Музика для весільного відео

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем classic, 28 Лютий 2011.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Музика для весільного відео

хто порадить програмку, якою можна змінити звук у вже існуючому відео. у нас вже готовий дівіді-диск, але в одному місці ну дуже препаскудна музика, але оператора просити не хочеться.

2. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Всю музику до весільного відео я підбирала самотужки (коханому тільки на затвердження давала :))
    Отже, у нас був такий звуковий супровід:
    -церква- Enya "Only time"
    -прогулянка "Милий" (Ані Лорак)
    -фотосесія- "Коли до губ твоїх..." (Плач Єремії)
    -ще одна прогулянка- "1000 kisses" (Пономарьов+Лорак)
    Ну,і плюс, по дорозі "Весілля" (Піккардійська терція) , "Любов" (Мандри), "Два перстені" (Ротару).
    А коли гості нас вітали- ми попросили зробити прискорену зйомку з ефектом старого кіно під пісеньку "За нашов стодолов" (гурт Кобза+Гайдамаки)

3. La esposa

La esposa Moderator

Попросив клієнт зробити початок весільного відео під цю пісню. Поки монтувала, встигла закохатися. Не в хлопця - в пісню :)
    Дуже раджу послухати..

http://www.youtube.com/watch?v=9L_DvS8Tz5g

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:D , я теж кожного разу закохуюся в цю пісню, слухаючи її.

5. Materynka

Materynka Well-Known Member

От дивилася недавно відео весілля і задумалася для чого вставляють гарнющі пісні про розставання, про неможливість бути разом і тому подібне. Так, вони про любов але сумну. Чи то замовникам всеодно, чи оператори тупенькі :girl_crazy:

6. Just me

Just me Member

О, нещодавно бачила відео-highlights з весілля під пісеньку "Silenced by the night" - мені сподобалося дуже-дуже. Ось музична композиція:
    http://www.youtube.com/watch?v=5HrV_B0qrdY

Саме відео було дуже вдале і самій хотілося в ритм із тими чудовими гостями затанцювати під ту пісеньку:dance2::dance::dance2::girl_dance: