проблеми з судинами

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Rostok, 3 Вересень 2013.

1. марі177

марі177 Well-Known Member

Відповідь: проблеми з судинами

мені лікар казав пробувати масажі якщо не допоможуть тоді терапію потрібно буде.Я розумію що з масажами обережно тому що потрібно щоб професіонал робив а не самоучка!!!Мені в даному випадку таки саме масаж допоміг бо годую малу і вирішила не пхати в себе хімію.Та з таблетками треба бути не менш обережнішими.чи не так????Але то скільки людей стільки думок.Кожен має право вибирати,я не агітую лише розповідаю свою ситуацію.

2. Rostok

Rostok Well-Known Member

то ясно.. тому і питаю хто робив масаж? і де?
    в мами тиск понижений, тому пробувати можна, і звичайно ж, в професійного масажиста!

3. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

я делала массаж во Львове. Меня просто спасали - была перенапряжена шея настолько, что пошло на мышцы, которые к челюсти. Выскочил из нижнечелюстного сустава диск. Я пошла после того, как диск встал на место, но боль осталась. Периодично делали уколы, но боль возвращалась. И мне помог именно массаж.

Но я не знаю точно название отделения, так что опишу как есть. Если Вам очень надо и заинтересуетесь - то найдете.

Это в больнице железнодорожников на ул.Огиенко. там много входов и ворот. Так вот по Огиенко сначала будут ворота, которые в главный двор, там еще Центр літотрипсії да ультразвукової діагностики. так вот вам не сюда :) Вам дальше по Огієнко к следующим воротам. Ворота, скорее всего, закрыты, там есть дверь слева от ворот. Через те помещения можно попасть во двор. Там сидит вахтер - подскажет как.
    Итак, в этом дворике есть отделение с каким-то очень сложным названием. Находится это отделение в подвальчике. Если бы вы зашли через ворота, то это здание направо.

Спускаетесь в подвальчик, идете по коридору, стучите в первую же дверь и спрашиваете массажиста Сергея. Щуплый на вид, но вид обманчив! Он делает массажи по договоренности. Не обязательно по направлению именно к нему. Без заключения врача или рентгена (или что у вас есть) не делает. У мужа была травма позвоночника, так он сначала изучил снимок и не задел тот позвонок.

Спрошу у мужа, может у него остался номер телефона. Но вы лучше в личку мне тогда напишите и я его вам оставлю. А то, может, это вам далеко туда ездить.

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

5. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

6. Solomi

Solomi New Member

підтверджую на всі 100, Сергій - це просто знахідка для хворої спини і остеохондрозів

7. Rostok

Rostok Well-Known Member

от не зі спиною проблема.. швидше завужені судини, тому не знаю чи треба той масаж і чи гірше не буде від нього?

8. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

9. Rostok

Rostok Well-Known Member

прикол в тому, що жоден лікар про масаж не казав...
    АЛЕ, коли мамі сама трохи мну шию-плечі, то каже, що дихати стає легше!
    хочу чимось допомогти, але поняття не маю чим, в тому і питання

10. Isa

Isa Well-Known Member

Дівчатка, , будь ласка, підкажіть, до кого можна звернутись...в мами судина в оці лопнула, підозрюю, що не просто збіг обставин, типу перенервувалась чи погодні умови, а дійсно є якісь проблеми із судинами... до якого спеціаліста можна звернутись?

11. natanet

natanet New Member

ой підтверджую - тоже обивала їхні пороги, теж по рекомендації, погладили похлопали... ну це не для мене просто, я ж уже не дівчина:d23: Якщо комусь тре толкового масажиста пишіть в приват.

ну а що стосується теми - то тепер маємо таку проблему, маму тепер лікую, по лікарях пхаю її... відпишуся шо з того вийде. прошли мтр і узд судин - кажуть що соні артерії забиті на 76%. Стан погіршився - можливо через те що уже дощ 4-й день падає...
    І ще одне - найшла в інтернеті рецепт очищення судин (3 лимона і 3 головки часнику через мясорубку і залити водою і настоювати 10 днів)і маму тим пійлом чуть чи насильно не поїла... незнаю кому то помогло але мама получила в придачу до проблем з судинами щей проблеми з шлунком, проблеми з нирками і я получила по шиї від всіх лікарів....

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Наскiльки я знаю, очищення органiзму починають з кишкiвника (це мiсяць часу), потiм печiнку чистять, потiм суглоби.. i так далi) При цьому весь час дотримуються дiети) А так, справдi нашкодити можна тiльки.

13. seryj

seryj Member

хто підкаже ,в якій лікарні м. Львова краще прооперувати варікозне розширення вен?