Мені така теж дуже подобається, мала змогу тиждень користуватись. Найбільше сподобалось те, що можна застеляти поруч газету, на приклад, при смаженні, щоб не забризгувати все навколо. А ще вона дуже відрізняється від простої електричної, за відчуттям нагадує газ.
Та які заморочки? Просто має бути метал, а не алюміній. Наші всі баняки підійшли, не підійшли сковорідки, але ітак були вже старі, то треба було змінити. І кавоварка, яку теж вже пора було міняти. Я також думала спочатку , що то заморочки і треба спеціальний посуд, але то не так складно
В нас багатокваритирний не газифікований будинок. Раніше був нижчий тариф. А зараз платимо так як і усі.
Дівчата мене от в скляній поверхні турбує не догляд, а сам процес готування. Може власниці таких поверхонь щось порадять. Адже буває, що недогледиш - молоко втече, чи вода почне витікати і куди воно все тече (адже у скляних поверхнях немає бортиків) на підлогу, на стільницю? І чи з часом стільниця на стику із поверхнею від такого не псується? Просто дуже мені подобаються ті поверхні, але от через такі сумніви зупиняю себе, що б її взяти.
В мене скляна поверхня в електричній плиті. Поверхня чорна, миється дуже легко, протираю її одночасно з кухонною поверхнею. АЛЕ коли молоко втече з каструлі то дійсно треба витирати аж по підлозі )) Вода мені так не википає, протру губкою і все ок. Мені ще тим зручна, що слугує продовженням кухонної поверхні, так як площа кухні невелика. Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk
Я от вагаюся чи чорне скло легке в догляді, здається що на ньому видно все і сліди води і порох. А якої фірми у вас поверхня?
В мене чорна поверхня фірми Гореньє, щодо слідів то видно буде на будь-якій, я мікрофіброю протираю і краса. Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk
Не рахувала , протираю кухонну поверхню та й відразу варочну терну ) Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk
--- дописи об"єднано, Oct 23, 2017 --- У тебе індукція? Бо моя горєніє, щось не правильно працює. На нижчих після восьмої працює спалахами, по пару секунд то максимум то нуль. Це нормально чи треба везти в сервіс.?
Ні, електрична. Працює як годинник, без перебоїв. Певно тре в сервіс Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk
--- дописи об"єднано, Oct 23, 2017 --- А вона як працює рівномірно чи спалахами? --- дописи об"єднано, Oct 23, 2017 --- --- дописи об"єднано, Oct 23, 2017 ---
Дівчатка, от такі думки. Зараз варю на склокераміці, газу в будинку немає. В майбутньому житлі буде газ, але я хочу і далі варити на склокераміці -дуже мені подобається іі мити, в порінянні з газовою, та й інші плюси. І ось думки наступного характеру, що якщо не буде електрики, то так би на газу хоч чаю зробити, хоч їсти, а так я сама себе прирікаю на незручності. Що скажете, хтось думав в цьому напрямку, вагався? Що надумали?
В нас минулого року відключали електрику пару тижнів підряд, вибивало пробки, рвало дроти, то я відчула переваги газу. Правда котел то не рятує ( притомна температурм тримається тільки добу якщо не нижче 5 градусів, тоді нам так не пощастило), але пару годин пережити і не лишитися голодним цілком реально. Не в порівнянні з зимою в багатоквартирному будинку, де аварія - ні тепла, ні світла, ні води. Мій чоловік був категоричний, і я і не мала сил напирати, хоча індукцією регулярно користувалася в готелі, все одно зараз не хочу чомусь.
Диверсифікація в будь-якому випадку це краще. Якщо дуже хочеться - колись бачила комбіновану- кілька комфорок газ і кілька - електричних, правда, не скажу чи індукція. Врахуйте ще те, що тариф на електроенергію в будинках без газу здається нижчий, ніж з газом. Тоді при користуванні електроплитою треба прорахувати й економічну складову...
В мене зараз газова, в майбутньому житлі газу не буде, а світло не стабільне. Для себе вирішила взяти комбіновану і купити газовий балон. Коли будуть перебої зі світлом - готувати на газі.