Відповідь: Наші досягнення першого року Моя красунька проситься на горщик!!! Не завжди, але інколи проскакує А так кумедно показує. Вона мене крмвляла як я кашляю. А потім я зауважила, що вона "кашляє" дуже часто, приблизно з однаковим інтервалом. І тоді я запідозрила, що так вона каже, коли хоче пісяти. І о диво! Дійсно! Але тепер навчилася мене дурити Не завжди сідає на нього, але "кашляє". Сьогодні вперше дала мені цьом Махає ручкою "привіт" лялі в дзеркалі, робить їй ку-ку і інколи її стидається Нервується так кумедно. Плечики піднімає і кулачки стискає міцно-міцно. Ух який характер! Ну і вже 2 зубчики у нас.
Відповідь: Наші досягнення першого року Наш найбажаніший в світі синочок сьогодні вночі вперше сам перевернувся зі спинки на животик, і аж сам був в шоці: лежав на животі і дивився великими очима і легенькою усмішкою! Як я тішилась, аж чоловік збудився зі сну! І ще досі тішуся! Вже такий великий... А ще так чітко і ніжно відповідає "А-гу-у"
Відповідь: Наші досягнення першого року Вірусик встав на ніжки. Спочатку з горщика, тримаючись за мене. А тепер вже просто підповзає до будь-якої опори і встає. Мушу пильнувати, бо табуретки і крісла лялюся перевертає. і нових звуків багато, і лоскотки зявились у дівчиночки загалом, еволюція Мурах триває..
Відповідь: Наші досягнення першого року Наша малеча теж освоїла новий навик, перевертається на животик, вчора ще тільки вміла на праву сторону , а сьогодні вже і на ліву. Але назад ще не може, тому полежить 5 хв і злиться, я тільки її переверну, а вона знову на живіт, і так по колу цілий день )
Відповідь: Наші досягнення першого року В нас нарештi вирiзався 9-тий зубчик, один з тих, що лiзуть вже 2 мiсяцi... Решта десь на пiдходi.
Відповідь: Наші досягнення першого року Jane, а у нас досі лише 2 нижніх зубчики :-( хоча ми майже ваші ровесники... завтра нам 9 міс. Але і нас доця потішила нещодавно: дуже кумедно вже зо три дні абаба-кає. Ми жартуємо що це вона готується до приїзду баби. А ще ходить чемно з мамою на фітнес. Любить коли мама її на руках добряче трусить під музичку. Правда недовго. Її вистачає на хвилин 15 максимум! А потім гайда повзати по карематах або сидіти і бавитись із гантельками. Тренер навіть якось злякалась коли моя мацьопа півкілограмову гантелю підняло. Але я вже не дивуюсь своїй спортсменці: вдома тягає по підлозі 6тилітрову пляшку на третину заповнену водою. А потім намагається по ній же кудись вгору видертися. Та й взагалі всюди намагається встати на ніжки де тільки стійкість і висота опори дозволяє... Але ж як то тішить! Здається ще зовсім недавно в пузико маму зсередини копала...
Відповідь: Наші досягнення першого року читаю, у всіх досягнення, а у нас не має нічого нового... і тоді донечка вирішила, що пора вже щось досягнути Вчора почула таке очікуване: "Мам", правда говорить лише тоді, коли їй щось дуже потрібно, але це так мило, так ніжно, люблю її сильно-сильно. Багато розмовляє на своїй мові і дуже злиться, коли її не розуміють. А ще навчилася морщити носика, ми їй кажемо, що вона подібна на їжачка, тепер, як тільки кажемо слово: "їжачок", Каролінка сміється і морщить носика Маємо вже 7 зубчиків і 8-й на підході, але є мучиться сильно, бідненька. Вже впевнено ходить, за одну ручку тримаючись, часто почала відпускатись і може довго стояти без підтримки, чудо маленьке
Відповідь: Наші досягнення першого року В нас є перший зубчик! Ми ще зо два тижні тому помітили, що щось біліло в ротику, але малюк не дається, щоб йому там заглядали! Тепер ж зубчика дуже добре видно, і дуже вміє ним кусатись! Почав перевертатись із животика на спинку, але ще з малим азартом! Дуже любить здирати дупцю і так пробує повзти! А ще ми дуже музичні, пританцьовує нозями, якщо я його ношу на руцях і приспівую!
