Очищення організму необхідне кожному. Ви згідні з цим?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Myroslava82, 9 Серпень 2009.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Очищення організму необхідне кожному. Ви згідні з цим?

+100:wacko:))))))))))))))))))

2. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Нещодавно дивилась ВВС там робили експеримент на 2 групах людей. Одна група дівчат їла,що хотіла цілий тиждень(палили,пили каву....та ін.)інша сиділа на фруктово-овочевій дієті(ті бідаки сильно там потерпали).Так от на кінці тижня кожна з них здала...пардон мочу на аналіз.Виявилось,що результати однаковісінькі в обох груп.Пояснили це тим,що печінка та нирки не мають вихідних,вони завжди виконують одну функцію однаково без перебоїв. Я була вражена.А як були вражені ті панянки,що сиділи на дієті словами не передати))))))

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

А хто спонсор: табачники, палярні, корчмарі?

• Подобається Подобається x 3
  4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Угу, вони то свої функції виконують, але до пори до часу. І коли та нещасна печінка "спрацюється" ніхто не знає, але буде пізно пити боржомі :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Ну я тут нікого ні в чому не переконувала(тим паче я не медик) . Просто переповіла,що бачила.

6. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Коли я починала цю тему, дуже хотiла дiзнатися про якiсь натуральнi методи очищення органiзму. На разi крiм вiвса, нiчого я не дiзналася. Я за здоровий спосiб життя, але думаю, що з часом наш органiзм все-таки забруднюэться трохи i можливо його треба почистити. Особисто в мене всi проблеми почалися пiсля народження малоi, коли я протягом 9 мiсяцiв iла багато всяких бек i тепер не можу позбутися наслiдкiв, так як i не можу скинути набрану вагу. Тому дуже хотiлося дiзнатися б чи хтось мав схожi проблеми i як Ви iх вирiшували

[​IMG][​IMG]

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

на ЛФ здається писали пити перекис :))

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=mMXg9xSxYfU

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Льооік!:clapping:
    Бачив цей ролік раніше. Але "не вкурив" тоді, куди його тулити.
    +100000 :D:D:D

10. irrka13

irrka13 Well-Known Member

особисто я проти всіляких кардинальних чисток. так, каки в нас живуть, і паразитів, і мікробів і т.д. але ж і ми живемо не в стерильному світі. вичистити "своїх, рідних", з якими я вже стільки років прожила! і шо? "святое место пустым не бывает"...
    це не означає, що я пропоную харчуватись фастфудом, відрами пити горілку невідомого розливу і все це "закушувати" смектою чи ренні.
    я проти неприродніх методів "чистки".

11. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Myroslava82, дякую за чудову тему! :girl_claping:Тішуся, що натрапила на неї, бо не знала, куди писати- в Дієти чи Піст.
    Можливо, хтось із вас зауважив, що кілька днів тому у мене зявився новий, трохи дивний, аватар і підпис... Вони свідчать про те, що нині проживаю 13. день (із десяти запланованих) очищення організму, поєднане з релігійним Постом. Тобто, 13 днів абсолютно не приймаю твердої їжі, а тільки пю рідину. Завтра, 14.днем, на жаль, мушу завершити курс, котрий бажала продовжити до 21.дня- наступну ніч нам в дорогу і вихід з процесу вже й так припаде на час подорожі і перебування в гостях. :girl_in_dreams: Такий довготривалий курс (після неодноразових коротких), тримаю вперше, і вже надзвичайно задоволена результатами!!! :girl_in_love:
    Що я вживала у ці дні?
    Кленово-пальмовий сироп Neera, вода джерельна або очищена, біо-лимони, перець cayenne, сіль Indus-морська нейодована, чай із сенни (sennae fruktus et folium), чай мяти. Все! :girl_cool:
    Про цю систему очищення можу писати багато- вже і з власного досвіду- як про її фізіологічну сторону, так і ментальну. Із задоволенням розповім про курс повніше і відповім на запитання, але вже по поверненню домів (інтимні запитання прошу у ПП)!:girl_curtsey::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 4
  12. Светуля

Светуля New Member

Дуже цікава та корисна тема, адже до 25 років в організмі людини накопичується від 5 до 15кг токсинів та шлаків.І основна їх маса знаходиться у шлунково-кишковому тракті. А як свідчить статистика 90% захворювань виникають через інтоксикацію та зашлакованість організму.Організм сам себе травить.
    І все це розноситься судинами та капілярами до кожної нашої клітини та живить її!!!
    Ви можете уявити з чого будуються наші клітини!!
    Замість того, щоб будуватись з вітамінів, мінералів,амінокислоті т.д.- вини живляться та будуються з "помийної ями".
    Тай ходитив туалет по-великому раз на 3 дні в наш час стало нормою!!!!!!!!!!!!!!!!!

А чисту організму потрібно робити щонайменше 2 рази на рік. І природніми методами,щоб не було дизбактеріозу( хоча якщо не робиш чистку він уже присутній)

Тай взагалі про очистку знаю багато чого...
    І досвід очистки теж є...
    Хто дбає про себе та бажає позбутися "усього лишнього",бути здоровим та класно виглядати, пишіть у ПП поділюся досвідом.

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Не перебільшуєте?
    І де ТАКі норми (крім дезинтерійного відділення у інфекційках) ?

