Відповідь: мрії в картинках і я!!!!! а то в мене пропала майже вся колекція лишилась одна фіолетовенька фіалочка і два темно рожеві черенки - тільки розетки почали формуватись.......
Відповідь: мрії в картинках Мрію... просто виспатись. Отак щоб провалятись півдня просто в ліжку... А потім щоб опинитись на чудесному острові, саменька....щоб ні душі... ну і наостанок провести деньок в СПА-салоні Всьо. Можна повертатись в реальність.
Відповідь: мрії в картинках А я останнім часом почала мріяти про ось таке чудо: От просто тихо мрію, розуміючи, що в реальності....в ремонті....в роботі з ранку до вечора.....Але мрію!!!! І мушу признатись, що раніше завжди хотіла британця.....
Відповідь: мрії в картинках Це мабуть єдина штука, яка не дає мені спокійно спати і жити, тому безмежно мрію отримати його і вчити класних студентів вони всі-всі дуже класні без зайвих зауважень і зневаги з боку інших. а потім можна і сюди:
Відповідь: мрії в картинках Це мрія моєї маленької донечки, це моя найбільша мрія, це мрія всієї нашої сім"ї. Ми всі мрієм і вірим , що моя маленька донечка ЗМОЖЕ так танцювати. Кожного дня, коли вона молиться перед сном вона просить :" Бозя зроби ,щоб мене не боліла ніжка і я могла стрибати і танцювати як принцеса...."
Відповідь: мрії в картинках Як я вас розумію... Ця штука теж не дає ні спати, ні жити. З нетерпінням чекаю коли все закінчиться. і щоб після захисту мій синочок зустрів мене ось так....
Відповідь: мрії в картинках останнім часом будинок для мене став дуууже нав'язливою мрією, бо так мені тісно в тій квартирі... хочу багато простору і такий краєвид
Відповідь: мрії в картинках ггг... перша мрія у картинках вже здійнилась, таки побачила дві смужки Тепер чекаєм наступні
Відповідь: мрії в картинках Ой, багато у мене мрій. Але найважливіша - щоб всі ми були здорові, і синочок мій і чоловік і всі мої рідні та близькі. І ще хочу щоб моя мама була завжди здорова, залишалась такою, якою зараз вона є, та прожила ще багато-багато років. Дуже хочу!
Відповідь: мрії в картинках А я мрію про такий будинок,можна меншої площі, але обов"язково з такими вікнами! А потім . І будемо там жити довго і щасливо