Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Дівчатонька, я щиро перепрошую за затримку, свої АТС вислала ще на початку тижня, але звітую тільки сьогодні, мала поважну причину їздила на похорон, далека дорога та й поки відійшла від трати рідної людини, важко... Отож, викладаю фрагменти: І поки я їздила до мене прийшла чудова АТС від Софійки-Цокотухи, викладу знимку до вечора.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Отримала я лямурчика від Tsokotukha - так лаконічно і так романтично! І вирізано так гарно, і відразу видно, що то хлопець і дівчинка! І дякую за презентики Ось вона: І ще один Лямурчик Тіко щось не второпаю , хто це - Анастасія Кузнєцова, вибачайте! (І за подарунок дууже дякую!) Ось і він: Чекаю ще третього з нетерпінням
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Дівчаточка, я таки напевне вишлю все комусь одному до Львова. Бо окремо мені надто дорого виходить - кожен окремий конверт 8 долларів радянською поштою, а якщо запакую пачку, то 20 долларів кур’єром. Логіки в тому нема, тому мушу слати саме так. Вибачайте! Всі кому я що винна, нагадайте мені в карму, але наскільки я пам’ятаю, то все у мене вже зібране і єдина особа яка не у Львові, але я їй щось винна, то це Таня-Вишиванка. З нею я окремо розберусь.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Ось і мої Лямурчики. від Альбіни, дуже ніжна. від Soloo.так гарно спрей дивиться. супер від Tsokotukha, дуже оригінальна, акуратно вирізана. Дуже дякую за подаруночки, деякі вже згодилися.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Трохи із запізненням виставляю, зате вже маю дві красунечки: від Цокотухи, серія Горлиці: і від Мар'ясі, серія пам'ятні дрібнички: Дівчатка, дуже дякую вам за презентики.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Нарешті і я добралась до цивілізації))) Все вже готово, тільки сфоткаю завтра і виставлю. І ще завтра повідправляю.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур АТС від Sonchyk Серія: "Два серця", номер: 4 (4) Дякую, за різні красоти додані до АТС.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Отримала другу АТСочку, від Еспозки, наскільки я зрозуміла Дякую-дякую!
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Дівчата, дякую всім за "лямурні" АТС-ки! прошу вибачення, що я так затягнула з відправкою - минулого тижня я виправилася і втс-ки мали б уже приходити.. до мене прийшли картки від Хомочки та Каті-Мілітарії... такі гарні! я завтра сфотографую і покажу, там кожна деталька - то щось! а от за мої мені соромно. Може і не повірите, але то "друга версія" - перші взагалі не вийшли. Але я старалась. Чесно. Хоч вони і недолугі, але від душі а ще я якраз в той "лямурний" період хотіла чоловіку сюрприз зробити.. рамантіка.. Купила кульку-сердечко, надувну, червону. Вирішила - надую, покладу коло ліжка, він проснеться, побачить кульку. Дую.. він спить, а я дую.. а кулька яяяк трісне!!! А муж як зірветься!! ...короче, вже за годину я сиділа в черзі до лікаря, бо та забацана кулька трісла мені просто в око в перші секунди я подумала, що добре, що не в праве - бо правим фотографую... без коментарів.. лишився синячок-шрамик на повіці і "гіркий досвід" :confused: трохи воно мене вибило з ритму
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Отримала сьогодні ще два лямурчики від Тані (вишиванки) й від Іринки (La esposa). Дівчатка, така краса !!! Дякуююю Постараюсь завтра зранку зазнимкувати й похвалитись.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур трошки прозвітуюсь насамперед виправляюсь з фото, бо тільки тепер мала можливість добратись до фотошопу отже, частинки моїх "лямурчиків" - їх зробилось чотири, а не три, тому четверта теж піде в рух - але вже в іншому місці Усі АТС відправлено (по двох обмінах) - тому дівчатка чекайте фото отриманих АТС будуть пізніше, бо чомусь не можу більше завантажити фото
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Нарешті всі мої лямурчики отримано. Ура! Тепер тільки мені залишилось виглядати свої. Ви якщо би мене щось чекало на пошті застукайте в карму, бо я вже писала, що в нас поставили домофон і поштарка не носить листи, при тому, що їй дали ключ також. Інколи принесе, деколи вже повторні повідомлення.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Оленка-м просила передати, що теж отримала всі три лямурчики від Альбіни, Хайді і Мар'ясі. Дуже дякує Фото виставить, як тільки налагодять інтернет.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Я сьогодні отримала від Тані (вишиванки) АТСку. Вона така мила) І дякую за доданочки. Я вже маю всі 3 шт. Сподіваюсь на наступному тижні вже зможу похвалитися знимками.
Відповідь: Обмін АТС №6 - Лямур Ось мої отримані лямурчики. Надзвичайно цікаво було остримувати атс-ки в такому таємничо-сюрпизному варіанті. 1. Aknelitta, серія "Чай для двох" 2(4), 2. La esposa, серія "Тепло серця" 2(3), 3. Вишиванка, серія "Разом назавжди" 3(3). Щиро дякую за різноманітні гарненькі додайки.