Ви вирішили змінити свій підпис чи вставити лінієчку, але не знаєте як саме це зробити? Чудово, ви потрапили на потрібну сторінку. Увага! Згідно правил Бабівщини, група форумлян "до 30" (новачки, які ще не мають 30-ти дописів) не може змінювати свій підпис. Отже, у своєму профілі знаходимо поле "Підпис" Клікаємо і опиняємося у віконці для редагування. Тут у вас є можливість написати цитату улюбленого письменника чи просто влучну, на вашу думку, фразу (не більше 300 символів для досвічених форумлян і не більше 100 - для новачків) або ж вставити лінієчку. Увага! На форумі дозволено встановлювати лінійки лише із нашого офіційного сервісу лінійок http://lines.lvivport.com/. Використання інших сторонніх ресурсів заборонене! Знаходимо іконку для вставлення посилання на лінійку Клікаємо і вставляємо туди скопійоване посилання Після цього ми можемо попередньо переглянути нашу завантажену лінійку, натиснувши кнопку "Попередній перегляд". Не забуваємо після цього натиснути кнопку "Зберегти"! Не ставте лінієчки у декілька ярусів! Це незручно форумлянам. Другу лінійку завантажуємо так само, поруч із першою, ЧЕРЕЗ ПРОБІЛ. Не ставте лінієчок "моя кицька вродила 3 тижні тому", чи "До літнього рівнодення залишилося..." Лінієчки ДОЗВОЛЕНІ, щоб спростити спілкування, показати вік Вашої дитини (/дату шлюбу/омріяну планку ваги, для тих, хто тим переймається ). Шануйте час на прокрутку і трафік форумлян. Щоб не захаращувати форум, рекомендовано ховати лінієчки під знак Спойлер: Для цього можна скористатися ВВ-кодом Спойлер
Тому що у вас є багато дописів в розділі Барахолка, а дописи звідти не зараховуються до загального "форумного" стажу.
трохи не так)) там вже є 33 дописи на форумі, але з них мінімум 9 зроблені нині. попередня система переводила в інший ранг в 12 годині ночі. цю ми ще не вивчили))) @Netty
Але наскільки я пригадую, то в попередній системі дописи з Барахолки, як і з Пляцу забав, не зараховувалися
але їх і в лічильник дописів не несло. бо зараз показує по лічильнику 33 дописи, а в профілі всіх 44. тобто 11 барахолочних. теоретично підпис мав би бути завтра
Намагалась додати у підпис смайлик, форум мені сказав: Виникла помилка: Ваш підпис обмежено наступною кількістю смайликів: 0. То глюк чи дійсно тепер смайлики не можна?
Якби я знала, що будуть пізніше додані попередні смайли, я б не видаляла з підписа коди. ЯК можуть заважати маленьки смайли - рівно 2 штуки, а гігантські "лінійочки" - то мімімі? Як дуже око муляє, можу смайли в спойлери позаховувати
Я не можу знайти, де можна змінити свій підпис. У профілі такої функції нема в мене. @MARTINI, будь ласка, допоможіть.