Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові такі люди є чи не вкожному будинку. пропонуєте під кожен пустити маршрутку? ну це ж утопія! Я розумію, що схема недосконала, і недоліків багато, але скарги "мені раніше з-під дому ходила, а тепер нема" виглядають, м'яко кажучи, смішно, бо вдоволльнити всіх неможливо. або навпаки подобається, бо соціально активні бабусі з тих вуличок тепер можуть заїхати до церкви, а раніше мусіли топати хворими ногами. Повторюся, залежить від точки дивлення
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові Напишу в загальному. Не я ту систему створювала і впроваджувала, я лише висловила свою думку про те, що схема є прогресивною. Але, для того, щоб вона нормально функціонувала, потрібно виправити 2 недоліки: 1. Ввести електронний квиток ( дякуючи Свободі це трохи затягнеться) 2. Замінити всі автобуси на великі. Це вже питання до перевізників, яких ми з вами своїми скаргами в Міську Раду повинні контролювати ( як дотримання графіку руху, так і вихованість водіїв)
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові От я сьогодні добралася гут- пустили по Ряшівській 43- їде до ценру- з центру через Привокзальну і на Левандівку. З Левандівки до центру-Стрийський Ринок- і кінцева Ряшівська. УРА!!! Мої ноги вже не стирчать з 38 напханого))) Маю новий змінений варіант 43 надрукований- випросила в водія))
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові То точно. Спочатку боялася тих змін, бо на роботу зазвичай їжджу рано і якщо б маршрутки їздили із 06.30, то не встигала б на 07.00. А крім деяких нюансів і зміни номерів маршруток особливо великих змін не спостерегла. Ну принаймні у тому напрямку, яким я завжди їду на роботу-з роботи. Якщо раніше на роботу їхала 38 чи 53, то тепер 138 і 50; з роботи - 29 і 29а, тепер - 15 і 24.
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові і в чому проблема? по перше Варшавська не така вже й вузька (по ширині як Сахарова), а по друге там дуже мало їздить машин, всі по Чорновола
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові Якщо я не помиляюсь, 43й - це колишній 91й? То в нього друга кінцева на Пелюри ніби була, нє? І шо тепер? Якось в тебе дуже круто вийшло Оффтоп, звичайно, але коли я була студенткою не було жодної маршрутки. Тільки електротранспорт і кілька маршрутів автобусів. "Спокійненько" переходились не лише через центр, а багато через що. Це я так, просто нагадалось. Не подумайте, що я аж геть така стара, що ще безмаршруточне життя пам"ятаю, але врахуйте, що студенти таки молоді люди, часом і корисно перейтись спокійненько
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові таке враження що студенти не люди, і вони не хочуть чуть більше поспати (бо могли б проїхатись спокійно маршруткою) чи зимою їм не холодно ,і вони не хворіють .. Так ніби в нас транспорт лише для певних категорії вікових))) Це просто роздум в голос,нічого особистого.
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові Про водійське зухвальство майже в кожному дописі читаю.... Одні не виходять на маршрут, другі змінюють.... Це тільки я чогось не розумію, чи в принципі на таку поведінку працівника нема управи??? Я щось собі слабо уявляю, щоб я отак просто не вийшла на роботу, або змінювала робочий процес як собі захочу і без відома керівництва.....про хамство взагалі мовчу... Чому таких працівників не звільняють? Що водій це такий кваліфікований працівник якого важко знайти (навчити). Люди, що то за брєд?
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові Так і в мене був просто роздум, швидше навіть спогад, ми теж тоді були людьми)) Але те, що студенти мають за одну перерву переміститись у просторі, мабуть таки вирішили ті, хто розклад їм складав. Я теж кілька днів тому вийшла від стоматолога в центрі і довший час не знала, як мені додому потрапити)), розмовляла з сестрою, котра живе в іншому місті, по телефону і не дуже-то могла пояснити, чому все так у нас цікаво Але всім одразу зробити добре мабуть неможливо... Їздили маршрутки інакше - були корки і всілякі інші незручності. Часом 70й маршрут майже півгодини проїжджав відстань від кінцевої біля Данила Галицького до вулиці Гнатюка. Як на мене - краще пішки перейтись ту відстань, але далі можна вже й не втрапити в ту маршрутку. Тому так і їздили. І так, і сяк недобре. "Все - не буває ніколи і ніде" (с) Інша справа, що важко звикати до чогось нового, завжди майже, коли в цьому задіяно багато людей. А хамство водіїв - зовсім інша пісенька, зараз воно просто підсилене новою схемою руху.
