Про редуплікацію підкаблучників

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем New Shrek, 31 Травень 2007.

1. Doc.

Doc. Active Member

Відповідь: Про редуплікацію підкаблучників

Ничего плохого в том что дети уважая родителей прислушиваются к их мнению нет.
    Ещё Иоанн Златоуст учил родителей искать спутника жизни своему сыну или дочери . <Ищи для своей дочери мужа, который бы поистине был ее защитником и хранителем; ищи с намерением дать телу главу. >:)

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Well-Known Member

Вы замените выделенное, на ничего нет плохого в том, что моя жена слушается не меня, а тёщу во всем...и все сразу станет на свои места. :) ..

3. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

До того как...не заметили наверное

4. zet

zet Well-Known Member

При вашем подходе может и отношении к до того как, то после того как может и вовсе не оказаться...

5. Doc.

Doc. Active Member

Не слушают во всём, а прислушиваются. Если мнение родителей для детей пустая болтовня, на лицо пробел в воспитании. А у Вас??:)

6. New Shrek

Допис Doc. не сподобався: Ука Ну і туть ще кажуть що жінка буде слухатися чоловіка ,якщо вона навіть до батька свого не прислуховується.Прав все таки мій друг дитинства,в нього двоє дочок ,з ремня не вилазили.Зара люблячі дочки і зразкові дружини

7. Doc.

Doc. Active Member

Позиція батька в житті дочки дуже важлива з моменту появи її на світ, і ніщо не впливає так на характер їх відносин як позиція матері.
    Але це інша тема.
    Бельмондо (Жан- Поль) сказав: "Якщо ви хочете щоб жіноча любов зігрівала вас до останнього дня, вам потрібна дочка".

8. zet

zet Well-Known Member

А мой папа нас с сестрой никогда не бил, разбиралась с нами мама в текущих делах и иногда даже прикрикивала на нас за дело. А папа вмешивался только в серьезных ситуациях и всегда ему было достаточно сказать только одно слово буде так и этого было всегда достаточно...
    Ваш друг просто не умел воспитывать детей.... Еще неизвестно как живут в семье его дочери. Может лупят тех детей тоже, почем зря, раз о другом методе воспитания и не подозревают...

• Подобається Подобається x 4
  9. zet

zet Well-Known Member

Мнение родителей - это только мнение родителей, но молодой МУЖЧИНА на то и МУЖЧИНА, что должен принимать решение сам, иначе не будет он никогда хорошим семьянином и хорошим мужем. Точно так же, как и не получится хорошей жены из женщины, живущей по маминой указке.
    Раньше воспитывать надо было, когда в процессе вкладывали в голову своему ребенку свод моральных правил, а не указывать пальцем на конкретную ситуацию.
    Что лучше? Научить читать или выучить наизусть книжку?
    А в какой-то момент нужно, не ослабляя внимания, но все-таки научиться уважать своих детей. Я никогда не унижу своих сыновей перед его друзьями, даже если мне что-то не понравится, то этот разговор будет только один на один... Да, я на своих детей имею достаточное влияние, но мне никогда в голову не прийдет диктовать им с кем встречаться, а с кем никоим образом.. Иначе как же из мальчиков вырастут мужчины, вместо маменькиных сынков?

• Подобається Подобається x 7
  10. Doc.

Doc. Active Member

а New Shrek(a) по чём зря?

11. New Shrek

а так,... мой ник уже стал нарицательным

12. zet

zet Well-Known Member

Если бы не почем зря, то здесь бы об этом лишний раз не поминалось, а так как будто себя убедить хотел.. Может он и прав был на счет девочки, но где было мнение его сына? Не понимаю я этого... Мой старший встречался с девочкой года 3 и рассорились, то до сих пор причины не знаю и меня это, если честно, мало волнует.. Пыталась спросить, но он меня полуобнял и сказал мамуль я сам разберусь.. а нет, то в море много рыбы.. И все, весь разговор.

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Шреку, мій батько мене пальцем ніколи не рушив. Він ніколи не втручався в моє особисте життя, якщо я про це не просила, а виховував власним прикладом, будучи зразковим сім'янином - чоловіком і батьком.
    Мій чоловік, коли ще був нареченим, не подобався моєму батькові. Але він навіть не дав мені тоді того зрозуміти. Я тільки потім про це довідалася від мами. Зараз я щаслива в шлюбі і маю прекрасні стосунки з татом. Він і досі дає мені поради. Якщо я його про це прошу. І я до них прислуховуюся. Саме тому, що тато їх ніколи мені не нав'язує і з повагою сприймає мої рішення, якщо вони суперечать його позиції.

