Новобудови Львова

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Марточка, 17 Квітень 2013.

1. Frendly

Frendly New Member

Відповідь: Новобудови Львова

Маючи досвід близьких родичів, які купували квартири у "Іроксі", там у договорі було в рази більше незрозумілостей.

З Іроксом ми підписували договір,про якісь незрозумілості навіть не йде мова,все дуже просто і доступно,підводних течій нема,навпаки,ти гроші,тобі квартиру,можна і з розтермінуванням, правда на залишкові метри можуть піднести ціну,а так все гуд.

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я за ними слідкую ще з їх початку робіт. І створила відповідну тему на ЛФ. Загалом думаєм встигнем на третю чергу, та й заодно буде видно по перших двох якість будови.

3. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Це звичайно вже щось, але ж все одно не застраховує 100відсотково...

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

При купівлі не завершеного будівництва взагалі не буває 100 % гарантіі, завжди є ризики, чим ближче до кінця будови і чим більше квартир продано, тим менше ризиків.
    У мене мама купувала квартиру у забудовника "Кремінь" з фундаменту, то будували дуже повільно і довго, багато нервів потратили, доки дочекались квітки. Після того родичі купували в "інтергалбуді", коли вже стояла коробка, вікна, починали внутрішні ремонти. Ціна вища, але нервові клітини цінніші за економію на квадратних метрах.

5. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ми купили в кременя у вже готовому будинку. Гарне цікаве панування, якісно зроблено. Єдине- дуже вже довго ліфт пускали.

6. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Можливо відхилюсь від теми, але все ж допоможіть розібратись чи розвіяти міф, чи можливо навпаки-підтвердити небезпеку новобудов у разі виникнення пожежі.
    Зараз новобудови обшивають(утеплюють) пінопластом чи мінватою. В разі виникнення пожежі в квартирі може миттєво спалахнути сам багатоповерховий будинок, бо сам матеріал легкозаймистий. Тому, на мою думку, дуже небезпечно жити такого плану в багатоповерхівці.

7. raspberry

Ну, не знаю, можливо Ви в іншому будинку або Вам з квартирою повезло. В мами постійно летить котел, батареі вже міняла, потріскала стеля, шумоізоляція така, що чітко чути про що сусіди розмовляють, ну і купа дрібниць, які вилазили.

8. Dmytro_D

Dmytro_D New Member

а хто забудовник такого "щастя"?

9. juliaT

juliaT New Member

Дуже цікавить будинок по вул. Інструментальній (2 черга). Але насторожує все ще триваюча судова справа по цій земельній ділянці. Читала в ухвалі Львовського господарського суду від 29.01.14, що призначено судову земельно-техничну еспертизу. Хтозь знає щось про це? Так як я не мешкаю во Львові, мені дуже важко відстежувати ситуацію. Я знаю, що на форумі є люди, яки придбали житло у 1-й черзі. Чи не може так бути, що із за суду можуть не підключити дім до комунікацій та не видати свідоцтва на квартири? Мене на роботі застерігають.

10. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Колись знайшла такий сайт, (але там здається було тільки по київським забудовниках), де про кожного з них висвітлено максимум інформації, про кількість поданих позовів проти них, про кількість недобудованих об"єктів, про ризик і таке інше....

11. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Ось знайшла відео про наслідки такого будування:
    http://tvi.ua/new/2013/06/10/chomu_stolychni_novobudovy_horyat_nache_svichky

12. belkinaOsja

belkinaOsja New Member

Ну те що пінопласт горить, то це відомий факт. Будинки обшиті мінватою вважаються більш надійними і теоретично не горять, все залежить від якості тої мінвати (горить клей яким вона клеїна).
    Ми коли купували квартиру, то ходили дивитися на якість будівництва з досвідченими людьми

13. Joll

Joll Well-Known Member

Скажіть, а ваш будинок зданий чи ви живете у будинку із підключеними комунікаціями, але не зданому? Розповідаю із власного досвіду: брат мого чоловіка купив квартиру у "Іроксі" десь років зо 5 тому, будинок заселений, років зо 2 так точно, із всіма комунікаціями, проте за документами досі не зданий (7-поверховий будинок у Рясне-1, коло мосту) і прибудинкова територія теж там бажає кращого - той клаптик землі, що перед будинком, постійно наражається на небезпеку збоку кранів, які зліва і справа добудовують сусідні секції (є ще дитмайданчик, правда, із протилежної сторони), що налічуть 10 поверхів кожна. Будівництво у них вроді добротне, однак дуже повільно рухаються, прогрес малопомітний, хоча у одній із секцій на 4-му поверсі вже є одинокі жильці (більше не бачила заселених квартир).

14. Frendly

Frendly New Member

Ні,наш будинок на Антонича,що на Сихові.В мене родичі купили там на Шевченка квартиру,то будинок ще не зданий,будується.
    А що вони пояснюють за документи?чому не зданий вже так довго?

15. Joll

Joll Well-Known Member

Frendly, не можу Вам сказати, як пояснюють свої трабли дирекція "Іроксу", бо брат чоловіка півтижня працює і живе у Львові, на вихідних у родичів у селі, тому бачимо його рідко і з того, що чули, адекватних пояснень від забудовника він так і не отримав. Платіжки за газ, світло, кварплату приходять, він їх оплачує, як і всі. Коли людина не планує продавати житло, то у такому будинку можна жити роками, не переймаючись. Наскільки я знаю, у тих секціях, що зараз добудовують і які нібито завершені, квартири досить дешеві - раніше були до 600 у.о. за квадрат, бачила оголошення у "Вашому магазині" про перепродаж за такою самою ціною; скажімо, 2-рівнева квартира у майже 100 квадратів (3 чи 4 кімнати, от цього вже точно не пригадую), на 9-10 поверхах там коштувала 55 000 у.о. Якщо будуть якісь новини про той комплекс, то поділюся у цій гілці.

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Живу в будинку утепленому пінопластом. Пару років назад влітку була пожежа в квартирі на останньому 5-му поверсі. Квартира добряче вигоріла. Але все-таки вдалось швидко викликати пожежників, бо на фасад абсолютно нічого не перейшло, залишився неушкодженим навіть біля вікон тієї квартири.

А взагалі теж чула, що пінопласт - легкозаймистий матеріал. чому тоді його дозволено використовувати?..

17. Frendly

Frendly New Member

А хто що скаже про будову що на Скрипника 2 від СБ Груп?знаю,що той будинок будувала інша фірма,дуже довго то все було,пару років стояла,тепер швидко будує той СБ груп.Хто має досвід співпраці з ними?хто там купив чи хоче житло?дякую...

18. raspberry

Писала вище - "Кремінь".

19. Grek

Grek Well-Known Member

ОПРИЛЮДНЕНО СПИСКИ НЕДОБРОСОВІСНИХ ЗАБУДОВНИКІВ ТА ПРОБЛЕМНИХ ЖИТЛОВИХ ОБ’ЄКТІВ - http://kbu.org.ua/news/249/

20. Galchonock

Galchonock New Member

Доброго дня! Зіштовхнулася з питанням вибору квартири у новобудові. Розглядаю кілька варіантів:
    1) ІнтегралБуд - вул. Наукова 2а
    2) Ріел - вул. Кульпарківська 99б
    3) Ірокс - вул. Антонича 5
    Можливо хтось уже купував квартири від цих забудовників і може щось про них сказати, оскільки загалом відгуки дуже різні...
    Буду вдячна за будь-яку інформацію!