Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Молитва за материнство й дар материнства

ДЯКУВАТИ БОГУ!!! Якраз вчора ввечері молилася і згадала за Галичанку, і тільки тепер побачила повідомлення!

• Подобається Подобається x 15
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Лілю,як там наша Кізонька ?

• Подобається Подобається x 4
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та я пошту перевіряю кожні 30 хвилин. А телефон скоро буде червоний, так часто на нього дивлюся. Ніц не чути. Написала смс, чекаю відповіді. Брати й дзвонити чи шо...

• Подобається Подобається x 12
  4. Liliyah Romanova

Так, отримала відповідь. Ще ніц нема, але каже, що живіт добряче підниває. Дай Боже, аби вже недовго чекати було!!!!

• Подобається Подобається x 21
  5. марі177

марі177 Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Галичанко моліться і ми разом з вами,Бог не може не почути наші молитви у відчаї.все буде добре тільки вірте в це.ЧУДО ЗДІЙСНЕННЕ.нехай ця дитинка відчує,яка вона бажана і залишиться з вами. Молитва вагітної жінки важить більше, ніж простої людини, бо молитва іде від двох сердець…
    Всемогутній Боже, Творче всього видимого і невидимого. До Тебе – улюбленого небесного Отця ми припадаємо, обдаровані Тобою усіма рясними благословеннями. У Своїй незбагненній мудрості Ти настановив, щоб через чоловіка і дружину у запровадженому Тобою подружжі примножувався людський рід. Ти виявив бажання поблагословити людей, щоб вони плодились і наповнювали землю. Нехай прославлене буде Твоє ім’я посеред нас повіки вічні за все, вчинене Тобою! Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження. Я знаю, Господи, що всі ми приходимо в цей світ грішними і неспроможними спастись своїми власними силами. Гріх, що лежить всередині нас, спонукає нас до легковажності і веде до загибелі. Але зі Своєї ласки Ти вирішив спасти грішне людство, і в тому числі і мене, через Свого Сина, а нашого єдиного Господа і Спасителя Ісуса Христа. У Твої руки я передаю свої тіло і душу, і все, що маю і благаю Тебе: зглянься на мене, грішну, поблагослови також і мого чоловіка, щоб ми разом поклонялися Тобі у вірі і правді і служили Тобі з радістю на кожному місці. Я прошу Тебе, небесний Отче, даруй мені благословенний перебіг моєї вагітності і поблагослови народженням дитини, яку я ношу у своїм лоні. Почуй, милостивий, цю молитву і зглянься на благання Твоєї покірної раби заради Ісуса Христа - нашого єдиного Господа і Спасителя, який живе і царює з Тобою, Отче, і зі Святим Духом – один Бог, нині і повсякчас і повіки вічні. Амінь.

Останнє редагування: 26 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 18
  6. марі177

марі177 Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

дівчата давайте помолимося за Галичанку.нехай Бог збереже її дитинку,яку вона просила стільки часу.

• Подобається Подобається x 19
  7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А це молитви, для тих хто планує дитинку:
    Молитва супружжя про дарування дітей.
    Вислухай нас, Милосердний і Всемогучий Боже, хай за молитви наші буде зіслана благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитов наших, згадай закон Твій про примноження роду людського і стань милостивим Покровителем, щоб з Твоєю поміччю збереглося Тобою ж всановлене. Ти владною силою Своєю з нічого все сотворив і заклав початок усього на світі існуючого-сотворив і людину за образом і подобою Своєю й високою тайною освятив об”єднання супружжя як передбачення тайни єднання Христа з Церквою. Зглянься, Милосердний, на нас, рабів Твоїх, священним шлюбом з”єднаних, що молять Тебе про допомогу й зіслання на них милості Твоєї, щоб бути їм плідними і побачити онуків та правнуків, щоб до бажаної старості дожили вони й увійшли в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому вічна слава, честь і поклоніння належаться зі Святим Духом на віки віків. Амінь

Молитва до Св. Герарда про материнство. О ласкавий Герарде, могутній заступнику перед Богом і Чудотворче наших днів, я кличу Тебе й шукаю Твоєї помочі. Ти на землі завжди сповняв Божі наміри, поможи ж і мені виповнити Святу Божу Волю. Благаю через Тебе, Творця життя, від якого всі походять, зробити мене плідною в наслідстві, щоб я виховала дітей для Бога в цьому житті і наслідників Царства Його слави в будучому. Амінь

Зараз наберу молитву для Іринки і надрукую, а ще я всю вагітність, щодня молилася Вервичку до Матінки Божої. Ні одного дня не пропустила. Вона довга тому я лягала, клала Вервичку на животик і молилася.

Іринка і всі хто вагітний, це для вас:
    Молитва для вагітних жінок
    О Пресвята Мати Божа, помилуй мене, рабу Твою, поспіши мені на допомогу в часі моїх хвороб та небезпек, з якими народжують дітей усі бідні дочки Єви. Згадай, о Благословенна в жонах, з якою радістю й любов'ю Ти поспішала, щоб відвідати свою родичку Єлизавету в час її вагітності, і який чудодійний вплив мали ці Твої відвідини для матері та її дитини. І з невичерпної сердечної доброти Твоєї даруй і мені, найнижчій рабі Твоїй, щасливо відбути роди; даруй мені цю благодать, щоб дитя, яке нині покоїться під моїм серцем, прийшовши до розуміння, з радістю, як і святе дитятко Іоан, поклонялось Божественному Господу Спасителю, який з любові до нас грішних зволив і сам стати Дитятком. Невимовна радість, якою переповнювалось Твоє дівственне серце при спогляданні Твого новонародженого Сина й Господа, хай згладить скорботу, що очікує мене серед мук родів. Життя моє, мій Спаситель, народжений Тобою нехай порятує мене від смерті, що обриває життя багатьох матерів під час родів, і нехай зарахує плід лона мого до числа обранців Божих. Вислухай Пресвята Богородице Небесна, смиренну молитву мою і зглянся на мене, бідну грішницю, оком Твоєї благодаті; не посором мого уповання на Твоє велике милосердя й осіни мене, Помічнице християн та Цілителько недуг, щоб сподобилася я відчути й на собі, що Ти – Мати Милосердя, і щоб прослвляла я завжди Твою благодать, яка не відкидає ніколи молитви бідних і рятує всіх, хто шукає Твоєї помочі в часі скорбот і недуг. Амінь.

МОЛИТВА МАТЕРІ ПРИ НАДІЇ.
    Предвічний і Всемогутній Боже, Який через діяння Святого Духа приготував тіло й душу Преславної Діви Марії, Божої Матері, на гідну оселю для Твого Сина, і який через того ж Святого Духа освятив Івана Хрестителя перед його народженням; вислухай молитву покірної Твоєї раби, яка молить Тебе через заступництво св. Герарда, Твого вірного слуги, оберігай мене в небезпеках материнства й захисти перед злим духом ніжний плід, який Ти зволив мені уділити, щоби через Твою спасаючу Руку він міг прийняти Святе Хрещення; дозволь теж, щоби по завершенні побожного християнського життя на землі і мати, і дитина осягнули вічне блаженство в небі. Амінь.

Останнє редагування модератором: 26 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 12
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Ріідні мої, помоліться за Галичанку - вагітність не збереглася, дитинка пішла на небко...:sad::sad::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 24
  9. Holly

Holly Moderator

Не знайшла більш підходящої теми.
    Чи існує така молитва для вагітної жінки, за здоров"я своєї дитини. Маю знайому, другий раз вагітна, лікарі виявили страші патології в дитинки, наполягали на аборті, але вона категорично відмовилась. Хотілося б для неї знайти молитву

• Подобається Подобається x 9
  10. simona

simona Well-Known Member

Галичанка все буде гаразд не переживайте ми за Вас тримаємо кулачки і молимось

• Подобається Подобається x 3
  11. Liliyah Romanova

Нині давала намірення на Літургію за Галичанку.
    Я писала раніше й напишу ще тут, що це дитятко дало НАДІЮ, а це дуже важливо! І Господь далі в тому присутній, просто ще треба почекати... ще почекати. І то цілком небагато, адже чекали вже так довго...

Маєте, Галичанко, ангелятко на небі... дивляться там на нас наші ангелятка й за нас щиро моляться! І ми за них молімося...

