Прокат авто на весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Milka, 8 Березень 2011.

1. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Відповідь: Прокат авто на весілля

ой, була я на весіллі з тими от лімузинами. то ужас. особливо коли жара. кондиціонера нема, вікна відкрили. але так як по місті на лімузині не розженешся то толку з відкритих вікон було ноль :8:

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Найкльовіше зробила моя подруга, сказала, що не сяде в іншу машину, окрім своєї ...і сіла...за кермо! Зробили ми їй на лобове і заднє скло знаки "Обережно наречена" і вона в фаті в платті возила свого вже законного мужа по львівських вуличках. Отак))))

3. Manana

Manana New Member

респект нареченому, що дався на таке

4. zaderyshka

zaderyshka Member

5. Manana

Manana New Member

сказала з іронією, і зовсім цього не приховую :) насправді дай Боже здоров"я і многих благих літ молодому подружжю (абсолютно щиро)
    вміння керувати не впливає на чоловічу "мужність", але впливає на його самооцінку - тим більше, коли дама його серця водить машину (свою власну), а він не те, що авто немає, а й водити не вміє. це не я придумала, це чоловіки такі. люблять завжди бути зверху. звичайно є вийнятки, але в більшості це так. це я говорю, як одружена жінка, яка водить авто сама :)

6. zaderyshka

zaderyshka Member

7. Manana

Manana New Member

я на жаль, ніяк не могла виділити Ваш текст, як цитату, тому і прийшлось писати окремим постом.
    особисто я вважаю найкращий весільний кортеж - це ціла купа людей, які щиро прийшли вітати молодих :)

8. allja

allja Well-Known Member

Ви ніби про нас написали:)В нас в багатьох знайомих і в родині є красиві авто, от ми на них і поїдемо.Шкода грошиків на прокат якихось супер-пупер машин, коли є свої, при чому досить хороші...Але якби було так з тисяч 10 лишніх, то чому б не замовити якісь класні машини?:girl_in_dreams::girl_crazy:

9. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Я на своє весілля піднапрягла всіх дорогих родичів - їм було приємно чимсь допомогти, 5 машин відкаталися до церки і до залу, поїхали в гараж, а ввечері бусиком частину гостей розвезли. :girl_cool:
    Домовилися зі знайомими за дуже кльовий бусік, родичів і гостей найбільше вразив водій, який всіх тверезих терпеливо порозвозив по домах.:tanksmile:

Останнє редагування модератором: 16 Березень 2011
  10. Музик

Музик Мартуська

а ми в останній день практично через інтернет знайшли фірму прокату, замовили два "вагони" (марки не пам'ятаю, просто я в них не орієнтуюсь, а дружби дзвонили і жартували, що за нами вагон приїде). частину тато з роботи взяв. було класно

11. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Я згадала, як мені розказували знайомі, як один відомий у Львові тамада :girl_cool:приїхав до молодої на фірі з сіном.:girl_crazy:
    Оригіонально, і як просто!:girl_dance:

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

-то власне я і є подруга Задерушки, що насмілилася за кермо сісти на власному весіллі:girl_blum: і мені сподобалось - сама куди хочу їду, ще й фотосесію веселу з авто зробили поки чекали коли нас на наше весілля "запросять" :) а щодо того що жінка за кермом власної машини - то приниження самооцінки чоловіка- то вже від чоловіка залежить. Як він має проблеми з самооцінкою то його будь-що принизити може - чи то є машина, чи вищий зріст, чи більша зарплата, чи більша кількість друзів і т.д. А мій коханий був в захваті, він ще поки не вміє кермувати, але прагне цього, щоб зі мною на зміну їздити, щоб я не втомлювалася. Ми і у весільну подорож на машині поїхали і він був моїм штурманом :)

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

А щодо теми обговорення - я звичайно розумію що на весіллі хочеться щоб все було най-най-найкращим, але не розумію чому я повинна винаймати за абсолютно невиправдану ціну чуже авто на кілька годин (на більше не було потреби - майже всі "гарячі точки" весілля були поруч), фотографуватися біля чужого автомобіля, вдаючи що він мій. Зрозуміло якщо весілля шикарне - тоді і лімузин пасуватиме і він не буде значним пунктом в весільному бюджеті порівняно з іншими витратами, але якщо весілля невеличке і не претендує на "зірковість" - то навіщо? Зробити кілька вдалих(якщо пощастить) фото? Комфортно проїхатись від пункту А до пункту Б? "Вимахнутись" перед гостями?