Непрохідність маткових труб

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Lozanna, 10 Грудень 2008.

1. nadjaa

nadjaa Загублений

Відповідь: Непрохідність маткових труб

скажіть як заспокоїти себе , якщо результат " непрохідність труб

2. Korona

Korona New Member

А хто вам таке сказав?? Лікарі?? Вони не Боги і не можуть сказати на сто процентів що твориться у вашому організмі. Одній моїй знайомі теж так сказали, вона дуже сильно переживала. Ходила в Інтерсоно, плід не прижився... Довго лікувалася..., стимулювала....... Тоді ще раз перевірила прохідність труб. Як виявилось, вони у неї цілком прохідні, причому обидві. Виявляється лікар, який робив попередній знимок у якомусь 1995р. погано проявив та й описав нечітко. На сьогодні, моя знайома вагітна на 7 місяці.
    Другій знайомі теж сказали , що труби у неї прохідні тільки на 20%. Зараз вона виховує хлопчика. Так, були труднощі завагітніти, але позитивний результат Є!!!
    Тому після цього, я не вірю нікому. Надіюсь тільки на Бога і на себе. І раджу ВАМ теж так робити.

3. sychivchanka

sychivchanka Загублений

Привіт дівчата! я давно вже читаю повідомлення і просто вражена вашим оптимізмом. в мене теж невелика проблема з тим, щоб завагітніти. надія є, а сил майже немає.

4. Lozanna

Lozanna Well-Known Member

Дівчатка!!!! Два роки тому я відкрила цю сторінку у пошуку підтримки та шляхів до такої бажаної вагітності. І от тепер маю чим потішитись. Два місяці тому я взнала що вагітна.
    Вагітність настала в кінці серпня, а ще в липні мені ставили абсолютну непрохідність маткових труб. На той момент мені здавалось, що це кінець. Це звучало як вирок. А через місяць мені кажуть, що я вагітна. Як таке може бути????!!!!! .не знаю, і ніхто з нас не дасть відповіді на це запитання.
    Отож, як не одноразово мені казали - не панікуй, але і не здавайся, так і я зараз звертаюсь до всіх, хто в очікуванні на диво - не впадайте у відчай, і нехай Бог допоможе Вам!!!!

5. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Чудеса!!!! А коли вам поставили такий діагноз, ви ні лапороскопії не робили, нічого????

6. Lozanna

Нічого, лише поплакала, походили по львівських світилах із рентген-знімками, ще з два тижні поплакала, а тут місячка не почалась, ще два тижні почекала - і опа!!!! 5-ть тижнів вагітності!!!!!

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Не знаю, чи можна це пов'язати з моєю вагітністю, але певно не без того. Мені порадили дати на три дев'ятниці у дев'ять церков, і запевняти, що до останнього циклу молитов бажане обов'язково здійсниться. Я дала. Також чоловік наполіг зайнятись самовнушенням. І я впродовж того літа їдучи зранку на роботу по об'їзній бурмотіла собі, що я здорова, моя репродуктивна система в нормі, я скоро стану мамою, я буду мамою, я впевнена в собі, в своїй сім'ї, у своєму чоловікові. А також вперше злила віск. То все відбувалось одночасно.... тому, може і дійсно так зване лікування пройшло на якомусь енергетично-духовному рівні.

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

А ще в листопаді 2009 року помер мій батько. Ще не було сорока днів по смерті, як він мені приснився. Я запитала його, коли в мене будуть діти, він відповів, що за два роки. Виходить, що якщо все буде добре, то вже на весні (а це півтора роки по сну) у мене народиться дитинка. От така містика.

7. Korona

Korona New Member

Мудрі слова!!!!!!!!!! Звичайно важко це усвідомити, коли ти у відчаї. Але треба йти вперед, не зупинятись, і ні в якому разі не крокувати назад. Молитися , молитися і ще раз молитися, вірити у чудо . І якщо вона буде щира , то ОБОВЯЗКОВО Бог вислухає твоє прохання і благословить на материнство.

8. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

Скажіть будь ласка чи може гріття з лідазою і гепериновою маззю позбутися від спайок труби. В мене одна труба прохідна, а інша частково прохідна, сказали що є спайка, призначила лікар гріття. Незнаю може хтось з таким стикався, чи дійсно гріття може допомогти.

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Саме гріття певно ні, але в комбінації з ферментними препаратами, які вам призначали, має помогти.

10. Madagaskar

Madagaskar New Member

Порадьте будь-ласка, виявили уреаплазму,пройшла курс лікування але виділення не припинилися (повторні аналізи ще не здавала), а також відчула дискомфорт з ліва в низу живота(незначний біль). думаю шо не вилікувала цю уреаплазму,але шо за біль???і чи взагалі реально вилікувати цю заразу?

11. Lozanna

може не варто зосереджуватись на трубах, може причина у іншому. Якщо є прохідність (навіть тільки однієї труби...), пробуйте обстежуватись далі. Дослідіть овуляцію, провірте яйники. Чи обстежувати чоловіка......
    Я завагітніла при діагнозі " повна не прохідність" (так принаймі показав рентгензнимок).

12. strilo4ka

strilo4ka New Member

а яке саме лікування вам призначив лікар? уреаплазма - дуже специфічна бактерія, яку досить важко вилікувати. багато кваліфікованих спеціалістів вважають її умовно-патогенною, інші ж - навпаки. і рацію мають і одні і інші...

уреаплазма в дуже рідкісних випадках може призводити до запальних процесів матки та придатків (труб, яйників).

13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Дівчатка, скажіть будь ласка, що змусимо вас перевіряти прохідність труб? Як один із пунктів перевірки для того, щоб завагітніти, чи турбували якісь болі, або якось по-іншому йшли місячні?

14. malunka

malunka New Member

truskaffka, мене нічого не турбувало, просто після того як прожили 2 роки з чоловіком і почали обстежуватися, а потім пробували стимулюватися клостилбегітом- вагітності не було, лікар, щоб виключити, те що причина в непрохідності труб- направила на перевірку прохідності

15. Lozanna

Методом виключення. Спершу переконались чи відбувається овуляція, потім відпралили на рентген труб. Між тим аналізи на все-все... в т.ч. сперморгама.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нічого дивного, мені той рентгензнимок показав, що ліва труба прохідна, а права не прохідна. Через пів року зробили діагностичну лапароскопію з причини безпліддя і як виявилося дві труби прохідні. На моє питання до лікаря чому так, він відповів що отой ренгензнимок (не пам"ятаю там якась дуже мудра назва) не дає достовірної інформації. Питання одне- нашо ж тоді назначають, процедура досить болюча.

17. Masha T

Masha T New Member

дівчатка що можете сказати про шидлика? маю йти до нього на рентген маткових труб!!! начиталася і тепер взагалі не знаю чи варто???

18. Kom

Kom Member

Хороший кваліфікований лікар

19. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

Добридень!
    Не бачу у розділі тему "Лапароскопія"
    Мені теж робили с початку МСГ(ренген труб)І діагноз був."Не прохідні"
    Була діагностична Лапара. Виявилося,що був "Склерокистоз"яечників...Його не показуе ні УЗД на ренген...

20. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Вагаюся куди йти: на Бо Желенського чи у лікарню Залізничників? Інтерсоно мене направляє на Б-Ж. Але щось відгуки не дуже тут читала...