Нова схема руху маршруток у Львові

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Мацьопа, Dec 8, 2011.

1. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

І з двома дітьми - один в слінгу , другий йде за руку . Заходиш в маршрутку , і обов"язково якась бабуня так скрушно хитає головою : "Йой, та де то таке маленьке возити !"

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

І якщо, буде ставати десь на Шолом-Алейхема чи Лепкого, маршрутку прибють водії. Бо там якщо стати брати-висаджувати людей, застопориться весь рух.

3. kineret

kineret Вірю в диво...

Такс, перечитала ваші дописи про нову схему руху транспорту і стало страшно вертатись завтра додому... Зрозуміла одне - зранку треба буде передзвонити на роботу і попередити, що мене не буде. Бо бачу, що буде весело...

4. BlackSheep

BlackSheep Active Member

мені більш за все сподобались "обіцяні автобуси на 35 посадочних місць" а в реальності ті самі еталони на 20 місць.як говорить моя бабця-Говорили-балакали сіли та й заплакали!

5. smugastik

smugastik Well-Known Member

вчорашня їзда новими маршрутами, це лише початок, справжній жах почнеться коли люди будуть їздити на роботу, а діти на заняття, ось тоді дійсно відчується справжній " комфорт "

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Хто сьоні вже їхав? яка ціна квитка?

7. Farfalla

Farfalla Member

Чоловік їхав зранку радіальним маршрутом 2а - 2 грн

8. Holly

Holly Moderator

О, ми вчора теж пробували проїхатись маршруткою. В одну сторону їхали як оселедці, але ніхто не вимагав оплати. Ну але водій не думав зупинятись на зупинці, нам пощастило, що люди виходили на зупинці. А от додому йшли пішки, прочекали 20 хв маршрутку і не дочекались. Йшли хвилин сорок, бо з малими йшли, то ні однієї маршрутки так і не проїхало. Ну і ясно, що багато людей не знали про безкоштовний проїзд, тому платили.

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ну от мені цікаво - нашо то було впроваджувати таке зимою? От хай би на першотравневі свята таке зробили, чи що? Хоч би тепліше стояти на зупинках було. Як мені тепер з дитиною в центр їздити - не знаю.

10. Talya

Talya Well-Known Member

їхала мама нині на роботу - колись їхала одною маршруткою звичних 25-30 хв (врахвуючи вранішні тягучки), нині "зручним і швидшим маршрутом" 1,5 год. з нервами і зіпсованим настроєм (двома маршрутками і тролейбусом + 10 хв топала з хворою ногою).

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

і платила на кожну по 2 грн чи одним квитком?

12. Nata

Nata Well-Known Member

Ми також мали нагоду покататися. Водій сказав що платять по бажанню :) Я з двома малими на півсидінні, чоловік зверху навис стоячи а одній нозі. І чекали ми таку переповнену радість хвилин 20. Це в один бік. Додому ... ми пробували дочекатися в 21:30 біля Галицького перехрестя маршрутку, але прочекали 35 хв, замерзли і потім ще 15 хв успішно чекали таксівку (оце таксисти вчора мали підробіток!).
    А маршрути дико зручні :) тепер мені до центру добратися можна тільки тролейбусом, а до тролейбуса з малими треба 10 хв іти. А тролейбус теж тільки до Зернової :)
    От цікаво мені: ті, хто розробляв таку розумну схему, взагалі громадським транспортом користуються?

13. Talya

Talya Well-Known Member

в 26 заплатила 2 грн, потім тролейбусом, а потім у 5А вже нічого не платила, хоча то була добра воля водія, бо вона не мала "зеленого квитка", який їй мали б дати у попередньому автобусі (5А біля Оперного зупинив даїшник і наказав розвертатися і їхати через Підвальну - бідака водій ще хв 15 розвертав ту махіну на пр.Свободи. ДУРДОМ!!!)

наш мер казав, що посадовці вже особисто перевіряють маршрути і якщо буде потреба, то він власною персоною покатається на якомусь маршруті

14. kristina

kristina Well-Known Member

Я поки сижу дома і читаю про весь цей кошмар. А відносно збільшення вартості проїзду не думаю, коли раніше збільшували на 25 , 50 коп. то про це говорили всі новини і писали всі газети. А підняти "мовчки" майже у 2 рази думаю такого не зроблять тихенько.

15. Iwka

Iwka Well-Known Member

Вони вже про це давно говорять - буде підвищення з квітня внаслідок впровадження електронних квитків... Одним словом весело буде ще довго!

Вчора внаслідок пропозиції мера стосовно безкоштовного проїзду багато маршрутчиків не виїхали на маршрут, тому і проблеми з добиранням...

16. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а хто сьогодні вже їздив? В мене вікна виходять на зупинку на Коломийській, то нині я приємно вражена частотою маршруток. Реально ходять одна за одною. Вчора затики були по 20-30 хвилин. Плюс до наших 5 за схемою, заїжджають ще й 13 і 14, які мали б іти по Червоної Калини.

Одним словом, я здається, нарвуся на заздрість, але виглядає на те, що з моїм нечастим їждженням і основними напрямками для мене зміни позитивні. Правда, чоловік ще каже зачекати, коли закінчаться свята і почнуться корки на центральних вуличках, якими вони пустили транспорт - тоді реально побачимо картину.

17. yusha

yusha New Member

кошмар справді... вчора "прогулялися" до центру,щоб випробувати, як добиратися на роботу. Жах! :girl_cray: добре, ми молоді... хоча пішки походити, особливо,коли б було слизько й холодно... а старшим людям? розумію, що ті,хто то складав, їздять особистим транспортом і про людей зовсім не думають.

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

сиджу і прокладаю маршрут на завтра...відчуваю себе Колумбом якимось...треба догризати коханого щоб купив мені машину))) хтось в курсі, 5 трамвай ще їздить? бо живу біля його кінцевої, але не знаю чи існує ще такий маршрут (на карті пишуть що є, але я не дуже вірю їй)...і ще одне...на тій же карті існує один маршрут, який мав би курсувати по моїй вулиці, за цілий день я не побачила жодної маршрутки на дорозі (спеціально пильную)...співчуваю тим, кому завтра на роботу...

19. La esposa

La esposa Moderator

А новим 23 хтось нині їхав? мені завтра з Наукової на Вашингтона треба добратися, ото сиджу і думаю, коли з хати виходити і скільки годин спати...

20. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

я їздила

маршрутки ходять, багато, на зупинках зупиняються, зупиняються на довше, можна спокійно прочитати маршрут, перелік зупинок написано зручно і читабельно, на багатьох маршрутках поруч з новим номером вказоно і старий.

як на мене-все спокійно :)
    рекомендую лише наперід взнати під яким номером потрібний вам маршрут, ми сьогодні спокійно свій дочекалися, кіпішували на зупинці тільки ті, хто забув поцікавитися :)