Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

А мене вчора добряче вивела з себе так звана нова схема маршруток, коли ми їдучи на вечерю вичекали годину на дощі, а потім поїхали з пересядками. А то виявляється з Балатону познімали всі маршрутки, які їхали в сторону маєї мами (район Автовокзалу), навіть до перехрестя Стрийська-Наукова взагалі ні одного транспорту не їздить, а до того їздило досить багато маршруток. Жахи!!! І 37-ий маршрут який їздив до Кінг Кросу зник безслідно. То тепер виявляється до мами в гості мені реально попасти тільки з пересядками?! Тішусь не натішусь новою схемою руху.:girl_devil:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну що ж, оцінила я зміни системи маршрутної... Що можу сказати, особисто у нас(Брюховичах) змінився лише номер маршруту. а так все, як завжди, вичекала нині 40 хвилин на зупинці, задубіла жах, зато побачила по кілька разів , які тепер номери їздять по 700-річчя Львова :girl_crazy: Так ще й в маршрутці вислухала розмову водія з його знайомим про те, який то поганий маршрут, що йому хтось зі знаючих водіїв сказав, що на цьому маршруті найбільше людей на останню маршрутку 22.15(не дивно, як передостання 21.15 приблизно...) і він вчора їхав останній і віз 4-ро людей і що все, він більше на таке не купиться. І то ніц, що вчора взагалі-то Свята вечеря була..........
    А ще довго чекала , аби доїхати від АС-2 на Липинського до 700-річчя Львова... Все забрали, лишився автобус номер 1 , на який я так і не дочекалася, а сіла на якусь приміську маршрутку

3. Музик

Музик Мартуська

сьогодні весь день випробовувала нову схему руху. що я може сказати... стало не гірше і поки важко сказати чи краще для мене. позитив - маршрутка від мене до батьків - 51 маршрут - трошки довго, але майже під хатою має кінцеву і проїжджає не далеко від дому батьків...
    негатив - майже пів години чекали маршрутку, в яку ми б влізли (з іскри до Симоненка).
    дуже втішив 45 - ми вже думали з чоловіком пішки додому йти - така хмара люду чекала на тролейбус, пройшли кілька метрів і сіли в порожню маршрутку.
    наразі я задоволена!

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Час дуже дорогий, може, влада оці "гуляння" оплатити хоче?)) Чого заради люди мають витрачати свій дорогоцінний вільний час (в який можна було б відпочити, приділити більше уваги сім"ї і так далі) на пересідання, додаткове чекання на зупинках, "доходження"? Людина, що закінчувала роботу о 18, приходила додому о 18.40, тепер попадає туди 20-20.15. Розвантажити центр була мета? То логічніше було б забрати приватний транспорт. Він їде набагато швидше, комфортніше і без зупинок. Їхала людина 15 хвилин машиною, з об"їздом нехай 25 би було. Все одно не порівняти з тими незручностями, які зараз терплять пасажири маршруток.

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

повторюся, все суб'єктивно і всім не вгодиш.
    Моя дитина тратила на добирання на лук годину-півтори. Ще півтори постріляти, а зробити уроки, і часу ні на що не лишалося. Зараз заїжджає за 30-40 хвилин, саме завдяки тому, що маршрутки пустили в обхід центру.

А загальна опінія, звісно, що буде негативна. Бо ті, кому стало зручніше, зазвичай сидять тихо. Галасують ті, кому стало незручно

6. Lietti

Lietti New Member

Стало незручно більшості - чому заради декількох людей має бути незручно більшості людей?! Чому ті кому було незручно раніше не пішли в міську раду і не написали заяву на покращення маршруту (який їх не влаштовував), а тепер сидять тихенько і зловтішаються. Та невже ми живемо за принципом "моя хата скраю" чи "якщо сусід має корову то треба зробити так щоб вона здохла", на відміну від людей інших національностей (хоча є різні) - "якщо сусід має корову то треба зробити так щоб у мене їх було дві"?!!!

7. Finya

Я так не думаю) Є люди, які щиро хвалять те, що їм подобається - вголос) Тому "звісно" не може бути. І "галасують" - надто емоційне слово, не вважаєте так? Щодо людей?))
    От мені - наприклад - все одно, як стало)) Бо всюди ходжу пішки) Їду маршрутками - при ду-уже нагальній потребі..

8. Ука

маєте статистику?

тому що цілком нормально, що з кожного кутка в кожний куток маршрутка ходити не може.

І зараз дуже багато саме галасу. Не критики конструктивної, а галасу.
    По-перше, бо природа людська така, що важко звикати до нового.
    По-друге, бо впроваджували таки безграмотно. Сама схема виглядає доволі непогано (не без недоліків), але відсутність інформаційної підтримки, роз'яснень, тих же буклетів у кожну поштову скриньку і призвела до хаосу.

Коли перші емоції і, відповідно, галас вляжеться, люди звикнуть, вивчать основні маршрути, тоді і можна буде оцінювати, кого більше - задоволених, чи ні. Залежатиме і від того, наскільки добросовісно працюватимуть перевізники, наскільки оперативно реагуватимуть на потреби, яке буде забезпечення машинами.

