Перший танець

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Inka Blond, 7 Листопад 2008.

1. lessy

lessy New Member

Відповідь: Перший танець

в нас були дві пісеньки разом - початок вальс, продовження танго, але коли згадую про танець ,то не стримуюсь від сміху. По - перше плаття дуже заважало, це мій конкретний промах, чоловік змушений був просто ходити, по - друге знову ж таки у моїй сукні було важко танцювати танго:sad:. а по -третє(тут вже винна не я))вогні холодні не загорілись:)))
    все рівно усе було кльово, бо так себе налаштували)))), щоправда шкода ,що так ніхто і не побачив наши= показових виступів на тренуванняхє. а там було справді гарно(я була в джинсах:haha:

2. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

А ми танцювали під пісню Lionel Richie "Hello", хоча музиканти і адміністрація залу намагались нас відговорити, мотивуючи тим, що багато гостей слів незрозуміє і пропонували Табакова "Ти моя я".Але ми сказали, що це впершу чергу, це наше весілля і нам вирішувати під що танцювати. Постановки танцю неробили, бо часу не було, танцювали в своє задоволення.

3. Zonichka

Zonichka New Member

то напевно не до теми, але хочу поставити пісеньку під яку я танцювала з татом, то був перший танехь, а потім таточко віддав мене до танцю з нареченим... йой я так ридала :girl_cray::girl_cray::girl_cray:а тато махав йому кулаком)))) які ж там слова!!!! а токож звичайно була пісня "Батько"... ше мій тато так не плакав!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=yJEPqZa8FDs

Останнє редагування: 30 Вересень 2010
  4. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Zonichka, якраз все до теми)))

5. Zonichka

Zonichka New Member

6. Raven

Raven Мама малятка

Ми танцювали класичний віденьский вальс під Back in 1876 (Кейт і Леопольд), певне станцювали непогано, бо потім просили на біс повторити:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

7. Христя

Христя Well-Known Member

Дуже мені подобається ця пісня для танцю з татом ( коли слухаю то плачу зразу...)
    http://www.youtube.com/watch?v=dwAsPtTugQY

8. allja

allja Well-Known Member

А мені ця дужееее подобається, якщо буде спершу танцювати з татусем, то виберу цю пісеньку:)
    http://www.youtube.com/watch?v=9I5UV4VWCSk

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

Ми так гарно протанцювали, що люди аж просльозилися...
    я така була щаслива...
    єдине це те що я за тиждень так схуднула, що плаття з грудей впало і стало задовге, але нічо ми підчепили...
    всі казали, що ми все дуже добре продумали: і пісню і наряди..
    коли буде відео може закину...
    головне бути налаштованим на позитив)))

10. classic

classic New Member

ніяк не можу вмовити коханого зробити постановку танцю, він хоче просто станцювати повільний танець, але це ж має бути щось особливе!!! хіба не так??? часу ще є місяць, можна встигнути щось гарне придумати!

11. napoleona

ми якраз почали за місяць до весілля!! Мусите вмовити, бо це того варте!!:girl_crazy:

12. Bibysbka

Bibysbka Member

napoleona , а ви самі придумуєте, чи хтось вам ставить постановку? Поділіться будь ласка, а то я сама над цим питанням задумалась)))

13. napoleona

у нас вже все відбулось, нам постановку робив хореограф! Це були схеми всіх вальсів, але більше віденського! Було класно! Робіть не пожалієте! У мене коли буде готове, то виставлю..

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Ми також дуже хочемо ставити якийсь танець, але ми обоє ніколи нормально танцями не займались, то думаю треба починати десь зараз. Якщов когось є контакти хороших хореографів, яким вистачить терпцю навчати таких "ведмедиків", будьлааааска поділіться в приват))))):girl_claping:

15. Bibysbka

Bibysbka Member

Ой) подідіться ще будь ласка зі мною в приваті)):d23:

16. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

і мені будь ласка підкиньте паро номерочків в пп.:girl_wink:

17. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

і мені, і мені дайте контакти файного хореографа, а то в коханого з танцями трошка туговато :girl_flag_of_truce:

18. Nola

Nola Member

Ми з чоловіком навчались у танцювальному клубі "ФЛАМІНГО" що на вул.Личаківській, 99. Правда ми туди ходили ще за рік до одруження, так...для свого задоволення, а вже безпосередньо перед весіллям вирішили брати індивідуальні уроки, щоб навчитись гарного весільного вальсу. Результат був фантастичний, судячи по відгуках наших гостей:girl_claping:, а мама та сестра мого чоловіка довго мене випитували як це він зміг так гарно затанцювати:dance: бо їм у голові не вкладалось, що таке можливе.
    Навчала нас чудова дівчина Таня, можу написати її моб. у пп.

19. Raven

Raven Мама малятка

Ми з чоловіком пів року займалися в Роксі для власного задоволення, а танець нам ставили Віка Денс в ПРИКВО за 4 заняття, наші гості сплакалися, просили на біс:girl_claping:

20. Gossip

Gossip Member

Корисна порада щодо першого танцю ...

Ми теж вибрали пісеньку для нашого першого танцю- Bob Sinclar - Kiss My Eyes

"http://www.youtube.com/v/A8NRjD52AgE?fs=1&hl=ru_RU&"

... Звісно бити посуд і вибивати ногою двері в ресторані ніхто не буде :girl_wink: , але танго у нашому виконанні гості таки побачать :girl_yes: . В мене залишилось вибрати вдалий фасон весільного платтячка :girl_curtsey: .... Моя порада майбутнім нареченим котрі вчаться танцювати і займаються постановкою весільного танцю (першого) - Дівчатка, постарайтесь на репетиції позичити в когось із колишніх наречених сукню, яка фасоном максимально наближена до Вашого!!! Тому що ваші з коханим зусилля можуть виявитись МАРНИМИ коли вам буде не зручно рухатись у весільній сукні з довгою фатою, а коханий завжди приступатиме вам поділ білого платтячка :girl_nea: то не робота !

Доприкладу ми ставимо наш танець і я "попросила за шоколадку" платтячко в подруги :girl_phone1: - порівняно з танцем в легінсах і футболочці: "НЕБО і ЗЕМЛЯ"

а яка Ваша думка з цього приводу?

Останнє редагування: 27 Жовтень 2010