Підробка лікарських засобів

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Музик, 21 Вересень 2013.

1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Підробка лікарських засобів

Подивіться, хто виробник. Такий мазутний смак і запах має тазалок від Про-фарма. Тазалок від Лубнифарм зовсім інший. Я теж пару разів так попала не на той тазалок, поки не зрозуміла, в чому справа.

От тільки я не розумію, який з них, так би мовити, правильний? І як таке можливе, щоб з різних фірм, але ж один і той самий препарат настільки відрізнявся по смаку і запаху?

2. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Різні фірми мають різну технологію виробництва і додають різні допоміжні речовини, тому і смак різний. Наприклад, одні і ті самі таблетки, але різних виробників можуть мати іншу форму, інший колір і інший смак. Але то не означає, що якісь із них є підроблені.

3. Veselka alj

Veselka alj New Member

Зверніться в ці аптеки і попросіть показати документи на цей припараи. Це може бути ліцензія,сертифікати якості припарату.

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Подивилася я свій з присмаком-то дійсно від Про-Фарма(((

5. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Ліки купуєш з метою одужання,а з тими підробленими препаратами,ще більше болячок можна отримати...І поступай як хочеш....

6. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

це правильно пишете, ще й ефективність у них достатньо різна.

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

В мене знов питання по Тазалоку, виникла потреба знову його пити, от хотіла сьогодні купити, подивилась на свою свою стару баночку пише Про-фарма. Мені він не підходив через жахливий смак, от, ви писали що купувати Лубни Фарм, що він такого не має смаку противного. Пішла я сьогодні в аптеку, кажу який маєте, а вони Лубнифарм, кажуть іншого і не буває, дивлюсь на пачку, а там пише Лубнифарм, а нижче Про-фарма, чи то я дурна чи лижі не їдуть, то що одне і то саме?

От що знайшла :
    ВАТ «Лубнифарм».

Україна, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Петровського, 16.

На замовлення та за розробкою ТОВ «Універсальне агентство «Про-фарма».

Останнє редагування: 30 Липень 2014
  8. mipa

mipa Well-Known Member

Маю нещодавній досвід. Нам призначили препарат Ескулюс композитум від Heel. Лікар відразу сказав придбати його у Польщі, тому що є дуже велика ймовірність натрапити на підробку у наших аптеках. Я все-таки відправилась на рейд по нашим аптеках. Перед тим начиталась як відрізнити підробку від оригіналу. І натрапила відразу на кілька підробок. Так от: звертаємо увагу на упаковку - має бути якісна поліграфія, якісний твердий картон, шрифт Брайля, голограма. Я перед тим глянула як виглядає упаковка на офіційному сайті виробника. Мусите взяти коробку, пошкребти написи, відкрити. Упаковка повинна бути якісна, не помнута. Вийміть баночку або таблетки, подивіться на їхню акуратність. Корок має бути закритий фабрично, дата на таблетках вибита. Виробники підробних ліків в першу чергу економлять на поліграфії,щоб здешевити проект.
    Після недовгих пошуків я все-таки натрапила на підробку. В аптеці Сімейна аптека був присутній препарат Ескулюс композитум. На упаковці був відсутній шрифт Брайля, голограма. Сама коробка була з м"якого картону. І саме головне ціна 74 грн, а ціна препарату 150!!! Ось так. Надісь моя писанина комусь допоможе.

9. ViTanya

ViTanya Member

Дуже мудро. Бажано завжди так робити.

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Виникла в мене проблема з німесилом. У мене сильний головний біль після стресів і тривалої напруженої розумової праці, рятує тільки німесил. І вже кілька разів він мені не допомагав зовсім - випила порошочок і "что в лоб, что по лбу". Чи то в мене такий біль сильний, що потрібно випити ще один пакетик, чи то німесил підроблений... Пам"ятаю, купила німесил в аптеці на розі Городоцької та Одеської (такий мала сильний біль при місячних, що аж ноги боліли і важко було йти), випила, а через півгодини вже скакала по хаті, як коза.:girl_crazy: Вчора випила від головного болю (купила в Аптеці низьких цін недалеко від церкви Ольги та Єлизавети), а голова розколюється до сьогодні. Хтось з таким стикався?

11. Kandya

Kandya Well-Known Member

Німесил рятував мене від будь-якого головного болю: мігрені, перевантаження, недосипу.... Але він взагалі не допомагає, коли голова застужена, як кажуть: "надуло". Мені так на морі "надуло". Тут єдине лікування: пухова хустка і якісь розігріваючі мазі на віски (я на ватку даю "меновазин" і мажу все, що мажеться -- і шию, чоло, віски і саму голову) -- і в ліжко. за 2 дні -- здоров
    --- дописи об"єднано, 13 Листопад 2015 ---
    Я з першого разу ваш допис не дочила. Відповіла, дочитала ваш -- і підтвердила свої слова: як другий день болить голова -- то "надуло", треба гріти.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

наскільки мені відомо, німесил не допомагає від спастичного болю. Якщо спазм - но-шпа (дротаверин), спазмалгон
    а від стресу судини якраз спазмують...

• Інформативно Інформативно x 1