Відповідь: Непрохідність маткових труб привіт дівчата. через 3 тижні маю і я йти на перевірку прохідності своєї єдиної труби і молюся щоб вона була прохідна... дякую за дописи вам.. можете ще підказати скільки та процедура коштує? ще чула, що якшо непрохідна, то можна продувати труби?
Відповідь: Непрохідність маткових труб Я робила прохідність і навіть мені трохи їх продули (ввели більше контрасту) в грудні. Це залежно де робити. Мені робили в лікарні позалегеневого туберкульозу, разом із продуванням я заплатила 850 грн.
Відповідь: Непрохідність маткових труб ого ціни піднялись, я робила там же в червні місяці, заплатила 500грн
Відповідь: Непрохідність маткових труб Лікар мені сказав, що до кожного індивідуальний підхід, тому ціна теж різна. Бо переді мною дівчина забирала знімки і заплатила на 100 грн. менше. Ну не знаю, чи правда чи то просто лікар виправдовувався, що стільки з мене здер :umbrage:
Відповідь: Непрохідність маткових труб А у мене така проблема: Перевірила мені доктор прохідність (Іванів Світлана Анатолівна, що приймає приватно на 1 поверсі в клініці Електрон на Рясне 1), грубо порушивши правила, при яких це здійснюють, (як я потім дізналася) і не попередивши мене про можливість неточного результату через власну помилку, поставила діагноз, що труби у мене непрохідні і єдиний мій вихід -інвітро. При чому, сказала це в коридорі, на ходу, не давши навіть письмового заключення з печаткою, а я навіть не сообразила в тому стані, що заключення з печаткою теж потрібне! Я була в розпачі, бо мені і раніше робили цю процедуру і результат був позитивним, тож була переконана що у мене все добре, бо ніяких простудних чи ін. захворювань з того часу не мала. За вашими порадами пішла на консультацію до Мартина Тараса Юліановича (дівчатка, дуже дякую за ваші відгуки! Вони мені дуже допомогли визначитися з лікарем!), який сказав що знимок цей можна викинути на смітник, бо він не інформативний і по ньому взагалі неможливо робити якісь висновки, скерував мене переробити на Боя Желенського - результат зовсім інший! Сьогодні була у першого лікаря, - помилку свою не визнає, гроші не вертає. Тепер у мене сумнів, чи взагалі у неї був дозвіл на такі маніпуляції? Попереду мене чекають немалі витрати на лікування, тож ці 500грн. дарувати їй я наміру не маю. Куди порадите звернутися в першу чергу?
Відповідь: Непрохідність маткових труб Дівчата, ви мені не дякуйте, а краще напишіть що-б робили на моєму місці? От уже відійшла перша хвиля гніву, уже й неохота нікуди їхати, псувати нерви. Але з другого боку, треба-ж вчити таких самовпевнених персон! От і не знаю що ж робити. Мене вразив її основний аргумент - робить великі очі, розводить руки і - "Це медицина! Тут ніхто нічого не може передбачити!" Тоді питання, для чого закінчувати інститут, відкривати приватний кабінет, де навіть консультація платна?? За що ти береш гроші, якщо ситуація тобою не керована? Може я теж доктор, а не знаю про це? Отакий підхід просто виводить з рівноваги.
Відповідь: Непрохідність маткових труб Не знаю чи в Україні щось є подібне але в Америці існує суд з малих позивів, тобто коли сума яку вам винна особа є незначна. Впевнена що і у вас щось подібне є он тільки чи варто мучити себе і платити за суди якщо це були 500 гривень. Також повинно бути якесь бюро яке контролює лікарів і їхні ліцензії, можете спробувати там, хоча...
Відповідь: Непрохідність маткових труб Galysik, я не знаю чи варто вам починати "розбор польотів", адже перш за все вам треба підготуватися морально. І добре подумати чи вартують ті 500 грн. ваших нервів, часу і врешті теж затрат якихось коштів. В мене була схожа ситуація. Мені робили 3 роки тому цю процедуру, сказали що труби не прохідні, потім на цю "проблему" зробили лапароскопію. В грудні 2009 року я знову робила "прохідність" на Боя Желенського і там мені сказали (як я вже писала вище), що там у мене все добре і ще сказали ті лікарі, що якщо в жінки є непрохідні труби, які не можливо продути під час процедури, то ніяка лапара їх вже не врятує Уявляєте мою реакцію, коли мені сказали, що я даремно перенесла нехай не складну, але операцію під загальним наркозом і витратила на той час в 3 рази більше 500 грн. Мабуть кожен з нас десь розчаровувався у лікарях та "попадав на гроші", але дуже мало хто має бажання розбиратися до кінця, максимум піде і нахамить лікарю. Якщо у вас є таке бажання, а ще сили і готовність прийняти поразку ( тепер у всіх все "схвачено"), тоді я вам бажаю в тому успіху і буду тримати за вас кулаки!
