Постійно мерзну. Як цього позбутись?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Almariel, 25 Жовтень 2010.

1. kyharochka

kyharochka Member

Відповідь: Постійно мерзну. Як цього позбутись?

І я до вашого гурту, бо теж страшна змерзлючка, чоловік вже льодяником називає.

Пробувала пити аскорутин з лоспірином, поки пила ніби не мерзла, але закинула ті ліки, бо спочатку "пекла" голова, потім поступово руки і ноги, це не дуже приємно. Спасає хіба що

2. kukuruku

kukuruku миється в бані

А для чого ці препарати? Я теж постійно мерзну, температура тіла навіть до 36 не піднімається ніколи. навіть під час застуди.

3. Donata

Donata Active Member

в мене вічно проблема з холодними кінцівками, найкраще мені допомагали того позбутися - вагітності, була теплюнька.
    В мене низький тиск, але піднімати його не можу, бо зразу зле стає. Ну і щитовидка, ех ...

4. ViTanya

ViTanya Member

Мабуть, роль щитовидки тут важливіша. В мене теж постійно низький тиск, 90/60, але кінцівки теплі.

5. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

То все пов'язано з щитовидкою, а під час вагітності гормональний фон налагодився та й не мерзли. А потім знов, кінцівки мерзнуть, коли бракує гормонів ЩЗ. Просто сповільнюються всі процеси в організмі...

6. Miumiu

Miumiu New Member

А у мене постійно мерзли кінцівки, поки я не кинула курити. Просто від цигарок погіршувався кровообіг, я думаю.