Медична довідка

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Kasia, 31 Березень 2009.

1. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Медична довідка

Ну а якимось методами боретесь з тою проблемою?

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

так. с мажу ноги гелями - Ліотон фігня, ВененТайс може бути, той з зелений з каштаном намальованим ( геть забула назву) - найкращий.
    ноги ставлю як сиджу на пуфік, як лежу - по можливості на подушку.
    роблю контрасний душ на гомілку.
    і головне - злізла з 10 см каблуків і надвузької холяви чобіт.
    купила на весну дуже зручні туфлі -каблук 5 см. Авістрійські. маю чистй спокій.
    ноги тепер болять набагато менше ( 1-2 рази в тиждень), а не кожний день. але заувадила, що перважно не приємне відчуття в мене у ногах зранку, навіть коли звечора зовсім не боліли.:confused:

3. Оляна

Оляна Well-Known Member

Добре знімає набряки мазь або гель "Гепатромбін", а ще флебологи радять пропити курс "Детралексу"-зміцнює стінки судин. Якщо нема алергії на каштан, то можна зробити настій: квіти каштана залити горілкою або спиртом і тим натирати ноги.

• Подобається Подобається x 2
  4. Mokka

Mokka Well-Known Member

Дякую, буду пробувати.

5. Іруня

Іруня Well-Known Member

Настойка з цвіту каштана справді дуже добра. В нас біля хати ростуть 4 каштани, то пів села приходить рвати цвіт.

6. Масік

Масік Well-Known Member

Щодо флебологів, то не чула , а от судинні хірурги і обласній лікарні є і справді з найкщих Орел, ще там є Шемечко, доктор ніби непоганий , але тепер відкрив приватну клініку і усіх туди толпами на УЗД. Все таки радила б звернутися до Орла.

7. Mokka

Mokka Well-Known Member

А можна детальніше, що це за обласна лікарня?

8. Ная

Ная Well-Known Member

А компресійні підколінки-панчохи-колготки ніхто не пробував носити при варикозі? Мені то дуже помічне було при вагітності,яка ще й влітку була.Зимою я тої втоми ніг взагалі не відчуваю,а тільки добре потепліє,ноги ніби свинцем наливаються. Зауважила,що як були в Криму я там свого варикозу не відчувала зовсім,хоча весь день десь ходили та й то по горах.Може то і з нашою місцевою вологістю якось пов"язане,бо ше й як часом на дощ збирається ноги болять сильніше:confused:.В мене варикоз спадковий,тато мав у складній формі через важку стоячу роботу,переніс операцію,стало йому легше тільки на деякий час.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

пробували. вони страшенно плотні. носити напркилад їх влітку то для мене не реально.

10. natusik

natusik Well-Known Member

в БАДах стільки різних компонентів що може бути так що і на один із них і є алергія. я би порадила відмінити всі ліки і їсти тільки ті продукти на які ви чітко впевнені що алегії немає.Ніяких соків з магазину, йогуртів з консервантами і всього штучного,парфумів і космет.засобів;попити сорбенти-ентеросгель,вугілля, сорбекс(щось одне); зачекати поки прояви зменшаться і додавати тільки по одному продукту в день(підозрілому в плані алергії-так роблять у маленьких діток) щоб ви хоч знали, чого точно не вживати. В діагност. центрі на Пекарській є кафедра алергології і імунології,але когось конкретно порадити,нажаль, не можу

11. natusik

Відповідь: Набряки ніг: як боротись?

вени є ще і глибокі, якщо проблема в них, то ззовні може нічого і не бути, крім набряків;краще як в обласній лікарні в судинній хірургії, я думаю, вас ніхто не проконсультує,вони з цим кожен день працюють, тільки не зволікайте з консультацією, тому що всі проблеми з судиннами краще лікувати, якщо вони виявлені вчасно.

• Подобається Подобається x 1
  12. Gala

Gala Well-Known Member

Дівчата,а може хто стикався з такою проблемою як кровоточивість ясен,коли чищу зуби ,то з деяких тече кров,може то вже початки парадантозу?Що з тим робити?Чим чистити?Чи одразу до стоматолога?

13. odree

odree Well-Known Member

я б радила спершу до стоматолога, а він вже порадить чим чистити

14. Halina

Halina Well-Known Member

Я з таким стикалась. Була в стоматолога, то він порадив на ніч гель Метрогіл-дента. Я навіть половинку тюбика не використала як все зняло. І уже про цю проблему забула давно. І коли до нас знайома одного разу прийшла і мала опухлі ясна то я її дала. Вона була в захваті, бо зразу зняло опухлість.
    Але можете порадитись з стоматологом.

15. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Дієвий рецепт від варикозу (не запущеного, хоча спробувати можна): свіже листя бузка накласти щільно на ноги і замотати еластичним бинтом; так ходити цілий день поки з листя виділиться слиз.

16. natusik

була з тим самим у стоматолога-він спочатку зняв зубний камінь, а потім порадив полокати Лістерином після чищення зубів 3 рази на день 3 тижні, а решта банки стоїть у мене для профілактики і користуюсь 1-2 рази на день( тільки полокати нерозведеним по 30 мл)

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

чи хтось знає як можна вивсети мозолі -натоптиші на ногах?

18. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Я парю ті мозолі в спеціальній солі для ніг, а потім працюю пемзою. Є ще один профілактичний спосіб, суперсько допомагає покращити циркуляцію крові і мозолів років з два-три не буде - походити хвилин з 10 по будяках (таких жирних із великими колючками) Я колись таке діло робила, то в мене шкіра на ступнях два роки після того була як в маленької дитини, ніжно червоненька і без жодгих натоптишів.

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

а в мене на пальцях , на одному тобто є.:girl_cray:

20. Kvitysia

Kvitysia Well-Known Member

МАМО РІДНА - ПО БУДЯКАХ!!! [​IMG]
    А що далі?!!! Хто колючки витягати буде? А як реабілітувати свої ніженьки після такої терапії? :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Мене тема мозолів дуже цікавить, бо маю декілька штук і дуже мене то турбує.[​IMG]
    Пробувала вивести різними пластерами,але це не допомогло. Може ще хтось поділиться рецептом.:girl_in_dreams: