Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! а де Ви їх замовляєте? бо мені з Херсону встигають приїхати. То із закордону? здавайте точки
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Приглядаюся я до того конкурсу і якось не знаю як до нього приступитися, якось страшнувато, бо я ще не вмію робити такі гарні листівки, як дівчата. Але там такі призи)))))) Так хочеться дірокола Напевно таки зроблю листівку, а чи виставлятиму на конкурс чи ні, буде вирішувати чоловік, бо він є головним критиком для мене.
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Дівчатка, сприймайте конкурс як забаву. То ж буде класно, якщо буде багато РІЗНИХ листівок. У тому й уся суть. Просто розслабтеся й творіть! Ви ж не забувайте, що крім трьох місць є ще приз від спонсорів. До речі, додамо вам 4 дні, але не більше.
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! У плані різних робіт класним був конкурс різдвяних дрібниць. Чесно кажучи, готувала туди котика, знаючи, що він явно не претендує на перемогу. Але участь була така приємна! І ті чотири голоси за мене - такі солодкі . Так що беріть всі участь не задумуючись!
Дівчата, ще один важливий елемент щодо конкурсу: можна використовувати ідеї чи шаблони з інтернет-ресурсів, але не можна робити копій чужих робіт! Ага, і ще. Ми додали фото наборів паперу, якщо кому цікаво глипнути.
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! До перегляду шедевриків наших дівчат залишилось ще трошки. Так вже кортить на них подивитись! Після надзвичайних вражень від перебігу вишивального конкурсу, я очікую не менших від листівкового.
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Я вже теж так чекаю! Темка конкурсу цікава дуже, то вже нетерплячка страшна
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Людоньки, оце-то конкурс:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak: І як з тої купищі шедеврів вибрати однюсіньку листівочку??? То ж нереально!!! Ідеї, виконання, стиль - вище всіляких похвал!!! Стільки позитивних емоцій, ніби ці всі запрошення прийшли мені в поштову скриньку і пахнуть, тішать око, гріють душу радістю й теплом Дякую кожній з учасниць - ви вмієте буденні речі перетворити в свято
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! просто бракує слів...:khomyak: Дівчатка, то шедеври! Таке все акуратненьке...таке до дрібниць продумане...таке запашне...таке кольорове...таке файне-файне... Молодчинки!!! п.с. конкурс суперовий
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Я також в шоці! :khomyak: Стільки учасників! І всі роботи таакііі Йду робити чай (чи каву?)
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Листівки просто неперевершені. :khomyak::khomyak::khomyak: Споглядати таку красу - одне задоволення. Дуже тішить, що в так багато дівчат прийняло участь у конкурсі, я думала, що буде менше. Попиваю кавусю і милуюсь. І вже здогадуюсь про авторів кількох шедеврів.:o
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Дівчата... мені слів бракує.. така краса:khomyak:... все так гарно у кожній листівці продумано, і видно, що всі шедеври зроблені з любов"ю Молодці!!!
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! погоджуюсь!!!кожна робота чудова! дуже тішуся що так багато робіт усі молодці ! дуже позитивний і чудовий конкурс! і я так, дуже гарно! Дякую усім авторам за чудовий настрій
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! ШОК? :khomyak::khomyak::khomyak:Та то просто ще м'яко сказано. Як серед тієї всієї краси вибрати одну? Кожна така гарна, особлива по своєму і настільки різні. А скільки учасників взяло участь. Всі молодці!
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Я відколи прокинулась, відтоді не можу надивитись. СУПЕР! Дівчатка всі молодці! Роботи суперові, і так багато!
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Ото і я так само. Вже певно по десятому разу переглядаю і ніяк не можу намилуватися тими шедеврами.
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! дівчата ви (ми ?) круті! маю двох фаворитів. Холмс з мене нікудишній, та й не треба
Відповідь: Пора робити конкурс скрап-листівок! Ага, це точно А мені з тої всієї красоти вийшло (з великими зусиллями) виділи для себе три найкращі...хоча..то все відносно ще буду думати і придивлятись, хто найбільше сил вклав у роботу... з мене такий самий тільки одна робота і надпис наштовхнув мене на здогадку про її власника