Багато питають, тому варто винести пояснення і обговорення в окрему тему. Насамперед, сповіщення - це одна з головних фішок нового форуму. Вони допомагають оперативно реагувати на дописи, в яких вас згадують, цитують. Тут форум повідомляє вам про оновлення в темах, на які ви підписані, про отримані відгуки, про оцінки ваших дописів тощо. Тому рекомендую спершу спробувати звикнути до них і зрозуміти, як вони працюють, а якщо й відключати, то не всі, а ті що вам дійсно зайві. Бо залишившись зовсім без сповіщень ви ризикуєте пропустити багато цікавого на форумі Отже, Ваша стрічка сповіщень формується за такими принципами: 1. В налаштуваннях сповіщень слід виставити, що ви хочете бачити в сповіщеннях Тут знімаєте галочки зі всього, що вважаєте зайвим 2. В налаштуваннях є такі дві опції: - Автоматично стежити за темами, які Ви створюєте або в яких відповідаєте... - Та отримувати сповіщення на електронну пошту, якщо в них хтось відповість Якщо стоїть перша галочка, то Ви автоматично будете підписуватися на всі теми, в яких відповідаєте. Якщо ще й друга, то форум надсилатиме вам листи про нові дописи. Я рекомендую першу залишити, а другу зняти. Пізніше в кожній конкретній темі можна від неї відписатися. А якщо треба то в кожній темі поставити "отримувати на електронну пошту" 3. В кожній темі вгорі праворуч є опція "Відстежувати тему", або "Перестати стежити за темою" Відповідно, якщо ви відпишетесь від теми, то сповіщень не будете отримувати.
Чому мені не всі сповіщення приходять? Раз через раз... Двоє відповіли в тій темі після мене, нічого не прийшло і то не вперше. Мушу шукати в темах, які відстежую