Непрохідність маткових труб

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Lozanna, 10 Грудень 2008.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

рентген там коштує 1330 грн. Я робила на початку квітня, то думаю, що ціна не сильно змінилася:) там вже знеболювальне входить в ту ціну. лікарю нічого не давала, так 1300 - то не дешево)
    посткоїтальні тести я теж робила, але більшість лікарів кажуть, що вони не дуже інформативні і вже рідко використовуються, тому не думаю ,що варто ще раз його робити. справді краще перездати спермограму. Черепанин до речі казав здавати спермограму в Унілаб, бо в репродуктивному центрі тепер дорожче, а в Унілабі ніби дешевше:) не знаю на скільки то правда, але враховуючи, що на Короленка все платно (хоч ніби державний центр), то можуть бути однакові ціни, що там, що в приватній лабораторії.

2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Хто знає, можна якось перевірити - Маткову трубу видалили повністю, чи частина залишилась (на узд цього не видно). Бо була позаматкова вагітність, терміново оперували, а я в тому шоці не пам,ятаю, щось вони говорили, згадати не можу. Це було в Одесі під час відпочинку. Зараз це питання стоїть дуже гостро, бо видалили другу трубу. А тоді цим не сильно переймалася, бо знала, що з однією трубою успішно народжують. В цілому це називається - Як не везе, так не везе...

3. avokado

avokado Well-Known Member

Може комусь згодиться, робила прохідність в Альтернативі взимку методом УЗД, заплатила 900 грн + швидкі тести на ВІЛ/Гепатити і знеболююче ще десь 250 грн, тривало 15-20 хв, трохи дискомфортно. але терпіти можна. Робила лікар Босяк. Задоволена.

4. Hrystyna

Hrystyna New Member

Всім привіт! Я раніше писала про те, що у чоловіка була погана сперма, тепер після операції на варикоцелу все добре, але друга проблема імунологічна несумісність три рази здавала поскоітальний тест. І от готуюсь до інсемінації, зробила рентгент труб на Короленка, заплатила 1310 грн дуже боялась,мене реально дуже боліло коли вливали рідину аж на коридор було чути як я кричала але це тривало хвилину-дві так що перетерпіти можна, що робити, хоча дівчинка з якою я познайомилась казала що її взагалі нічого не боліло, навіть крові не було. Робив мені Верниковський, результат: права труба повністю прохідна, ліва прохідна але покручена і зі зростами. Лікар сказав права на 5 балів, ліва на 4, інсемінацію будемо робити коли фолікул буде дозрівати з правої яйцеклітини і сказав на 12 день родии УЗД де дозріває фолікул.
    Тепер боюсь інсемінації, чи це безболісна процедура? Дівчинка з якою я познайомилась казала, що поки що заплатила 3400 грн (2200 інсемінація + якісь аналізи) її чоловік здавав сперму на промивку скільки платив вже не питилась. у форумі я читала що повністю інсемінація коштує 7000 грн., незнаю на скільни орієнтувати може хтось скаже точно? І чи завагітнів хтось з першого разу?
    --- дописи об"єднано, 28 Липень 2016 ---
    Який у вас релультат? і які були подальші дії? чи робили інсемінацію?

5. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

інсемінацію цього року не робила. робила минулого року, але була безрезультатна. це абсолютно безболісна процедура:)тому чого боятися:)
    в мене поки що результатів жодних. з наступного циклу буде стимуляція овуляції, а потім напевно лапароскопія.

6. Hrystyna

Hrystyna New Member

дякую, буду пробувати на Короленка, про результат потім напишу :) У скільки вам обійшлась інсемінація і де робили?

7. zlaPtashka

zlaPtashka New Member

Дівчатка, хочу спитати може хтось недавно робив рентген труб у Параскеви або на Бой-Желенського. Цікавить стерильність тої процедури і скільки то по часу займає? Я така боягузка) хочу інсемінацію в Альтернативі робити, але потрібно перевірити прохідність труб. Лікар дала направлення на Бой-Желенського, але почитала попередні дописи, то там нема умов, а я вже стала балувана пані, хочу трошки комфорту , бо ж процедура не з розслабляючих

• мімімі мімімі x 1
  8. Oksana Hryhus

Oksana Hryhus New Member

Добрий день. Підкажіть, будь ласка, де роблять рентген труб в Тернополі?

9. xtyna

xtyna New Member

Дівчата дуже дуже треба!!! Через півтори тижні планується лапара, де будуть намагатись відкрити праву непрохідну трубу. Для хорошого результату Мартин порадив купити Дефенсаль (defensal) або intercoat, але ні одного ні другого ніде немає, вже в розпачі. Може в когось залишився??? Згодна купити по аптечних цінах + велика шоколадка)))

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Не дзвонили в аптеку на Ужгородській?? В лікарні??
    Або в аптеку при інтерсоно??
    Якщо ні, то пошукайте номер, вони зазвичай мають в наявності там де роблять.

11. xtyna

xtyna New Member

Дякую, подзвонила і туда і туда їх нема, вигребли всюди. Їх навіть в виробника нема (я про Дефенсаль) бо його ще з осені перестали випускати, от і сподіваюсь, що можливо в когось вдома в аптечці лежить і припадає пилом.

12. kamaliya

kamaliya Member

Попробуйте через дівчат,що з Польщі возять!

13. xtyna

xtyna New Member

Маєте якісь контакти? бо я в однієї що знаю питала, то вона сказала, що нема такого, я вже і сама по онлайн аптеках Польщі і Румунії пошукала, ніде такого немає, сьогодні - завтра ще мають в одного фармацевта в Італії взнати, але щось я не впевнена що це увінчається успіхом, як нє, то ще читала, що є якийсь російський аналог, буду питати в лікаря чи такий підійде. Бо дуже вже хочеться позитивного результату.

14. YarynaY

YarynaY New Member

Всім привіт .
    Я немогла завагітніти 8 місяців, в мене була часткова непрохідність труб.Зробили лапароскопію і через 2 місяці, я завагітніла дівчинкою.Зараз через 4,5 роки я хочу третю дитинку і 3 місяці нічого не виходить ( можливо таке що знову проблема в непрохідності труб , знову спайки, але від чого нічим не хворіла проблем зі здоров'ям ніяких.