Нервовий стан

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Morada, 3 Листопад 2009.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Не знаю чи сюди.
    Хто приймав валер'янку систематично, тобто щодня курсом? Чи є якісь побічні ефекти, чи не погіршується працездатність і розумова робота?

2. shparynka

shparynka Well-Known Member

я)) нічого не давала мені та валер"янка, пила болгарську, вона типу сильніша. Шо з нею, шо без неї.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Я десь 50 штук випила за 3-4 тижні, типу курсом. Спокійніша не стала, побічних еффектів не було, на мене вона діяла лиш до години часу після прийому.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

4. Almariel

Дякую. То я може спробую. Іноді і на годинку щоб попустило - і то добре

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Я пила, ну коли зовсім зле, гомеопатичне. Правда відносно до - після виглядало ніби "ви собі триндіть, обвал на фондовфй біржі, долар до 100- я допю свій чай, а потім подумаю чи вас вислухати". На мою думку, то закруто, але тоді я була щаслива, що малий мене "не діставав".
    Валер'янка, хіба апетит псувала.

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я вже теж про щось таке задумуюся. Але зважте, що вагітним валер"янка не дуже рекомендована...

7. Almariel

лише в першому триместрі пише - з обережністю. а так - все ок.
    до речі, разово валер'янка допомогла - трохи пофігістично ставилася до того, що сталося, але ніби додатково не тупила.

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мене брала і одноразово але, коли курсом-тиск падав.

9. Almariel

ясно, тоді не мені.
    бо я випила кави, а тоді валер'янку. знаю, "дуже розумно", але так вже тої кави на холодному вокзалі хотілося.

10. marianast

marianast Well-Known Member

@Almariel я. І ні побічних, ні очікуваних ефектів не помітила. Пила польське седативне на травах, було значно краще.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Пробувала і мабуть ефектом самонавіювання ставала ніби то трохи пофігістичніша, коли хоч пару днів протрималась, щоб прийняти регулярно.) Але такі курси, якби то сказати, не екстренного лікування явно не для мене, постійно забуваю про ту валеріанку, хоч і дома на видному місці і в сумці маю завжди.
    А от колись, ще в суденські роки, в універі перед іспитом трохи переборщила і увесь іспит проспала.:girl_impossible: Якось так мені запамяталося.)))

Останнє редагування: 2 Травень 2018
  12. AnEye

AnEye Member

В мене проблеми з нєрвішками почались після народження дитини (тривога, злістиь, поганий сон), але я запустила те діло, що організм збунтувався і я почала хворіти також і фізично. Помогли голки (рефлексотерапія). Дуже крута процедура, а головне що не довелося їсти пілюль, бо мені вже на той момент прописали антидепесанти, що мене дуже лякало. Але тьху-тьху обійшлося.
    Насправді наша психіка...то дуже складний лабіринт, якщо ми страждаємо від чогось, то потрібно усунути проблему. а не глушити її хімієє, це чрівато послєдствіямі))
    Є багато мудрих психологічних порад як і що робити, реально для кожного індивідуально але по кілька штук діють. Ідіть з дому, знаходьте час на себе, щоб розібратись. Нема можливості поїхати на кілька днів у місце де подобається? Ідіть на масаж, в басейн, на спорт (стрес добре відпрацьовувати фізично), на ті ж голки спробуйте. Шукайте причину. Ідіть до психолога. Психолог не по кишені? Пишіть щоденник, перечитаєте потім і побачите проблему з якою прицювати! Таблетки в останню чергу...
    Якщо ще комусь помагає валеріанка це чудово, трави? - прекрасно! Якщо вже є потреба в чомусь із сильнішим хімічним складом, то не ведіться зразу, спробуйте те, що я тут написала.
    Я пройшла складний період в перший рік по народженню дитини, в мене був такий деперсняк. що з таким спокійно можна було лягати в психдиспансер))) Але я вичухлась, завдяки способам які знайшла сама, бо не хотіла стати псіхом)) Робота над собою це і є запорука активного, здорового життя.

Останнє редагування: 21 Липень 2018