Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Мар"яна, невже ти бачила той примарний 3А, на який я декілька днів не можу сісти ???
    Нова система зроблена так, що деякі райони виграють, через них є багато транзитних маршрутів. А є такі вулиці, на які проведено пару рейсів, та й вони ходять раз на годину, тут все зрозуміло. Чому багато маршрутів пустих - тому що більшості людей змінені вони не підходять, альтернатива тільки електро-транспорт або йти 15-20 хв. Наразі, мене це не дуже влаштовує ..

2. Barbie

Barbie Well-Known Member

О, я бачила:girl_mad:. А толку з того, як він набирає людей на кінцевій і трохи далі, а посередині маршруту вже навіть не бере людей.
    Так само сьогодні по роботі їхала 1А, то на середині маршруту вже не можливо влізти в автобус.
    От чесно і так знала кілька маршруток, і то їх мала записаних в телефоні або весь час забувала, а згадувала на зупинці, то тепер я так почуваюсь, ніби Гамерику кожного разу відкриваю:girl_crazy:

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

та якщо є альтернатива це ж супер, я теж спочатку не хотіла пересідати, а спробувала і дуже задоволена, це при тому що тепер мені треба йти до роботи десь 15 хв. Зато в салоні вільно, ніхто не злиться, не штовхається, та і їде рівномірно, і точно знаєш його маршрут ну і дешевше )))

4. sunset

sunset Active Member

агов, якщо ви там не проживаєте- то неозначає що іншим там маршрутки не потрібні! плюс- Винниця має поза 100 номерів будинків- і людям теж якось потрібно добиратись!

а ну і я там живу) а виявляєть маршруток взагалі немає(
    а в тому суть, що сьогодні дзвонила на гарячу лінію- так там взагалі не в курсі що по винниці не їздять маршрутки!!! вчора ввечері вертались з Рясне1 - то від трамвая 7 вниз від тюрми чоловік 30 вниз топали!

де справедливість? було ж 2 нормальних маршрути- 21 і 28!!! хочу їх назад((

5. Sara

Sara Well-Known Member

А я вчора десь о 17 год 40 хв. абсолютно спокійно сіла на тролейбус № 13, а за кольцом по Чорновола взагалі вже сиділа аж до Миколайчука. На разі для мене це альтернатива.

6. kristas

kristas Well-Known Member

Вчора їхала 17, так він здається їде так, як і мав би, з Південного на Левандівку, варшавську...гал.перехрестя, про зміни ніц не чула...А які маршрути змінені?

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Чесно бачила, під"їхав такий цеглового кольору досить великий автобус, писало на ньому 3а. Довго не стояв, заїхав під автовокзал, декілька людей зайшло і він поїхав :)

8. dasha

dasha Well-Known Member

3а - то колишній 11, я ним частенько їжджу. Ходить досить нормально (ну деколи раз на 20 хв:girl_crazy:), але якщо до нового року я в ньому сиділа панею, то тепер втрамбовуюсь, як в банку з оселедцями, деколи навіть за загорожу до шофера. І вийти тепер з нього також проблематично, можна втратити кілька гудзиків в кращому випадку.

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а троліки також поміняють на новенькі чи далі допотопні будуть їздити? я зовсім не маю бажання ними їздити. і студенткою не дуже любила.

10. Barbie

Barbie Well-Known Member

Маю питання;) Щомісяця по роботі їздила до Мотозаводу. сідала на 88 і спокійно їхала. Тепер на що мені сідати? Живу на Чехова(бічна Личаківської)?

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

Бачу його постійно...
    Їздили на Різдво ним в центр, вті з під носа один, через 5 хвилин приїхав наступний. Засікала час, бо було цікаво мені.
    За рахунок того шо то Різдво, і всі святкували - людей було доволі мало...
    А от в час пік в нього сісти - то дійсно анріл... Чоловік з роботи йде пішки, дбає про своє здоровя, благо що не дуже далеко...

12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Свекруха їхала після роботи, десь о 18.20 (30) .

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

на нього ж, перейменованого в 288
    від Ш.Руставелі можна 18

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ось чоловік вислав,каже тут найновіші зміни щодо маршрутів...

15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

офіційно - так, а на практиці далі їздять, як хочуть...

13 і 14 далі ходять по Коломийській (я тільки за, але хтось може даремно чекати на Червоної Калини)
    37 все одно до Сиховаа доїжджає по Зеленій, а не скручує на Навроцького.

16. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

а цей маргрут вже їздить? сьогодні два рази була в КК, такого не бачила

17. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Судячи по тому, як я вчора їхала 35 маршруткою, зміни не найновіші, маршрутка ця вже їде по оновленому маршруті :sad: і на В.Великого не заїжджає.

18. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ну тоді хто найде новіші зміни,ділітьсмя....

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

їх хіба збирати по відгуках, бо, схоже, вони неофіційні

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Щойно знайшла таку інформацію: Як проінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, враховуючи звернення мешканців, внесено зміни у рух 6 міських автобусів.Про це ЗІКу повідомила прес-служба ЛМР. Йдеться про автобусні маршрути №9, №12, №27, №28, №46 та № 51. Зміни подані у таблиці:
    І як бачу по змінах, 35 маршрутка не відображена, чи то водії,чи то перевізники придумують нові маршрути - невідомо:girl_devil:. Пробувала додзвонитись за телефоном гарячої лінії - безнадійно, на імейл теж відповіді досі не дочекалась!

Останнє редагування модератором: 11 Січень 2012