Відповідь: Наші досягнення першого року А ми катуляємось по всьому ліжку, голосно регочемо, любимо дивитися мультики, пробуємо повзти, теж дупка догори. Такі маленькі досягнення ,але зате як радісно нам)))
Відповідь: Наші досягнення першого року Навчилися за дорослими повторювати "апчхи", взагалі береться повторювати слова, повзаєм-катуляємся, встаєм на ножки, як руку дати. За два тижні стіки всього.
Відповідь: Наші досягнення першого року Говорить, навіть кричить тятя і дай-дай, але то ще не свідомо, просто набір звуків, які дуже любить повторювати (але тато тішиться )
Відповідь: Наші досягнення першого року А ми сьогодні почали активно вивчати свої ніжки, таке якби вперше їх побчила, так і хоче вхопити)))
Відповідь: Наші досягнення першого року Та-дам!!! Сьогодні, 5 серпня, наша донечка, кохана квіточка, найсолодша булочка, цьомочка, моя принцесочка зробила перші у житті самостійні кроки! Відпустилася від крісла і потопала до мене! Оченятка такі щасливі дивляться на мене і ніби говорить "Мама, я сама, я змогла." Я пишаюся нею!!!
Відповідь: Наші досягнення першого року Вибігла на кухню на 10 секунд, повертаюся до кімнати, а моє чудо, яке до того сиділо в ліжечку, тримається за ліжечко і стоїть. Багато спроб встати самостійно було і от нарешті встала. Отаке в нас маленьке чудо
дівчата, наш Нестор отаке робить, як хлопчик на фото, тільки більше на ручки спирається - то ми вже сідати пробуємо?
Відповідь: Наші досягнення першого року І моє десятимісячне ведмежа вже має купу нових досягнень. Ми вже бігаємо і кроки не рахуємо. А ще днями малий навчився вставати ні за що не тримаючись - стає прямо посеред кімнати накарачки, а потім відштовхується від підлоги руками і встає на ноги. Так що ми тепер "вольная птица, куда хочу - туда лечу" - сам встав, пішов, сам впав, і знов встав і погнав кудись В баби в селі вивчив нові слова - тепер собак називає не бакака, а "ава", а гусака "гага" чи "гога". Мій малий професор страшенно полюбив книжки - день починається з того що Владюха біжить вибирає собі книжечку на полиці і підсовує її мамі чи татові "гайгай" ("читай давай"). Сидить такий зосереждений, малюнки розглядає, слухає де півники, де хлопчики Вдень я вже почала від нього ховати ті книжки - бо так по колу одну книжку мій хлоп може читати дооовго, і після 3-4 разу я вже не витримую і доводиться чимось відволікати того "читача" А найбільше наше досягнення - в нас нарешті показався перший зубчик! Як же я його чекала, а тепер так радію тому (поки що міліметровому) краєчку зуба
Відповідь: Наші досягнення першого року Вуця пішла біля опори. Перші невпевні крочки, дуже смішні. Стала трохи падати на м'якесеньких коліночках - крихітні синці. Ну але всі через то пройшли, тож стараюсь пильнувати її - та і все.
Відповідь: Наші досягнення першого року Вже кілька днів хочу написати наші досягнення: отже, тиждень як тримаємо самі голівку!!! мама так здивувалася( моя мама), що так скоро, ще ж і два місяці нема А ще активно балакає зі мною - тижні два назад як почав - робити у-у-у, агууу, мааааа, ве-ве А ще фокусується на предметах і то дуже чітко - наприклад на фотографіях на стіні, на іграшці, на мені чи комусь. І ще коли я переміщаюся по кімнаті, то голівкою за мною повертає!!! А ще він такий чемнюсик - ні разу вночі не плакав, тьху-тьху, просто встаємо, погамаємо, поміняємо підгузник і статки і так до 10-11 щодня! Такий розумничок в нас, я причуваю, що то індіго росте! ггг