Морозець, морозець! Не щипай...

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Komashka, 5 Лютий 2012.

1. kostuk

kostuk New Member

Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

Приєднуюсь до "мерзлюків"!...:girl_wink: До вищеперечислених мінусів морозної погоди хочу добавити незабутні відчуття, коли приходиш додому, знімаєш одяг і тут починає чухатись все тіло:girl_crazy:...бррр...А ще колготи під штанами - для мене це щось страшне, почуваюсь колобком...:girl_cray:

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

:girl_cray:

3. Raven

Raven Мама малятка

Ех, моя алегрія на холод цвіте і буяє, на двір без балаклави і шапки зверху навіть носа не потикаю, виглядаю як ніндзя в такому прикиді. Лижні шкарпетки тепер мої найкращі друзі.:girl_crazy: Ввечері на Каспера схожа, тільки іскри від рук відлітають. З волоссям борюся щіткою з натуральної щетини, троха змоченою водою, бо моя нова коротка стижка від статичної електрики в їжака перетворилася без лаку для волосся.

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І я до мерзлюхів...вже тиждень не ходжу на роботу, бо не можу себе змусити вийти в такий холод на вулицю і просидіти майже в такому ж холоді 8 годин в офісі. Вчора погуляли трошки, то ввечері мені вже горло заклало... Я в такий мороз просто вмираю, аж все тіло починає судомити...тепер думаю чим то горло лікувати і мабуть до кінця тижня ще буду вдома

5. zaderyshka

zaderyshka Member

та сама проблема і в мене, муж каже, що я скоро зачухаюсь наніц. А ще маю клопіт з руками, долоні зверху і згини пальців жахливо сухі і шкіра лущиться. Маю дуже теплі рукавиці, користуюсь жирним кремом, ванночки робила навіть, але нічого не допомагає.

6. Talya

Talya Well-Known Member

добре, що побачила тему, а то вже вирішила пити вітаміни! думала, що я одна така! в мене шкіра ніколи не була сухою. могла навіть не маститись кремом чи лосьйоном для тіла після душу, а тепер - змащую тіло тричі!!!! і то кремом від Doliva - раніше він мені не підходив, бо був зажирний для мене! якби можна було, то б не милася навіть :girl_crazy:

Останнє редагування: 6 Лютий 2012
  7. AilataN

AilataN жива

Зі шкірою ТТТ проблем не відчуваю))), але холод не переношу органічно. Навіть за те, що нема можливості вільного пересування, бо змерзаю, і в мене зразу починають боліти пальці ніг і рук, болять вуха і щоки (((.
    Спати і їсти хочеться страшно, ще й зло нападає, бо змінити нічого не можу, а мене це страшно денервує.

8. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Тільки що з таким стикнулася.. На роботі холодриг страшний, аж тіпає після кількох годин - і то, я не сиджу, рухаюся весь час майже. Практично вже закінчила все, раптом почало судомити палець на нозі, потім всю стопу:girl_impossible: Потім на другу ногу перекинулося:khomyak: Налякалася!..:girl_sad: Сиділа ще добрих півгодини, розігрівала на батареї, прямо в чоботі)) Бо годі зняти було..
    Краще б заборонили роботу при таких умовах - я, наприклад, в суботу би краще вийшла, десь так в квітні), ніж доходити так. Що за екстріми.. Навдягана, як капуста, дублянка мало не тріскає, стільки всього під нею, на ногах шкарпетки шерстяні, вперше в житті)..
    А скільки людей замерзає на вулицях((( Уявити собі, виходиш з квартири, де градусів 20, і в мінус 15 зразу! Це ж яка різниця температур...

9. Komashka

Komashka Active Member

а хто має ВСД і як при тому почуваються на холоді ваші судини? я ледве сапаю

10. Bride

Bride Well-Known Member

Я думала я одна така...:girl_claping:Сплю як ведмідь, всі вихідні провалялася з головними болями і спала, спала, спала...:girl_impossible:минулого тижня ніби норм, а от на вихідних то був жах, так само поки сніг не випав... Маю ВСД, не знаю які симптоми через неї проявляються більше, тому сказати ніц не можу. Тиск принципово не міряю...почала пити вітаміни сьогодні, шкіра жирна, то слава богу ліпше себе чує, ніж в деяких. Ходжу вже місяць в дутих чоботах, про колготки і плаття навіть не думаю. На роботі такий самий дубак:girl_flag_of_truce:

11. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А мене сьогодні як побачила мій косметолог то мало не впала - була в шоці від моєї шкіри. Я і сама від неї в шоці - закутуюсь, що самі очі світяться, а не помагає. От би мати приватного косметолога щоб він кожного дня моє личко реанімував :girl_flag_of_truce:

12. agalinka

agalinka Active Member

Мама дорогая!!! як я сьогодні замерзла, це при тому що просто проїхала в маршрутці з одного кінця міста в другий, ніг не чую, в туалет бігаю що хвилини, горло заклало і то при тому, що я завжди одягаюсь як на северний полюс ))) ХОЧУ ЛІТА :girl_cray:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

сьогодні ще досить тепло :girl_crazy:, от від завтра знов обіцяють морозИИИ

14. Tanju

Tanju Well-Known Member

я теж думала ,що тепло, бо замість звичних вже -15 вдень було десь -10, але такий неприємний вітер, жах, ми з малою задубіли, поки гуляли якусь годинку.

15. agalinka

agalinka Active Member

то я сама від себе в шоці ))) до весни сиджу вдома :girl_crazy:

16. LGalT

LGalT Member

А мені вдень навіть жарко було, поки перейшлась пішки по справах , сонечко так гарно пригріло , а от ввечері вже відчутно було, що мороз посилюється, додому летіла як перелякана:eek:

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Жах, я не переношу того морозу...вчора ввечері вийшла за підгузниками малій, то мене так розболілася голова. Напевно пішов якийсь спазм судин, бо аж мурашки по голові бігали. Натерла вдома віски "Зірочкою". Жах. Хочу літа!:girl_cray:Ненавиджу зиму:girl_crazy:

18. Komashka

Komashka Active Member

називається "хтільсите зиму - то маєте" :) кожен сайт показує іншу погоду. кому вірити - незнаю. голова пухне, на морозі ледве дихаю. ЖАХ
    я завжди думала, що не переношу літа! виявляється зими я теж не переношу...куди б переїхати?:))

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

кажуть що ще з тиждень-два будуть морози, а тоді потепліє..

ми з малявкою (їй 11 місяців) вже майже 2 тижні не ходим гуляти (тіко 2 рази на півгодинки вийшли), то вона мені вже пару раз комбінезон приносила, щоб вдягатись і йти на двір.. говорити не вміє, а надвір хоче...

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а мені нормально, тобто мерзну, звичайно, але з самопочуттям добре. ну і вдягаюся як завжди, хіба в тонших светрах не ходжу, і шаликом до носа замотуюся.
    єдина роблема це то, що на зупинці часом треба постояти. ну і руки сильно пообвітрювалися, але у мене кожної зими так.