Непрохідність маткових труб

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Lozanna, 10 Грудень 2008.

1. Lozanna

Lozanna Well-Known Member

Відповідь: Непрохідність маткових труб

Після походу до професора Бєсєдіна уероплазму лікувала. Аналізи здала. Результат - невиявлено. За тиждень планую наступний похід..... Чого очікувати, не з наю. Мені здається, що він мене пропустить по конвеєру....

• Подобається Подобається x 1
  2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть з ГСГ

Вам треба в тему "Як нарешті стати мамою", що в Пузатій хаті http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40919&page=223. Там про це багато писали, різні відгуки про різні місця у Львові, тільки треба не полінуватись, погортати сторінки, все таки 223 сторінки - знайдете :girl_smile: Навіть недавно, здається, Mariana писала про Залізничну лікарню

• Подобається Подобається x 3
  3. Lozanna

Відповідь: Допоможіть з ГСГ

Тудеркульозний диспансер на вул. Бой Желенського (ця вулиця вверху Гвардійської).

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

Привіт!
    Робила прохідність на Огієнка (Залізнична лікарня).
    Дуже задоволена.
    Ставлення просто супер!
    Процедура майже не болюча і триває декілька хвилин.
    Раджу, кому потрібно!!!

Останнє редагування: 27 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  5. Tela

Tela Well-Known Member

Всім привіт! Я звертаюсь до Lozannu, я вже цілий рік лікую також уреаплазму і ніяк не можу її вилікувати, якщо нема 1 або 2 місяці то на 3 знову появляється, що я тільки не приймала....Здавала також чутливість до антибіотиків, всеодно вони не помагають, і не знаю чи плюнути на неї, чи дальше лікувати....

6. галичанка

Уреаплазма входить до нормальної мікрофлори, а її склад закладений генетично, тому не знаю, чи її можливо позбутись... Деякі лікарі не лікують її. Важливо просто, щоб вона не розмножувалась в надто великій кількості. Сходіть на консультацію до Тимуся в клініку Титовця, він хоча чоловічий уролог, але в цьому розуміється, нам з чоловіком розказував.

7. Lozanna

Певно Галичанка права. Її можна і не лікувати, якщо вона не завдає не зручностей. Уероплазма живе в організмі та би мовити у сплячому режимі і проявляється при будь-якому коливанні імунітету. Я з нею вже борюсь третій рік. На неї у мене 4-ри аналізи. Негативний на уероплазму через раз. Останні весняні аналізи її не виявили, але чи так буде при наступному аналізі, не знаю.

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Хм, як не дивно якраз перед другою вагітністтю я в аптечці виявила баночку смачнющого вітаміну С, строк придатності якого виходив і мені шкода було викидати і я почала щодень собі його пити. Але я ніколи не пов"язувала це з завагітненням.

9. Lozanna

а хто виробник цього диво- вітаміну ?))
    Я якраз хочу завтра купувати. Може порекомендуєте?)

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми його притягнули з США, тому і викидати було шкода

11. La esposa

La esposa Moderator

А кожен день не завжди можна... Воно може призвести до утворення тромбів, пити його можна лиш тоді, коли організм його потребує у великій кількості - наприкла, під час застуди

12. галичанка

Дивлячись який вітамінний препарат, яка доза. Синтетичний вітамін С в мегадозі, звичайно, не можна щодня. Але наприклад, нутрілайтівський, натуральний вітамін С, він з концентрату вишні ацероли, розрахований і на щоденний прийом, доза невеличка

13. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

На рахунок непрохідності...Прочитала дописи і згадала, що нещодавно була на прийомі в Томича, розказала йому всю мою історію, а він мені - тре провіряти прохідність труб, бо після завмерлої та чистки вони можуть "забитись":girl_cray::girl_cray::girl_cray: Просив, щоб я на наступний день приходила. А я чомусь засумнівалась...:girl_sad:Це ніби на всякий пожарний перевірити, чи дійсно таке можливе. Жоден інший лікар про прохідність не заїкнувся. Тепер мучить мене та прохідність.....може проблема дійсно в ній.....:sad::confused:

14. Tela

Tela Well-Known Member

Я ходжу в Інтерсоно, а вони всьо лікують мою уреаплазму...

Я тоже зараз їх приймаю, але чесно кажучи сумніваюсь в їхній ефективності, а з нутрілайтівських Ви ще якісь приймали?? І що Ви можете конкретніше за них написати?

Останнє редагування модератором: 31 Липень 2009
  15. Lozanna

мене від усіляких зараз чотири роки лікували. А результат нульовий. Як би мені раніше сказали перевірити труби, можливо усе було б по іншому. .а так я тільки осінню 2008р. на рентген сходила. І от, не те що одна забита. а дві..... Тоді питається, скільки б в менше всяких зараз не існуючих шукали б (ну, тре шось лікувати, аз не вагітніє).
    Як на мене, я б краще на Вашому місці перевірила труби на прохідність. Краще знати що з ними, а ніж думати-гадати!

16. Tela

Tela Well-Known Member

Вам запропонували інсемінацію? Чи це можливо ще пролікувати? В моєї знайомої одної труби нема, а друга забита, то запліднення дорого коштує і не варіант що перший раз при інсемінації завагітніє...

17. Lozanna

Та от думаю чи то лапороскопію робити, чи з першу гідротрубацію. Ще кажуть що можна прогріти, якщо не має інфекцій. В середині серпня їду в Сакі на грязі. Поки буду пробувати лікувати. Якщо до трицятки не вийде, тоді вже певно піду на щось штучне.

На скільки я знаю при патології маткових труб інсемінацію на проводять, а зразу пропонують ЕКЗ.

Останнє редагування модератором: 1 Серпень 2009
  18. Tela

Tela Well-Known Member

Успіхів Вам у Саках!!! Напишіть потім як змінились Ваші результати після відпочинку:)

19. Єва

Єва Well-Known Member

Мучача, та не муч себе,піди вже і перевір, заспокоїшся, що все гаразд. Та й "забиті" труби - це ще не вирок, все поправимо. Принаймні будеш точно знати, що там в тебе твориться, а не мучитись здогадами.

20. Муся

Муся New Member

Привіт! Може хтось робив гістеросальпінгографію на Батальній?