Ми тебе пам'ятаємо, Вікторе (levandivka)...

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Adriasia, 3 Травень 2012.

1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

Народ, а хто зараз пише з-під ніку Левандівки?
    А то в мене ледь стріха не поїхала. Дивлюсь, хто подякував, а там за допис в темі про Левандівку - Левандівка дякує..... І то у всіх дописах про Левандівку таке

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В нас половина всіх фотогріфій зроблених Віктором. Як тепер маю на них дивитися.
    Знала його...
    Найбільше Данила шкода

3. Олька

Олька Well-Known Member

Вічна пам"ять! ШОК!

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

вічна пам’ять...

5. LuBimaya

LuBimaya New Member

в мене шок... біля горла стоїть ком, дусять сльози... слів немає...

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, хто насправді хоче допомогти
    Потрібно посидіти з Оленкою (дочка Віктора) кілька днів.
    Давайте організуємся. Пишіть хто може сьогодні після обіду, завтра і в суботу. Думаю варто по двоє-троє людей. Колись сама сиділа, то самій важко.
    я можу завтра після обіду. Похорон напевно в суботу, то хотіла би піти, але як ніхто не зможе, то буду сидіти

7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Шок... мені також не віриться. Вічна пам'ять Вікторе!

8. Муська

Муська Well-Known Member

Сумно стало на душі. Не можу місця собі знайти. Такі люди завжди залишаються в пам"яті. Шкода дружину та діточок. Хай Бог їж береже і допоможе подолати горе.
    Вічна пам"ять, Вікторе!

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

я й досі в це не вірю. якось більше вірю в те, що зараз від нього буде допис типу "Агов, дівки я вже тут. Був на відпочинку в горах і якийсь невідомий зламав мій пароль!"
    на фото він такий справжній. здоровий...
    Посиденьки ж будуть тепер зовсім не посиденьки - хто буде відправляти в баню всіх із порушенням правил 4.2, клонів вистежувати? Левандівка був самий активний штрафник! він, таке враження, жив форумом... Кожен допис, темку фільтрував..
    не віриться навіть, що так буває! дуже шкода...

10. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Господи, не віриться просто...Я спочатку глянула і подумала, що то якийсь жарт дурний.. В голові не вкладається.. Вічна йому пам'ять..

11. Януся

Януся Well-Known Member

Вічна пам"ять... Сил дружині і дітям...

12. Himikus

Himikus New Member

От всей нашей комманды глубочайшие соболезнования... не могу поверить... мысли путаются, даже связно сказать что то тяжело... прости, Витька, если что не так было... земля тебе пухом и вечная ппамять...

13. dasha

dasha Well-Known Member

Вічна пам"ять..
    Хай Бог дасть сили родині то пережити.. Несправедливо так, стільки в них в житті тяжких моментів було.

14. mamatu

mamatu Well-Known Member

У мене немає слів... одні сльози... Вікторе, ти так багато зробив для мене... просто так... мої "дякую" тепер здаються порожнім звуком. Нехай твоя душа знайде спокій. Я ніколи тебе не забуду...

15. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

Не встигла особисто познайомитись з Левандівкою.., але буду вдячна до кінця життя за неоціненне знання, що дали ДП. Цюдина вклала дагато праці, знання, нахтнення в цей унікальний ресур. ВІЧНА ПАМ`ЯТЬ...

16. маюнка

маюнка Well-Known Member

прочитала в ЖЖ в Уки...

не можу повірити. важко... Вікторе, Ви - справжня Людина.

17. Talya

Talya Well-Known Member

зареєстрована тут давно, але дописувати почала доволі недавно. як тільки включаю комп - відразу ж на Посиденьки. і завжди дописи п.Віктора кидалися в очі. такі влучні, не завжди всім зрозумілі, але дотепні. чомусь коли перечитувала окремі теми, то знала, що на певний допис буде відповідь Левандівки. він був душею Посиденьок. нажаль, не була знайома з ним особисто, але сказати, що шкода, що його вже не буде більше з нами - це нічого не сказати. Щирі співчуття його дружині і діткам! Вічна Вам пам"ять.

18. taniarz

taniarz Active Member

я з Ним так і не позанйомилась, не бачила ...у мене шок. Чому таких людей так раптово така доля настигає? Він такий ж сильний і впевнений, всім допомагав, завжди за справедливість і правду...жах...
    нехай йому там буде краще....співчуття діткам і дружині, рідним, тримайтесь....

19. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Вічна пам'ять! Співчуття родині.

20. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Вічна пам"ять....