Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) :xaxa: ага надобраніч вам я теж сама не могла докумекати в чому там справа, мені це вже давно хтось вислав з друзів, я думала, думала, а потім плюнула ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ---------- може, ще хтось щось цікавеньке має?
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) у мене все співпало.. легко,просто,позитивно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) а як на мене-хіба підняти собі настрій (бо пишуть лише хороше)
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) Примітивний дуже тест. Розрахований на тих, хто до такого серйозно ставиться. Я на вар"ята написала чоловіче ім"я Віталік, воно сказало, що це мій возлюблений, з подругою теж помилилось і з описом кольору..
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) ггг, а мене ще жде велика любов..десь вкінці життя. П.С. співпало тільки, що моя мама - то мій друг і все...інші твердження - якісь суперечливі.
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) ггг, а мене не жде Велика любов, але я типу ...зустріну споріднену душу. А хіба то і не означає любов? Коли ти поважаєш, живеш душа в душу...дивно...ааа...Знаю гарну фразу -коханка говорить дружині: віддай мені його, він тебе не любить, він з тобою живе так, заради сина, в нас любов. А жінка обертається обличчям до коханки і дивлячись їй в очі каже: а в нас більше, в нас життя....
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) Сама цікава частина того тесту, що бажання збудеться , якщо розіслати цей тест людям. То мені нагадало "листи щастя"в нашому дитинстві. А ще, згідно результатів тесту я маю зустріти страшну любов. Може то вже приготуватися , розвестись з чоловіком? Ото вже люди понавигадують...
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) В мене співпало щодо імені мого чоловіка (себто кохання мого життя)) і характеристики голубого кольору, але якось воно все розмито. Могли взяти психол. тест на кольори (Люшера на приклад) і сперти звідти значення, було б конкретніше і зрозуміліше. Все решта - зовсім не про мене!!!
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) піднімає настрій однозначно, додає впевненості, адже пишуть тільки хороше, А ЧОМУ Б І НІ?! Можна себе потішити, в реальності насправді більше негативу! Тільки на рахунок друзів аж 13 не впевнена, хіба...
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) Если месяц твоего рождения Июль - сентябрь - тебя ждет хороший год, а твоя жизнь круто изменится к лучшему. - значить кожен рік моя жИзнь буде круто мінятися, бо місяць народження я поміняти не можу :khomyak:
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) У мене нічого не зійшлось, але я і відповідала, що в голову взбрело...але прикольно
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) Співпало все (якби ще правдою було, було б добре ), крім друга (бо написала ім"я якраз не дуже то і друга жіночої статі) і бажання. Тест відсилати ясне діло не буду, то бажання не здійсниться? Ги! Бажання загадала таке, що воно рано, чи пізно але всерівно здійсниться Але весело стало від того тесту, то є факт
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) Твоя большая любовь – Максим. (Правда. Це мій синочок) Зеленый - твоя душа спокойна. (Правда) Если твое имя начинается с букв А-К, то ты отдаешь очень много любви в дружбе. Если месяц твоего рождения январь - март, то год для тебя будет великолепным, а ты вскоре обнаружишь, что влюблен(а) в самого неожиданного человека. (Не дай Боже!))) Чоловік з'їсть!) Белый цвет - у тебя появится друг, которому ты можешь полностью доверять и который сделает для тебя все. Но ты можешь даже не понять этого. Сюзанна - твой лучший друг. (Буду сподіватися) Океан - ты человек настроения и тебе нравится доставлять людям удовольствие. Ты написал(а) число "7". Столько в твоей жизни людей, которых ты считаешь друзьями. ( Не правда!)
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) Смішно, не хотіла б я так довго чекати на здійснення свого бажання!!!
Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест) Той тест така правда, як вош кашляє, але настрій піднімає