Медична довідка

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Kasia, 31 Березень 2009.

1. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Відповідь: Медична довідка

А його треба вирізати? Бо в тата на спині такий вже пару років, то я час від часу його видавлюю (смердить не те слово :girl_devil:). Він може чимось зашкодити?

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Це в мого хлопця жировик і перший раз йому вирізали...пройшло пару років і тепер знов зявився на іншому місці.

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

дівчата, порадили племінниці лікувати зоб перстачом білим, що з цього приводу скажете, і де це можна взяти?

Останнє редагування: 19 Липень 2010
  4. tasha

tasha New Member

Зета, а чи не могли б ви довідатись назву тих чудо таблетків, бо мому чоловікові також хочуть різати на спині, кажуть що це тільки хірургучно заберається.

5. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Навіть якби не вирізали перший раз, то в іншому місці він би появився.
    Сама процедура вирізання займає 10-15 хвилин під місцевим наркозом. Її може зробити хірург в поліклініці або в лікарні. Через декілька днів знімуть шви і все.
    Щодо тріскання та видавлювання... Неприємна процедура і якщо не забрати все, що там назбиралося, то жировик виростає знову.

6. terezka

terezka котяка-вишивака

порадьте якісь засоби профілактики від гепатиту А, а то в родині моїй якраз спалах тої болячки:sad:
    колись у школі, як однокласник захворів, то всім давали якісь таблетки і ніхто більше не захворів, але я була мала і не пам"ятаю

7. Oddly

Oddly Well-Known Member

інакше він нікуди не дінеться.
    у мого чоловіка вирізали на спині - місцевий наркоз, процедура дуже коротка. головне, щоб хірург добре почистив, бо інакше буде розростатися знов.
    а якщо самому постійно видавлювати - можна занести інфекцію, це небезпечно

8. Наталенька

Наталенька Загублений

Пігментна дегенерація сітківки

Дуже хотіла би почути про цю хворобу, може у когось таке було і знаєте, як з тим боротись.. Чи є якась надія на те, що з таким вироком можна ще довго бачити?..

9. Vendy

Vendy Active Member

Безсоння! Як боротись?

Не знаю чи існує ця тема! Але цікаво на скільки вона актуальна.
    В мене часті проблеми зі сном, хоча лягаю спати не пізно, часто засинаю лише під ранок, коли світає.
    Може ви знаєте як з цим справитись.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

та мільйон причин може бути ви ж нічого не написали, ні скільки вам років, ні який стиль життя ...

це гадання на кавовій гущі

11. natusik

natusik Well-Known Member

на рахунок пігментного ретиніту-нажаль він повільно прогресує. Це спадкова генетична проблема, американські джерела подають дані, що щоденний прийом вітаміну А у вигляді харчових добавок може дещо сповільнити прогресування, що як правило у віці до 20 років зір більшості пацієнтів вище 0,1 , ближче до 50 років зір стає менше як 0,1. Близько 25% пацієнтів протягом працездатного віку зберігають гостроту зору, достатню для читання. Нажаль довгостроковий прогноз несприятливий..(джерело-Канський, клінічна офтальмологія,2006 рік) Під око нічого не коліть, ризик від процедури більший, ніж ймовірна користь

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

оскільки це кишкова інфекція-дотримуватись особистої гігієни-миття рук, обробка дверних ручок, ванни, туалету, посуду дез.засобами, не їсти з одної тарілки чи пити з пляшки -одним словом не допустити передачі через рот.

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Шукала по всіх темах даної гілки, але щось не знайшла відповіді - таке питання: потрібно зробити аналізи на гормони щитовидної залози. Виписали направлення в "Меділайн". Паралельно погуглила де ще таке роблять у Львові - найшла "Синево", "Євролаб" і "Біокурс" - відгуки про всі ці заклади дуже і дуже суперечливі. Ціни теж - не можу зрозуміти, де дорого, де якісно роблять - тому що в кожного це питання особисте. Порадьте , будь ласка, дуже необхідно якомога швидше зробити ці аналізи!!!!

13. La esposa

La esposa Moderator

Тетянко, мене теж направляли в Меділайн, і направляв досить хороший лікар, добрий знайомий, поганого би не радив. От тільки я не ходила здавати аналізи - з особистих причин. Про Сінево чула не особливо позитивну інфу ((((

14. ViTanya

ViTanya Member

Mira_SH запитувала:
    Перстач білий (рос. лапчатка белая) входить в склад ліків від зобу Ендокринол(табл. і гель).Моя мама пила інший препарат цього виробника (Евалар), була дуже задоволена. Пошукай відгуки на ендокринол.

15. Kalina

Kalina Active Member

Тетянка найшвидше і найякісніше буде в Меділайні бо вони роблять все на місці,а не везуть так як в Синево в Київ. На рахунок цін то в Меділайні завжди на 10-20 грн.дешевше ті гормони. Я пару місяців тому теж здавала на гормони щитовидки то на другий день результат вже був.

16. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Я роблю в медінституті, ендокринолог їхня та й хірурги самі туди направляють в лабораторію, вона недалеко біля консультативної поліклініки, біля входу, але не головного, а трохи далі (біля калітки), результати після обіду або максимум на другий день. Теж платні.

[/quote]дівчата, порадили племінниці лікувати зоб перстачом білим, що з цього приводу скажете, і де це можна взяти?[/quote]

Це залежить від ДІАГНОЗУ!!! Що їй потрібно: чи сповільнювати роботу ЩЖ чи пришвидшити... Питайте свого ендокринолога, бо трави то не панацея для ЩЖ.

17. ViTanya

ViTanya Member

Ендокринол, між іншим, на відміну від гормональних препаратів, не сповільнює чи пришвидшує, а регулює. Тому його можна приймати як при підвищеній, так і при зниженій функції щитовидки, і при кістах щитовидки. На різних форумах читала багато позитивних відгуків.
    А ендокринологи теж різні бувають, треба шукати хорошого.

18. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Я так розумію, що це БАД. А про БАДИ думки як відомо ду-у-уже різні. Я не вірю в ті чудо препарати. Якщо хто сильно вірити, то йому кажуть поможе... Почитала про нього відгуки лікарів, то щось не дуже. Діагнозів для ЩЖ є море, а той препарат прямо все-все лікує? НЄ вєрю!!!

19. ViTanya

ViTanya Member

Віра в БАДи не потрібна, це не релігія. Он аскорбінка, строго кажучи, теж до БАДів відноситься, а лікує цингу, бере участь в процесах згортання крові, сприяє засвоюванню заліза і т.д. Є погані ліки, є погані БАДи, є погані лікарі. Але є й хороші. Коли в мене була депресія, ліки, які призначав психіатр, не допомагали. Допомогли БАДи, хоч я була в депресивному стані і ні в що не вірила, ні в які ліки , чи методи лікування. Я твердо була переконана, що мені нічого не допоможе. Сину від алергії теж поміг БАД, а він був малий і про віру в лікування не йшлося - просто пив, що мама давала. Не скажу, що йому передалась моя віра, бо перед тим він купу всього приймав, в тому числі і ліки, в які я дуже вірила - і без результату.
    Звичайно, не існує ліків від усього, але коли прочитати, при яких захворюваннях застосовується, наприклад, ромашка аптечна, то складається враження, що то мало не панацея. Препарати на травах можуть давати вражаючі результати, можуть просто покращувати стан, а можуть і не допомагати. Людина спитала про думку щодо перстача білого- та ж трава, як і ромашка. Показана при певному спектрі захворювань.
    До речі, я БАДами не торгую і їх не рекламую. Просто працюю в медицині ( не в медичному закладі, а саме в медицині). І давно.
    Ну, і Mira_SH хотіла лише знати, що це таке, і де його взяти. Я намагалась відповісти саме на це запитання.

Останнє редагування: 10 Серпень 2010
  20. Vendy

Vendy Active Member

може хтось щось знає про сичокислий діатез нирок (що за хвороба, наскільки серйозна)