• Подобається Подобається x 24
  12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вчора цілий день думала про Галичанку і так молилась і просила Бога щоб дав їй дар плідності яким мене обдарував. Дуже мені шкода що ще не час.
    Галичаночко, я разом з вами.

• Подобається Подобається x 28
  13. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Дівчаточка, прошу молитву за нашу Ірену, вона з загрозою передчасних пологів в лікарні. Хай Господь дарує здорове вчасне народження дитинки.

Галичаночко, не втрачайте віри і надії. Любові вам,вона все перемагає.

• Подобається Подобається x 31
  14. Liliyah Romanova

Ніна ще не народила. Написала, що вже злитися починає, бо перейми кожні 20 хвилин, але нічого особливого не діється. Прошу про молитву за її спокій і здоров*я обох!!

• Подобається Подобається x 25
  15. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Прошу молитву за легкі пологи своєї подруги Наталі. Буду дуже вдячна.

• Подобається Подобається x 16
  16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Господи Боже, подай нам радість материнства.

Дозволь, о материнства Мати,
    Неплідність в радість обернуть,
    Нехай свій паросток зачнуть,
    Батьки і ми, що хочем діток мати:

Any, Беладонні, Валентині,
    Irchyk, Іру, erene, Irynka84,
    dream,
    галичанці (Ірині), Галюсі, Gloriya, Galynka St
    Christі (Христині), kristina (Христині), Chortenia (Юлії), Карінчик
    Лілії, Ludmilі_Os, Lenusya, Lozanna, lydmila,
    Muchachі (Ользі), Medusa (Олені),
    Mariani (Мар'яні), Maryanochka, Мар'янці, maybe baby, Мар"яні
    Mokka (Катерині), Марті, майбутній мамі, матусі Оленці, мамочці,
    NikaLovely, Nadushka, Natalitka, Njyta,
    Олюсi1985,Оксані, Олесі, Zlju4ka (Оленці), Оксаночці,
    Stern, shagkatja, Tela (Марті),
    vitalinka, Virginiі (Ользі), Vusokі,
    Уляночці,
    Janochkа (Яні), Jarysi (Ользі), ШмелЮсиК ...
    Подай їм здоров’я, мудрих лікарів, не втрачати ніколи надії і віри в Твоє Милосердя

Ісусе, я надіюсь на Тебе! Всю свою надію на Тебе покладаю!

Господи Боже, просимо Тебе, подай щасливу вагітність, легкі пологи і здорових діточок
    Ангеліні, Ануті,
    Галі, Дівоньці-Зіроньці, Zoryanazirka,
    Drimka (Оксана)
    Єві (Галині),
    Ірені, Ірушці, Іруні, IrunkaS, Irusya,
    Кенді,
    Лідочці, Lavazza,
    Kitty,
    Melisa, Марічці, Мар'яні, Мар’яні, Пупсику (Мар’яні), МарянаК, Марусі,
    Nastynі, Natalia,
    Полуничці,
    Tanuchka, Taska, Євгенія,
    Vesnyanka (Ганна)
    Янусі (Мар'яні) та всім іншим вагітним форумчанкам

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження
    .

• Подобається Подобається x 25
  17. Liliyah Romanova

У нас зараз є Почаївська ікона прощею в Оттаві. Ходили до неї нині молитися. Я молилася про дар материнства для себе, Галичанки й усіх дівчат, котрі тут просять про цей дар, а також молилася за вже вагітних, аби щасливо проходила вагітність і про легкі пологи...
    Відчувається, наскільки намоленою є ікона, направду дуже легко перед нею молитися.
    Най Богородиця посилає вам, дорогі дівчаточка, ті дари, про які ви просите!
    Пресвятая Богородице, моли Бога за нас грішних!

Останнє редагування: 1 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 18
  18. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Дякую за молитву всім! Пологи пройшли добре.

• Подобається Подобається x 13
  19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Є якісь відомості як Ірина себе почуває?

• Подобається Подобається x 10
  20. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Загроза минулась. Дякувати Богу і вашим молитвам! Нині пили чай з цукерками. Решту сподіваюсь розповість скоро сама.
    П.С. Але молитви не покидайте...

• Подобається Подобається x 16