Відповідь: Одна жінка так сказала... "Найбільший секрет в житті полягає в тому, що немає жодного секрету. Якою б не була твоя мета, ти зможеш досягти її, якщо у тебе є бажання працювати". Oprah Winfrey
Відповідь: Одна жінка так сказала... Мої ноги не так вже й гарні, просто я знаю, що з ними робити. Тільки жінка може розглянути іншу жінку з мікроскопічною точністю. Дружба об'єднує людей куди сильніше, ніж любов. Курити я почала під час війни. Це і зберегло моє здоров'я. Марлен Дітріх
Відповідь: Одна жінка так сказала... Коли де Голль каже, що Франція - це він, він говорить правду. Але він забуває про мене. Я - теж Франція, хоча й зовсім іншого роду. Я віддала чоловікам свою молодість і красу. Тепер я дарую свою мудрість і свій досвід - найкраще, що у мене є - тваринам. Немає важчої роботи, ніж намагатися виглядати красивою з восьмої ранку до півночі. Етикет - це вміння позіхати з закритим ротом. Невже ви думаєте, що коли вночі лежиш в постелі одна, то думка про те, що тебе любить півсвіту, може тебе втішити? Півсвіту - це ніщо. Бріжіт Бардо
Відповідь: Одна жінка так сказала... Я не думаю, що чоловіки звільнені більшою мірою, ніж жінки. Історія - найкращий учитель, у якого найгірші учні. Не можна потиснути один одному руки зі стиснутими кулаками. Мій батько був державним мужем. Я - лише жінка-політик. Мій батько був святим. Я - ні. Мій дід одного разу сказав мені, що люди діляться на тих, хто працює, і тих, хто ставить собі в заслугу результати цієї роботи. Він радив мені потрапити в першу групу - в ній конкуренція менша. Мученицьку кончина - не кінець, а тільки початок. Індіра Ґанді
Відповідь: Одна жінка так сказала... Я б хотіла бути королевою ваших сердець, але я не уявляю себе королевою цієї країни. Якщо б чоловікам доводилося народжувати, ні у кого з них не було б більше однієї дитини. У цьому шлюбі нас було троє. А я не люблю натовпу. А я думала, що невірні чоловіки задобрюють своїх дружин чимось вартим! (після того, як дізналася, що принц Чарльз приготував їй на Різдво в подарунок набір стразів) Діана, принцеса Уельська
Відповідь: Одна жінка так сказала... Вибачаюсь за таку кількість дописів:shy:. Просто тема дуже захопила - такі цікаві речі можна знайти...
"Сімейне життя - це договір, умови якого кожного дня переглядаються і затверджуються заново". "Немає важчої роботи, ніж старатися виглядати красивою з восьмої години ранку до півночі." Бріжит Бардо "Краса потрібна нам, щоб нас любили чоловіки; а глупість - щоб ми любили чоловіків." "Старість не захищає від кохання, але кохання захищає від старості." Коко Шанель
Відповідь: Одна жінка так сказала... Стриманість в любові і дружбі була б глупой примхою і до того ж актом самозакоханості, який вбиває всяке почуття спочатку в нас самих, а потім і в коханій людині. У житті є тільки одне щастя - кохати і бути коханим. Чоловік, який розумно говорить про кохання, не дуже закоханий. Кохання без благовіння і захоплення - це лише дружба. Неразділене кохання так само відрізняється від кохання взаємного, як омана від істини. Кожен відчуває потребу бути коханим, це піднімає його у власних очах, але людей потрібно любити по-різному: одного з нескінченною поблажливістю, іншого - з неослабною строгістю. Жорж Санд, французька письменниця
Відповідь: Одна жінка так сказала... Коли любов остиває, її потрібно або розігріти, або викинути. Це не той продукт, який зберігається в прохолодному місці. Якщо у чоловіка гарні руки, по-справжньому красиві, він не може бути потворним всередині. Руки не брешуть, як обличчя. Я співаю не для всіх - я співаю для кожного. Коли я не вмираю від любові, коли мені ні від чого вмирати, - ось тоді я готова здохнути! Я вмираю від любові, п'ятсот разів за вечір. Артисти та публіка не повинні зустрічатися. Після того, як завіса падає, актор повинен зникнути, як за помахом чарівної палички. Я завжди відрізняла друзів від наперстка. З друзями мені приємно поговорити, від наперстка я нічого не приховую. Від любовної пожежі не застрахуешься. Момент, коли колешься не для того, щоб стало добре, а щоб не було погано, наступає дуже швидко. (Під час лікування від наркоманії) Едіт Піаф, співачка
Відповідь: Одна жінка так сказала... "В цьому житті не важливо, як ти падаєш. Важливо, як ти підіймаєшся." Шерон Стоун
Відповідь: Одна жінка так сказала... Ні долі, ні волі у мене нема, Зосталася тільки надія одна... Леся Українка "Головна кар’єра для жінки — її родина". Ліза Боярська, акторка "Здається, що кочусь донизу, але завжди сходжу на гору". “Наш народ, мов верба — скільки не гни, все одно підніметься” Ніна Матвієнко.