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Люди!!!! :girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:

Допоможіть мені, будь ласка, а то я 10 числа вертаюся до Львова. Читаю темку і бачу дописи, що та схема не відповідає дійсності, в цьому буклетику "проколи", та маршрутка так не їде, як мала би і т.д.
    Мені наразі дуже сподобався ось цей сайт http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv
    Чи надає він достовірну інфу про рух маршруток? І якщо можна, тицьніть мене носом в джерело, яке максимально наближено до реальності відображає нові маршрути. Дякую!

10. Dobra

Dobra Well-Known Member

Мрочкізм, не все так зле,
    краще напиши точку і А і точку Б маршруту по Львові, тоді напишуть як воно в реалі добиратись.

11. Ука

Дійсно один з оптимальних
    Але частина маршрутів змінені, виглядає на те, самими перевізниками. Здебільшого - ті, що повторюють раніше існуючі. Їх заплановано було з деякими змінами, на практиці ж вони ходять по старих маршрутах.

З того, що я знаю, то на Сихові це 13, 14 (заїжджають на Коломийську), 37 (їде, як колись 76) і 7 - бачила на Скрипика, хоча в схемі його там нема.
    Крім того 26 їде не по Коперника, а по Нечуй-Левицького.

12. Finya

Конструктивної критики - дуже багато) Майже кожен пропонує якесь удосконалення. Щодо "галасу" -не схильна називати так дискусію. Невдоволення ще не означає лемент.
    А уявити людину, яка б беземоційно обговорювала що-небудь, справді, було б цікаво)

13. Lietti

Lietti New Member

Я дуже часто їзджу в маршрутках і постійно знаходжусь в людних місцях - висказування про "задоволення" системою транспорту чую постійно чи Ви схильні довіряти офіційній (я б її назвала неправдивій) статистиці ?

До тепер так було! і з кожним часом маршрутів додавалось. Їх спочатку також було декілька.

Ага, Ви це скажіть тим хто мешкає на Новому Львові ну і в інших р-нах (також крім того що постійно чую ще читала відгуки людей в інеті).

14. Wonder

Wonder New Member

але задоволених новою схемою може бути набагато більше, вони ж не можуть стояти на зупинці і казати яка чудова нова схема, вони просто мовчать

я к-ка разів пробувала в 9-10 вечора вибратись з Нового Львова на В.Великого ще по старій схемі (маршрутами 2,23 і 90) чекали до години часу і визивали таксі

я абсолютно задоволена новою схемою, мені додались маршрути біля дому, і не треба 13 хв йти на Чорновола зранку
    і всі ці дні куди б я не їхала, значно покращились маршрути, я особисто не мала проблем з добиранням

єдиний недолік- це запамятати

а і ще залишилось багато маршрутів, які продовжили за межі Львова і додали одиничку спереді, нд 184а, 138, 114 (сьодня ним їхала колишній 14)

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Нині цілком комфортно доїхав о 14-й з Левандівки у центр на "12Тр".
    І приємно здивувався, побачивши о 17-й 30 біля Універу зворотню, з достатньою кількістю сидячих місць.
    Зачьод! (с)

У Вас хоч про щось є схвальний на ДП? :)

16. Lietti

Lietti New Member

Це Ви про що?:girl_wink:
    На рахунок маршрутних схем і нашої влади схвалень не буде!

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

На мою думку, більшість, що пишуть схвальні відгуки про нову схему маршрутів, судять лише по "своєму" маршруту, а дехто - проїхавшись 1-2 рази, тобто якщо "від моєї хати до кудись там" почала їздити маршрутка, а раніше не їздила, значить УСІ схеми добрі і позитивні. Тобто далі свого носа ці люди не бачать, "мені добре, а решта хай звикають".
    Щоб розвантажити центр, не потрібно було міняти повністю усі маршрути, а що найгірше - номери маршрутів. Достатньо було пустити маршрутки, які їхали через центр, навколишніми вуличками, і відредагувати/відмінити/поміняти дублюючі маршрути, от і все. Така моя думка.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Спробуйте реально глянути на таку пропозицію. :)
    Пригадайте собі, що на Євро 2012 у Львів приїде натовп туристів. Автівками...

А мають судити по лементу вічно невдоволених? :)
    Бачу позитив - пишу про нього. Побачу інше - теж відгукнуся..

Про побачений симптоматичний настрій дописів на ДП.
    http://www.youtube.com/watch?v=LQaU-XZPdaI

19. Lietti

Lietti New Member

Цей настрій якраз в темах! - щодо нашої влади.
    Томущо, на жаль в мене робота повязана з дорогами, і тепер приходиться багато часу тратити на проїзд (не говорячи про "комфорт" поїздок, тому що люди також не хочуть кататись через околиці всього міста і сідають в транспорт який хоча б більш менш їде по прямій, тому такий транспорт переповнений і втиснутись в нього - це вже подвиг, ну хіба аргумент переповненості поодиничних маршруток - це не прямий доказ недосконалої системи, а те що деякі їздять напів пусті?)

Останнє редагування: 8 Січень 2012
  20. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А вони хіба не це зробили? Вони ж так і пустили маршрутки різними вуличками. Але для чого було міняти усі маршрути, причому деякі кардинально?