Відповідь: Непрохідність маткових труб Як сказати. Я думаю, що вартують. Принаймні я б такого точно не подарувала! Адже справа геть не в тих грошах. Справа в принципі, аби недопустити у цієї лжелікарки відчуття вседозволеності і безкарності. Просто в справі Galysik не все так просто - в неї нема виснову цього лікаря з печаткою. Але... це не заважає Вам написати скаргу, як мінімум, наприклад, в Управління охорони здоров"я. Якщо не перегорите, можна з диктофоном піти до неї, поговорити...Це не підписаний нею висновок, але підтвердження того, що Ваші слова не є пустими. Але, як на мене, мовчання в даному випадку - це заохочення її до продовження такої ж поведінки. p.s. Від цього я взагалі в шоці! Ви ж не прийшли до неї через рік, аби вона могла лапшу вішати, що труби самі якимось дивним чином очистились чи ще якісь нісенітниці пороти. При чому тут "не може передбачати"?! Є медичне обстеження, є висновки лікаря на їх підставі. Які "передбачення"? Це що якесь ворожіння?!
Відповідь: Непрохідність маткових труб а без цього висновку нічо не докажеш,бо нема доказів шо вона взагалі таке робила....забрати можете тоді коли зустріните її "в темном переулке"... можна,але чи вона скаже шо таке казала??вона вже
Відповідь: Непрохідність маткових труб Якщо задати питання в лоб та ще й зразу з нервами, то ні. Але якщо все трошки наперед продумати і мудро побудувати розмову з нею, то така фраза може проскочити
Відповідь: Непрохідність маткових труб ой,з моїм характером,то тєжко))) не можу я з такими "щирими" людими так чемно говорити)))) треба мати залізні нерви...
Відповідь: Непрохідність маткових труб Дівчата, хтось проходив процедуру перевірки прохідності труб в Гуменецького на Батальній? Мене до нього скерували, а я щось вагаюся...:confused:
Відповідь: Непрохідність маткових труб В Гуменецького я була, але прохідність так і не зробила, але робила моя коліжанка казала що добре робить і до нього багато лікарів направляють. Казала що зробив все гарно безболісно, тому думаю переживати нема чого
Відповідь: Непрохідність маткових труб Christi, а не підкажете, Гуменецький він взагалі як, як людина?
Відповідь: Непрохідність маткових труб Як лікар і людина він чудовий до Гуменецького я ходжу на УЗД вже 1,5 року і я задоволена він спокійний,некречить як Волкова.Завжди відповість на всі питання.
Відповідь: Непрохідність маткових труб Я також лікувалася у Гуменецького, десь 2 роки. Не можу про нього сказати чогось поганого, але й хорошого також. Результату від мого лікування і постійних УЗД не було ніякого. Як до лікаря я трошки його не сміла питати те, що мене цікавило, можливо це через мій вік на той час, а може він мені не прийшовся до душі як лікар. Це власне моя суб"єктивна думка, впринципі як і всіх. Мені з ним якось не склалося, а якщо ви вирішили у нього лікуватися, бажаю успіху і позитивних результатів!
Відповідь: Непрохідність маткових труб Мені потрібно в нього зробити лише той ренген.. Але душа щось не лежить до нього. Може хтось підкаже де ще у Львові гарно роблять цю процедуру? Знаю, що лікар Філіпюк відправляє на Боя Желенського . Але на іншій гілці прочитала негативний відгук про цю лікарку, що там робить.
Відповідь: Непрохідність маткових труб Я знаю народний спосіб "прочистити" маткові труби. Треба заварити цибулиння (листя з старої цибулі) на 3 літри води, щоб вода була потемніша (не знаю скільки треба листя, я кидала "на око"). І пити цей відвар за тиждень до місячних, три дні, кожного дня по 1 л. випивати. Я так пила, рази 2 чи 3, мені знайома порадила. Не знаю чи помогло чи ні, бо я пила для профілактики коли здалося, що довго не вагітнію. Місячні після того тривали довше. Можливо для когось є протипокази, я сама не можу оцінити ефективність і безпеку такого лікування. Ще хтось чув про такий спосіб?
Відповідь: Непрохідність маткових труб я робила перевірку прохідності труб на Бой-желінського - написали що труби прохідні під тиском. Наступного місяця - зразу завагітніла, про те на 6 тижні сталась ЗВ. не можу знову завагітніти Може зрові промити ті труби на ренгені ???