Основа стосунків в родині, як у подружжі, так і між дітьми і батьками, не послух, не примус, і - тим більше - не ремінь. А така проста і водочас складна річ, як взаємоповага. Але для цього потрібна праця в першу чергу зі сторони батьків. А це важко. Ремінь - простіше...

• Подобається Подобається x 12
  14. zet

zet Well-Known Member

Согласна на все 100%, это намного проще, но дает только временный результат. Роль папы с возрастом детей вообще сильно возрастает. ..

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Додано через 45 хвилин

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

1. особисто в мене мужчини-підкаблучники викликають відразу і неповагу... то хіба мужчина?!!! не мають значення гормони, але мужчина має залишатися мужчиною!!! мужчина має бути терплячий... такий мужчина справжній - він розуміє, як нам жінкам важко і стерпить ... але коли терпіння переходить в лежання під каблуком - розставити все по місцям!!!
    2 батькам вмішуватися в особисте життя дітей - категорично заборонено!!! Дітей треба виховувати.. а от коли діти стають дорослими - хай самі "постелять, щоб спати"

17. Marianka

Marianka Well-Known Member

А в мене до вище сказаного ще і жалість. Взагалі не розумію чому деякі жінки ніяк не заспокояться і вічно хочуть перетягнути всю "ковдру" на себе? Вічно боряться за свої права, спорять за це до останнього, витрачаючи час на це і нерви. Просто якщо чоловік молодий ще і зелений, і в нього любов перша, йому засліпило, він влізає в такі відносини, але пройде рік-другий і тоді буде один з двох варіантів або залишиться під каблуком і так буде жити все життя, а жінка буде лідером в сім'ї, або це перше кохання трохи пройде, чоловік стане більш зрілішим, захоче створити сім'ю і задумається чи це саме ця дівчина, з якою я хочу прожити все життя..
    Є в мене одна знайома подружня пара, де лідером в сім'ї чітко видно, є жінка. Чесно кажучи мені такі відносини не подобаються, мені здається, що це є не тільки зайвим, але й не допустим робити з чоловіка підкаблучника. Думаю, що в такої жінки колись може виникнути відраза до свого чоловіка.
    Вчаться на власних помилках, тому я б не лізла в особисті справи моїх дітей, за випадків якщо інша людина вже зовсім не дружить з головою...

18. молекула

молекула Well-Known Member

Чоловік-підкаблучник, для мене це просто гидко, і якк на мене це нездорова сім'я...В нас є знайома пдружня пара, то там, підкаблучник чоловік і то ще ого-го....Жінка пішла на роботу, а чоловік має сидіти вдома, готувати їсти, прати, прибирати і тому подібне...Була у нього можливість влаштуватись на роботу, але де там, жінка--сказала, що неможна, бо тоді їй це буде невигідно...Чоловік як вірний пес послухав...А ще він виконує роль водія :) Потрібнно кудись поїхати і є кому завести, а при тому він сидить наприклад на якісь вечірці як засватаний і як вірний пес чекає, коли жінка скаже. що вже кінець паті....Гидко це все спостерігати!!! А ще при кожній можливості вона ВСІМ наголошує, що вона годувальник сім'ї, що то все її і тому подібне..Мій чоловік намагався якось поговорити з ним, але марно....Але я собі так думаю, що напевне така ситуація цьому нашому знайому подобається, інакще так жити він би незміг..Хіба не так?! Ніхто ж нікого нічого незаставляє, кожен робить свій свідомий вибір...

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Он мені цікаво, а хто вирішив що він підкаблучник і що йому погано бути в цій ролі?
    Ви собі думаєте що чоловік має бути таким он собі, а тому чоловіку може з тим дуже добре? Ви ніколи не задумувались?
    Якщо він не хоче нічого змінювати той не змінює. Він лінивий до будь якої зміни і ви мені не кажіть що він не хоче сидіти вдома з дітьми. Йому це вигідно, так само як і жінці.

• Подобається Подобається x 3
  20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Хм, менi дивно читати що така ситуацiя для вас є гидкою, бо мужчина дома сидить. А вам не гидко коли жiнка наложниця i чекає поки чоловiк їй щось дозволить???
    В мудрої жiнки чоловiк сидить пiд каблуком, але нiхто про то, навiть вiн сам не здогадується. На людях вiн пан-король i так все має бути. А насправдi... хазяїн в хатi iнший. А там де горлопани, i викабелювання, там все iде на показуху. Як на мене то вже нема рiзницi хто пiд каблуком. Для мене - обидва iдiоти.

I чоловiк той мудрий я вам скажу. Нехай у жiнки голова болить як заробити грошi на сiм'ю прогодувати їх всiх iтд... а вiн дома... з коханими дiтьми :) менi б так :)