Відповідь: Одна жінка так сказала... Якщо ви хочете, аби ваші діти міцно трималися на ногах, покладіть трохи відповідальності їм на плечі. Abigail Van Buren А цей вислів має бути знайомий усім із мультика. За законами аеродинаміки бджола літати не може й не повинна, але бджола про це не знає й спокійнісінько продовжує літати. Mary Kay Ash
Відповідь: Одна жінка так сказала... Я волію йти крізь полум'я, а не обходити його. Не думаю, що мене ненавидять. Скоріше, просто бояться. Люди ненавидять те, що їх лякає. Я сама себе витягла наверх за бретельки власного бюстгальтера. Ви не знаєте хлопця по-справжньому, поки не попросите його надягти презерватив. Секс брудний Хіба тільки, якщо не митися. Всі мої чоловіки були дуже корисні для моєї кар'єри. Але я любила їх не тільки за це. Мадонна, американська співачка, актриса
Відповідь: Одна жінка так сказала... "Багато з нас стають мамами і татами, самі ще не переставши бути дітьми." Американська письменниця Мак Лофлін "Якщо хочеш, щоб маленькі діти тебе накінець-то почули, - заговори з ким-небудь другим, тільки дуже тихо." Американська письменниця Енн Ландерс
Відповідь: Одна жінка так сказала... Не всі носять 2-ий розмір... чи навіть нульовий. І знаєте що? Це ДОБРЕ, бо деякі з нас люблять їсти! America Ferrera
Відповідь: Одна жінка так сказала... Коли ти отримуєш нарешті те, чого хотіла, виявляється, що це зовсім не те, що ти хотіла. Гертруда Стайн Диплом навчального закладу – це документ, який підтверджує, що у тебе був шанс чогось навчитися. Яніна Іпохорська
Відповідь: Одна жінка так сказала... Я виключно терпелива, за умови, що в кінці кінців вийде по-моєму. Півень, може добре кукарікае, але яйця все-таки зносить курка. Будь-яка жінка, котра розюміє проблеми, які виникають при управлінні будинком, може зрозуміти проблеми, які виникають при управлінні країною. Якщо жінка проявляє характер, про неї говорять: "Вредна баба". Якщо характер проявляє чоловік, про нього говорять: "Він хороший хлопець". Якщо вам потрібно написати промову, звертайтесь до чоловіка, але якщо вам потрібно що небудь зробити - звертайтесь до жінки. Я залишуся до тих пір, поки не втомлюсь. А поки що Британія мене потребує, я ніколи не втомлюсь. Як одного разу сказав Господь, і сказав, на мою думку, вірно .... Не слід безсоромно брехати, але іноді необхідно ухильно. Всі чоловіки слабкі, а слабкіше всіх джентельмен. Ніхто б не пам'ятав милосердного самарянина, якщо б у нього були благі наміри. Але у нього були ще й гроші. Жінки набагато краще за чоловіків вміють говорити "ні". Я не засуджую своїх міністрів за те, що вони занадто багато говорять, за умови, що вони роблять те, що я говорю. Суспільство як таке не існує. Є лише індивідуальності - чоловіки і жінки, і ще - сім'ї. Наші тривоги на дев'яносто відсотків відносяться до того, що ніколи не трапиться. Маргарет Тетчер, прем'єр-міністр Великобританії
Відповідь: Одна жінка так сказала... Хельго, а ви перечитуєте ці вислови? Бо я вже вкотре бачу помилки компутерного перекладача. До прикладу: Я виключно терпелива, за умови, що в кінці кінців вийде по-моєму. Мало би бути "я надзвичайно терпелива" і "врешті-решт". Шкода постити такі красиві вислови ламаним перекладом.