Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? а в мене на аватарці моє тату з хни, яке я робила цього літа на морі. дуже люблю казки і щось таке магічне))))
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Вважаю, жо аватар є відображенням людини, її зовнішнього і внутрішнього.
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? И мой аватар – это я, вернее то, как я себя вижу , в анимированном варианте еще и глаза такие "добрые" сверкают. Да и ник в фэндоме и скайпе/аське соответствующий (BlueEyedWolf), даже перстень с собственным "портретом" ношу . Так уже сроднилась, что точно менять не буду.
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Душа відчула наближення свята, тому власне і такий аватар!! Просто обожнюю всі ці кульки, бантики, свічечки, подарунки…так добре і тепло відразу стає на серці…
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? І мій, це я. Літо, сонце, море, активний відпочинок це моє все. А зимою і в холоді я себе не бачу, мене нема, є тінь яка чекає тепла.
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Я собі вибрала такий аватар тому що спершу підсіла на "Сутінки", тай взагалі подобається вона мені, а особливо ця фотосесія
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А в мене такий аватар, бо я Туфелька. А ще слідочки мені там подобаються
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? На аватарі не я, але мій аватар завжди відображає мій настрій тому і міняю їх час від часу
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? На моєму аватарі "ЧЕЛОВЕЧИК" знайшов серце,і радіє.. так я радію, що знайшла своє щастя,свою любов!!!
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? в даний момент на аватарі мої малюки... Скільки він буде та коли його поміняю... сама ще не знаю...
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? На аватарі не я, але щось схоже Так би мовити, "стан душі". До речі, чомусь не дуже люблю, коли часто змінюють ави. Це ж як лице...
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А у мене там ноги, збрешу- коли сажу, що мої!!!! Хоч розмір здається мій- маленький 36.
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А мій ромашка тому,що римується з моїм ім*ям,а усміхнена тому,що завжди на ДП я з хорошим настроєм.
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Я свій аватар вибирала поспіхом (Бо цей напис "Я не вмію додати аватар" спонукав до навчання). Згодом? проаналізувавши свій вибір? була вражена, таки "Я", така яку себе бачу у спілкуванні на форумі. По авах взагалі психоаналіз можна робити.
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А мені під нік підійшло, рейвен-ворона, от і шукала дівчинку з чорними косичками. Надоїсть поміняю, мож ворону посимпатичніше найду.