Медична довідка

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Kasia, Mar 31, 2009.

1. Галченя

Галченя Well-Known Member

Відповідь: Хто знає, де у Львові можна погріти лампою від Цептера Біопрон?

:xaxa::xaxa::xaxa:
    Про те, що все в організмі взаємопов"язано я чула... але про чоловіків :ninja:то оригінально:xaxa:

2. Галченя

Галченя Well-Known Member

Чомусь сьогодні цілий день підвисає комп"ютер:8:
    А щодо болі в горлі, то справді не знаю причини його винекнення. Чи то в мене ангіна чи то тонзиліт? чи фарингіт? Не знаю. Але те, що то хронічне - то точно:umbrage:
    Навіть страшно другий раз вагітніти, бо постійно якісь таблетки ковтаю:umbrage: Чоловік іноді жартує, що то я "на колесах":xaxa:, поки дози не прийму - спати не вляжусь

• Подобається Подобається x 2
  3. Irusya

Irusya Well-Known Member

я вас розумію, я мучилась з своїм горлом, мабуть три роки - постійно запалене, болить то більше, то менше, але БОЛИТЬ. Дохтори місцеві мені нічим не допомогли... , але в серпні минулого року мені порадили хорошу молоденьку отоларинголога з шпиталю Шептицького і чудо - вона мені його вилікувала. Не за один прийом, звичайно, їздила я до неї з серпня по грудень з невеликими перервами, і є результат. Якщо цікавить - пишіть в приват, дам її координати.

• Подобається Подобається x 4
  4. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

??
    Чому?
    В мене горло болить так напевне вже років з 5. Також колись менше, колись більше. Я вже навіть уваги не звертаю. Але боюся ускладнень на серце. Терапевти мене постійно тим лякають.

• Подобається Подобається x 1
  5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

В лікарні на Ужгородській у лор-відділенні приймає дуже хороший лор-мужчина ( запитаю прізвище у чоловіка-напишу)

6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Медична довідка

В Медінституті є добрий лор: Бариляк Юрій Романович (то старший, бо є ще його син)

7. Олюська

Хтось щось чув про лора-онколога з онкологічної лікарні, прізвище - Шмідт. Бо в сестри якась гулька вискочила на шиї, ходили нині до того Шмідта, він казав, що може вирізати. Але якось страшнувато

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В тій лікарні всі все би вирізали,
    а що аналізу не призначав? Зробили би гистологію а тоді би вже думали.
    У всякому випадку, підіть ще до когось.

9. Олюська

Та він ніби пропонував робити прокол і брати на аналіз, але після того все одно казав, що тре буде вирізати.
    Та ще нині пішли до одного лора:)

10. kristina

kristina Well-Known Member

У военному госпіталі на Чехова ,ЛОР Кручаниця Іван Іванович:y::y::y:Він є полковник,головний лікарем західного регіону, якщо не помиляюсь.Спеціаліст супер.Його консультація ще мин року в листопаді коштувала 30 грн, про що написано біля дверей,, молодших спеціалістів 20 грн. Але він кожну консультацію -огляд менше ніж 30-40 хв не проводить.Спілкується з хворим,оглядає,жартує, розказує все дуже внятно.В нього не конвеєр, як в декого, аби більше капусти нагребсти.Взагалі военні люди, вони якось більше перейняті питанням здоров"я пацієнтів, а не грошей,Робить опереції, якщо треба.Лікар від Бога.

• Подобається Подобається x 1
  11. kleopatra

kleopatra Member

Дівчатка , маю велику проблему :no::no::no:уже на протязі 3 років- харчова алергія називається . З висипки по тілу не вилажу. Як тільки на наступний день десь маю іти - то добре думаю що мені їсти , а що ні:xaxa: Перший раз мене вилікували, і цілий рік мала чистий спокій. І тут на тобі - знову те саме. Лікувалася тільки натуральними препаратами , БАДами, але зараз вони мені чомусь не допомагають . Можливо хтось має інформацію на рахунок хороших лікарів у цій області ? Please:no:

12. Олюська

А ви робили алергопроби?
    БАДи, на мою думку, - це ніщо, крім бізнесу

В мами вже третій день скажено болить голова:sad: В суботу вона помила голову і чи то перетяг був, чи яка біда, одним словом, каже мама, що ніби трохи змерзла в голову. температура тримається 37,5, вдень була 38,3. Що то за біда така?:sad: То може бути якась "застуда" голови?

Last edited by a moderator: May 12, 2009
  13. Люша

Люша Well-Known Member

І у мене в понеділок ввечері ТАК боліла голова :sad::sad::sad: що чоловік думав швидку викликати, ні анальгін не допомогав 4 таблетки з'їла. Потім заснула, а з ранку те саме, такий біль, що пояснити важко. Пішла у поліклініку до ЛОРа бо думала може фронтит якісь, зробили ренген, а у мене фронтальних пазух взагалі немає - недорозвинуті. Лор разом з терапевтом вирішили, що це таке ОРЗ. Виписали Ібупром, Сироп Трайфед, та краплі Санорін протиалергічні. Температуру маю 37,3. Зранку встала сьогодні голова як чайник - не болить, але гудить. Температура 37,1. Що це таке? Якщо чесно - страшнувато. Головними болями ніколи не страждала, а тут таке...:sad::sad::sad:

14. Оляна

Оляна Well-Known Member

Попробуйте пропити чай з листя смородини+насіння кменю+насіння кропу і виключте цукор. Якщо хочеться солодкого то варіть сироп і додавайте до напоїв. Я своїй доці так вилікувала атопічний дерматит (зі щік сочилося).

15. dollichka

dollichka Well-Known Member

Дуже схожа історія була з моєю мамою на самий Новий Рік. Ми поїхали з малою до бабці в гості. Моя мама помила голову і щось робила в літній кухні з малою. Потім Софійка заснула і тут, як на зло, задзвонив мобільний. А мама, щоб не збудити малу вибігла говорити на двір. А про мокру голову згадала вже потім, коли добряче змерзла. Голова боліла в неї справді скажено. Перші дні вона нічого не робила, тільки старалась більше ходити в шапці, щоб голові було тепліше. А коли вже гості пороз"їзджались почала гріти голову звичайним феном. І каже, що від того тепла їй стало легше.
    А ще з недавнього часу мама майже всі болячки лікує бальзамом "Зірочка" (той такий маленький кругленький). І ноги її боліли, що по сходах ходити не могла і спина. А після бальзаму почувається, як дівчинка!

16. fedorka25

fedorka25 New Member

Є хороший масажист в дорослій поліклініці на Сихові - Лабінський Андрій Йосипович кабітет 705 робочий - 221-44-90. Він допоможе і порадить (телефон маю давно можливо були зміни)

17. Mokka

Mokka Well-Known Member

Набряки ніг: як боротись?

Набряки ніг. Це в мене від бабці спадкове.
    Мене ця проблема ну просто замучила. Увечері, як приходжу з роботи і стаю, припустим, готувати їсти, мушу весь час перериватись, сідати на диван і задирати ноги догори. Всяки гелі допомагають умовно, можна сказати, що не допомагають. Від контрастних ванночок тіки насморк. Я вже мовчу про зовнішній вигляд: кістка у мене тонка, зверху вроді така тендітна дівчинка, а ножищи :bad: особливо в спеку під вечір :bad::bad::bad:
    Я вже боюсь подумати, що буде, якщо завагітнію :8:
    І це мені тільки 26 років...
    Отже: які знаєте методи боротьби з цією недугою?

Last edited by a moderator: May 19, 2009
  18. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Набряки ніг: як боротись?

це мож емати відношення до варикозу - постійна втома ніг.

19. Mokka

Mokka Well-Known Member

Прочитала, дякую.
    Так ви, можливо, маєте координати флеболога чи щось таке?
    Це не те щоб втома, а таке неприємне відчуття ніби хтось гарячого свинцю у ноги наляв, може і варикоз, ХЗ. У всякому разі стояти довго не можу, а як стою, то "пританцьовую" на місці або переминаюсь з ноги на ногу. Збоку напевне виглядає смішно:8:
    Але вени не виступають, їх взагалі не видно, а гомілки дуже спухають.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене теж не виступають.
    найшла в неті тільки центр ВЕРУС там є судинний хірург.
    не ходила ще - нема грошиків.