2.не дизайнерський,без прибамбасів,середній?

11. Funny girl

Funny girl Well-Known Member

Ми зараз в процесі завершення ремонту 40 кв м , витрати лише на матеріали 100 тис грн ( з них 26 тис паркетна підлога), своїми силами, тому без витрат на майстрів. Я би назвала наш бюджетним,бо плитка з простіших і на стінах снєжка.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. svoybox

Ми ще в процесі, то пішло вже 200тис, трохи більше квадратів

13. FernFlower

FernFlower New Member

Також буду вдячна, якщо поділитесь орієнтовною ціною за 1м2 (якщо купувати прості матеріали середньої вартості). Більше цікавить ціна витратних матеріалів без ціни за роботу.

Останнє редагування: 31 Січень 2019
  14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мені цікаво, хто недавно робив - наскільки наближено до реальних витрат показує цей калькулятор :), буду вдячна за коментарі, не обов"язково вказувати ваші суми за ремонт, просто % співпадіння й тип ремонту - тут є три варіанти - базовий, стандарт й преміум.
    Бо на сайті наче вказано, що аналізовано власне 2018 р й все +/- включено.
    Repair Calculator

15. Ripka

Ripka Well-Known Member

Ми коли робили ремонт десь 2 роки тому, то в ціні виходило так: матеріали помножити на 2. Добто робота коштувала приблизно як матеріали. Метаріали середньостатистичні, не економ і не преміум

• Подобається Подобається x 2
  16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Тетянка я відкинула меблі і кухню, дизайн. послуги, дод. вент. і опал. На 100 м.кв. ~440тис. -реально, може бути і більше.

• Інформативно Інформативно x 2
  17. vilna

vilna Member

В нас вже 100 000 пішло, але ще немає стелі, дверей, сантехніки і піллоги в кімнатах. Дещо робили самі. (64кв.м )

18. svoybox

Ми ще в процесі, але мені співпадає +-
    П.с. вибрала базовий

Останнє редагування: 8 Лютий 2019
    • Корисно Корисно x 1
  19. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Десь так і є. За роботу трохи менше, за матеріали трохи більше. Перевірила для маминої однокімнатної станом на 2017, кухонні меблі виключила. Тип мабуть стандарт, хоча я не знаю, що вони мають на увазі під цим.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

о, яка ідея! Мені дуже подобається.

21. Dominika

Dominika Well-Known Member

ми зійшлися та тому, що карта буде з часом в кімнаті, де планується дитяча. Я не проти зоряної карти, але виключно у вигляді проектора, який можна заховати і витягувати періодично.