Заінтригувало... :)
    (побіг писати)

Останнє редагування: 20 Серпень 2009
  14. Яруська

Яруська Well-Known Member

Капєц. Яка єрунда:8:

15. SniganaN

SniganaN New Member

Гарна тема, особливо радує, що є люди, яким не байдуже своє здоров'я. Вважаю, що жінка повинна приділяти особливу увагу собі, хоча це не означає що чоловікам це не потрібно, потрібно і ще як потрібно, просто біля доброї жінки і чоловік добре виглядає. Кожна з нас хоче мати гарну фігуру, чисту молоду шкіру, міцні нігті, зуби, волося і т.д.:girl_spruce_up::girl_in_love:, а це все переважно йде зсередини. Якщо годувати свій організм всякою гидотою, то і віддяку будеш від нього мати відповідну. Звичайно, можна прищі замазувати тональним, але від того вони не зникнуть. Мені як інколи доводиться заходити в ковбасний магазин, то вихожу з нього з нудотою, як подивишся на тих жінок, які вже самі перетворились на той шпондер, а в тому тельбуху стільки г.... назбиралось, аж вивертає, ну як можна довести себе до такого, ну ти ж жінка, створіння прекрасне...:girl_flirt: Тому я вважаю, що необхідно чистити своє тіло не тільки ззовні, а й зсередини. Насамперед все залежить від того який спосіб життя ти ведеш, що в себе пхаєш, чи здорову їжу чи всякі відходи, до яких додають харчові добавки і здається, що то така смакота і починається "рука все тягнеться і тягнеться" за черговою дозою отрути, а потім вилазять язви і таке ін. На рахунок клізм і інших зовнішних втручань в організм, то треба бути обережними з цим, щоб самій собі ненаробити біди. Тому треба спочатку назбирати достатньо інформації, а не так десь прочитала і вперед, а тоді вже думати чи дозріла я до цього.
    Бажаю всім ЛЮБИТИ СЕБЕ, АЛЕ ЛЮБОВЮ МУДРОЮ!

16. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

капєц, я важу 42 - 15 кг токсинів, шо то ся від мене лише як я їх почищу, нівіть мені не пишіть як то виводити, мені так добре :)

А ви не пробували почитати підручника з анатомії? Там гарно описано як організм здійснює самоочистку, як регулює вміст різних речовин, як реагує на токсини? Хто вміє читати сигнали свого тіла, той чудово почувається. І не треба тут людям казати про обов"язкову очистку всіх і кожного, бо зара знову всі в аптеку побіжут по вугілля, чи що ви там ще запропонуєте. Якщо в людини є якісь проблеми з обміном речовин, хронічні захворювання, людина переїдає і веде малоактивний спосіб життя, то вона з часом і зашлаковується, сама відчуває потребу в цьому. Одні мають таку потребу в 25, інші в 35, ще інші не мають тої проблеми або не знають що вони її мають. Я такої потреби наразі не відчувала. Намагаюся харчуватися простою їжею, їм багато каш, фруктів, первагу надаю вирощеним в нашій кліматичній зоні. Хоча люблю поїсти гранати, мандарини. Не купую різних фільдіперсів а також чіпсів, газованих вод, і т.д
    Може у вас і норма, а як хочете навчитися ходити два рази на день, то пишіть в ПП - навчу!

Останнє редагування: 13 Січень 2010
  17. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Дівчата я кожні пів року роблю профілактику кишечника! Беру 100гр чорносливу,100 гр кураги, 100гр ізюму, 100гр інжиру, все перемелюю і додаю 100 гр меду.в аптеці купляю траву сену пачечку і запарюю та й теж перемелюю і додаю до даної суміші. Вживаю столову ложку перед сном на протязі місяця. Але починати на вихідні щоб бути вдома, бо часто треба відвідувати туалет! І до речі 4-5 кг за місяці втрачаю. Уже 2 роки роблю такі розгрузки і задоволена. Можливо і Вам присмакує!!!

18. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

дуже тішуся що на форумі всі якраз такі: чистенькі і незашлаковані. Але в мене ситуація якраз зовсім інша і в туалет я ходжу зовсім не 2 рази в день, тому і почала таку тему.
    На мене то не діяло ніяк: зовсім не чистився організм. Але попробую ше раз.

19. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

моя бабця все каже мені чим більше рухаєшся - тим довше проживеш. Рух - це здоров"я, але рух завжди і у всьому. А не раз-два в тиждень у тренажерному чи на фітнесі, а поза тим телевізор та кухня. Я на кухню забігаю чотири рази - зготувати, нагодувати, помити і поскладати. Весь інший час я бігаю. Я не вмію ходити, важно і помало, я біжу на прогулянку, я біжу в магазин, самій деколи смішно, от не вмію помало ходити. І мене це тішить і тримає, я знаю що мені так добре, мені допомагає рух.

20. Дана

Дана Well-Known Member

А може не варто видумувати велосипед? Є віками перевірений метод очистки організму-піст. Наші предки були не дурніші за нас і подивіться на церковний календар, там днів посту більше чим звичайних - може також недарма?.
    Якщо маєте проблеми з кишечником - скоректуйте харчування, я знаю що говорю, сама рис і грушки їм по великих святах, бо маю схильність до закрепів, кефір з ложкою олії на снідання і їда через годину, вечеря не пізніше 5 години вечора і бажано овочево-фруктово-молочна, розгрузочні дні(яблучні, кефірні і тп) , пити побільше води, хоча б 1,5 літри чистої води, а в ідеалі 2,5л і буде вам щастя

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

А що ви маєте на увазі під фразою - організм зовсім не чистився?:girl_in_dreams: