Полюби меня такой... або чи потрібна вам пластична операція?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Капітан, 10 Січень 2007.

?

Чи зробили би Ви собі пластичну операцію? (з допомогою хірурга)

1. 1. Так!!!

17,6%
  2. 2.Ні...

23,9%
  3. 3. В крайньому випадку

57,7%
  4. 4. Вже зробив/зробила

0,7%
  1. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Відповідь: Полюби меня такой... або чи потрібна вам пластична операція?

Гарну фразу прочитала недавно...
    написано ніби від лиця природи. Отже, природа-матінка пише :
    "Жінки, ви так мене ображаєте, ви робите мені боляче, бо я так старалася, створюючи кожну з вас неповторною, не схожою одна на одну, інакше щоб було, якби всі були однакові..., а ви незадоволені тим, що я зробила..."
    Незнаю, мене ці слова вразила, і я задумалась...

2. Редвумен

Редвумен Active Member

Звичайно! Жінка мала б знаходити органічне поєднання віку і краси!

3. marianast

marianast Well-Known Member

Я категорично проти пластичної хірургії. Є, звичайно, вийнятки коли люди мусять звертатись до пластики, але це вже в разі крайньої необхідності. Про випадки косметичної підправки можу говорити довго і болісно, бо близька мені людина наважилась на цей крок, тепер дуже шкодує. У відділенні пластичної хірургії надивилась на таке! і на таких!!!! Пройшло вже кілька років, а я досі ці два тижні щоденних відвідин не можу згадувати без жаху. Тому, дівчата, хто вагається або наважився на такий крок, будь ласка, не звертайтесь до львівських пластичних хірургів!!! навіть з дрібницями, як вушка підправити і т.д. В нас оперують як на бойні. І потім ви нічого і нікому не доведете. Якщо вже так приспічило знущатись над собою вивідайте все можливе про хірурга і обов'язково укладіть з ним угоду. І повірте, в нашій країні підписатись на цьому документі погодяться одиниці! А ще краще будьте собою, такою як вас створив Бог, бо прекраснішою вас скальпель ніколи не зробить. І пам.ятайте, що кожна операція в майбутньому вимагає корекції. І дуже ймовірно, що після даного втручання ви вже НІКОЛИ не зможете комфортно почуватись у власному тілі.

4. ksenia

ksenia Member

Ага. І ще побільше капусти їсти...

5. Vegas

Vegas Well-Known Member

Моя свекруха (їй 73) цього літа зробила собі декілька пластичних операцій: підтягнула личко до вух, зморшки на шиї забрали, ботекс на губах, на лобі. Бачила я її 1 місяць після операції :eek: то мені мову відняло - така красуня, ну просто монстер. Лише після 6 міс лице повертається до норми. Вона кожень день питала як те зеркало:girl_haha: Як я виглядаю? Я їй казала правду, що до операції було краще.
    Я думаю, якщо людина життєрадісна, весела, то і виглядає гарно. Ну що з того що моя свекруха змінила свою зовнішність, всередині залишилась злою...

6. Lelka

Lelka New Member

А я от подумую про ринопластику, хоча це дещо вимушений крок, бо років 10 тому мала травму носа, мені його невдало зібрали в косметологічній лікарні, причому, так невдало, що не зважаючи, що сама медик, і знаю, що не все завжди залежить від лікаря, щиро тішуся, що той хірург вже більше не оперує. Потім за пару років невдало коригували попередню операцію, на яку я наважилась, бо я тоді мала проблеми з диханням, однією ніздрею фактично не дихала, зараз от вже пару років себе налаштовую на повторну корекцію, закінчу годувати, тоді мушу наважитись, бо таке неповноцінне дихання дуже шкодить легеням, але, чесно кажучи, страшно, бо то вже втретє мій носик мусить страждати, і хоча він зовні дуже далекий від ідеалу, та й попередні операції далися взнаки, проте якби не проблеми з диханням, нізащо його б не міняла...

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

повністю підтримую...
    а я в якісь програмі чула,як один з російських модельерів казав "сейчас выходишь в город-а так все такие красивенькие-волосы выпрямленые,ноготки накрашены,губки раздуты-фу,аж противно"...
    сама недавно вийшла в центр міста і теж помітила "модних дівчат",які косіть під вигляд якогось одного чи декількох образів (типу Леді ГаГа) і навіть серед них відмінностей не бачиш.рідко коли зустрінеш справді гарну жінку,на яку хочеться і хочеться подивитися ще раз-бо вона гарна від природи...а шкода:sad: бо наші жінки-дуже гарні від Природи..та шо там дуже гарні,найгарніші:girl_yes2: просто за слоєм макіяжу і пластикою того не помітно ;)

в таких випадках- пластика доречна,то є необхідна потреба.

8. tomocka

tomocka New Member

дівчатка а що тоді робити коли дуже великі груди і все таки з ними важко жити?:girl_blush2:

9. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я робила ринопластику за потребою, також мала два переломи і важко було дихати.... але мені і форму корегували (хоч це і логічно в даному випадку). І я ні на секунду не шкодую про це. Бог мені допоміг, я попала до хорошого хірурга, не знаю, чи не зіпсувався він зараз, але чула недавно схвальні відгуки.
    І ще, я вважаю, що якщо в жінки, до прикладу, жахлива клаповухість, її дражнили в дитинстві і вона має комплекс, що заважає їй жити, то нехай йде на операцію. А якщо це данина моді, типу "Хочу губи як в Джолі, ніс як в Кідман...." то нема про кого говорити, дурня тай годі.

10. Shpako

Shpako New Member

Дівчатка, хтось робив ліпосакцію другого підборіддя / щік чи може має знайомих хто робив? Дуже треба хочаб якусь інформацію...
    дякую!

11. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Я свого часу була помішана на ринопластиці, мала дійсно ідею фікс ше з дитинства певно.
    І моя тітка, яка працювала в приватній пластичній клініці домовилась з пацієнткою і хірургом щоб я подивилась як то робиться і як людина важко відходить, і чого то вартує організму.
    Знаєте я подивилась....різко та ідея у мене відпала, хіба в крайньому випадку бо теж маю певну проблему з диханням.
    І думаю, взагалі то, мають проводити розяснення може навіть і психологи з людьми про ті операціі.
    А в нас 90% роблять просто ""бо так ся хоче"" і гроші є.

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Підкажіть майстра де якісно можна зробити збільшення губ (не вульгарно, а акуратно по контуру, і ціна яка), чи хтось робив і як враження? Скільки часу тримається ефект? Також цікавить депіляція на лиці, які методи порадите (не для себе питаю).

13. Megan

Megan Well-Known Member

Наразі лазерна найкраща по ефекту і по "терміну дії"

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

14. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

А я не зарікаюсь від пластики...чесно...не зарікаюсь...є в мене такі думки-ясно,що не зараз,але в майбутньому,через десяток-другий років розглядаю пластику...

15. LadyEva

LadyEva Member

Я теж би наважилась на пластику грудей зі збільшенням до 2 розміру та операцію по видаленні вен в інтимному місці якби була фінансова можливість зробити це в хорошого хірурга. Після двох пологів стан такий, що самій гидко дивитися не те щоб сподіватися, що комусь це подобається .

16. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

я одного такого майстра знаю, правда ціну на збільшeння губ нeзнаю.

Надіслано від мого MEIZU_M5, використовуючи Tapatalk