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові Напевно, що все ж немає управи. Я всереду писала, що сіла в 17 маршрутку, а вона поїхала не так, як вказано в схемі і як мені повідомили на гарячій лінії (офіційно маршрут не міняли). Подала скаргу, але маршрут №17 далі їздить не по схемі. Я не є категорично проти того, щоб він їхав так як водії собі придумали, АЛЕ або офіційно нехай поміняють схему маршруту, або їдуть по тій схемі, яка затверджена. І, вважаю, що правильним є спочатку офіційне повідомлення про зміну будь-якого маршруту не тільки 17, бо попадала і на "сюрпризи" в інших маршрутах, а вже потім дозволяти водіям їхати по зміненому маршруту. А що стосується електронного квитка, то думаю, що в нас це просто нереально, так як маршрути обслуговує декілька приватних фірм-перевізників + електротранспорт. Я, наприклад, не уявляю як вони би змогли поділити "прибутки"... Хоча наявність такого квитка була б дуже доречна.
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові от сьогодні мені потрапила до рук стаття, в якій йдеться про те, що розробляються нові схеми транспортного руху для Тернополя та Хмельницького. Так там за основу взятий власне європейський досвід ( а не те, що зроблено у Львові, хоч і французами за грант у 500 тис. євро)- поступова заміна транспортної схеми: за один раз- не більше ніж на 20%. Люди звикають до нової схеми і тоді тільки знову на 20% змінюють старі маршрути і т.д.
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові У статті "за основу європейський узято"? У реалі "буде як завжди".
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові Сьогодні співробітник підкинув до центру, і там сіла на трамвай № 3. Трамвай поламався, заблокувавши тим самим будь-який інший транспорт на Франка (оскільки маршруток по цій вулиці не передбачено в напрямку В.Великого). Ось вам і плюси трамваїв Добравшись до Сахарова була шокована - на зупинці було десь 50 людей, які все підходили,і підходили...Можете собі уявити, що робилось в маршрутках, люди просто висіли...
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові Дівчата, а хто чув про нові маршрути, які планують пустити через об"їзну: Рясне-Епіцентр, і Рясне - Ашан? Чула слухи, а ось підтерджень ніяких.
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові знову про наболіле - ДО змін мені щоб добратися до Нового цуму потрібно було заплатити 2 грн і їхати хв.40, а тепер дивлюся на запропоновану схему - 3,25-4 грн. і час добирання +/- година (особливо тішить оте "Пересадка" 0 хв. ага! вже ж так!)
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові ага..було Петлюри-стало-Патона-Ряшівська кінцева. В метро може так, але в центр то був один маршрут і всі, що завжди колись зранку їхали 31 на роботу- пхаються в 138.
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові цікава в нас країна, весела, непередбачувана, там щоб за одну ніч усі маршрутки в гарбузи перетворились от нароблять проблем, а потім героїчно їх рішають... - в українському стилі от переживаю щоб вони, ще електромережі не надумали "модернізовувати", за допомогою якоїсь афганістанської фірми підрядника, а то як згадаю ті відключення по 2 год 2 рази в тиждень в кінці 90-х
Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові Так говорив же губернатор (вчора, здається, в новинах чула) , що хочуть щось таке добре ще й трамваям і тролейбусам зробити . А що - ми ж терплячі , можем і пішки перейтись десяток другий кілометрів . Створили групу для вивчення і усунення проблем у новій транспорт.системі , і вже 16 числа мають подати варіанти вирішення даної проблеми . Цікаво , а люди з робочої групи мають жити в міській раді на вихідних ?