Медична довідка

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Kasia, 31 Березень 2009.

1. Марточка

Марточка Well-Known Member

Відповідь: Медична довідка

Може хтось допоможе розібратись в аналізі сечі.Робила по Нечипоренко і виявлено сліди білку(всі інші показники в нормі).Що це означає?

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Тубулярная протеинурия может быть обусловлена интерстициальными нефритом, токсическим повреждением канальцевого эпителия, а также возникать при наследственно обусловленных тубулопатиях. Кроме того, появление белка в моче может происходить при гнойных воспалительных процессах мочевыводящих путей, тяжёлой недостаточности кровообращения, нефропатии беременных, лихорадке. Также кратковременные эпизоды незначительной протеинурии могут проявляться при интенсивной физической нагрузке, быстрой перемене положения тела, при перегревании или переохлаждении организма и после приёма значительного количества богатой неденатурированными белками пищи.

3. Марточка

Але ж в мене не пише кількість білка,а лише сліди.

4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Хто знає, що таке цмин пісковий? Звичайний кмин?

5. Orman

Orman Модератор-бомба

читаємо уважніше, а краще йдемо до лікаря, який посилав на аналіз і його питаємо

ніби ні, але я не впевнена

6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Вже взяла в аптеці, так і пише цмин піщаний (або російською "бессмертник песчаний")

7. Diana

Diana мрійниця

ні це не кмин, це жовті квіточки в суцвітті на стебельці без листочків, використовують для лікування печінки і ін.

8. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Може ви приймали якісь ліки, їли багато білкової їжі, якщо у вас просто сліди, то треба ще перездати за якийсь час і тоді дивитися. Сліди, то не причина до паніки, організм весь час самонастроюється і пристосовується, треба його циклічно перевіряти. Думаю наступного разу і сліду не залишиться :)

9. Марточка

Ви праві,сьогодні перездала і вже нема білка )))

10. natusik

natusik Well-Known Member

http://ru.wikipedia.org/wiki/Заеда
    подивіться тут, заодно погугліть в яких продуктах багато В2

11. dieSonne

Не знаю куди написати, тому пишу сюди.
    Маємо проблему з моєю тіткою. Їй 47 років. Проблема полягає в тому, що в неї опухла нога, не вся, а в самому низу, перед опуханням вискочили якісь симетричні гулі, трохи вище ступні, спереду, вже зійшли, але слід залишився. Маленькі гульки підшкірні, тверді на дотик, також були з"явилися на долонях, також наче пройшли. Опухла нога не симетрично, з внутрішнього бову ступні менше, з зовнішнього більше, болить її. Ходила вона до місцевого (м.Борислав) терапевта, та розвела руками. Аналізи в нормі, сечі чиста, трошки занижений гемоглубін. Питання полягає в тому, чи хтось з чимось схожим стикався і до яких спеціалістів звертався. Також у неї відсутні зараз місячні вже кілька місяців, є підозра на початок клімаксу, але чи то його прояви? І є ще одна можлива причина, вона в ті сильні морози була в селі на похороні, каже що дуже змерзла в ноги, чи то може так проявлятися запальний процес? Цей жах триває майже два тижні, їй важко ходити, і навіть не знаємо до кого їй звернутися. Хто стикався з чимось схожим, відгукніться.

12. dieSonne

Я так зрозуміла, що ніхто з таким не стикався, але, на щастя, вже встановлено діагноз - вузловата еритема, почато лікування і вже тітці є значно краще.

13. MaryF

MaryF Well-Known Member

Напишу сюди, може мені хтось шось підкаже. В суботу я впала на спину і сильно вдарилася головою. Ці всі дні мене боліла голова, а сьогодні почала крутитися. Не знаю чи само пройде чи все таки звернутися до лікаря і якого? Можливо хтось з таким зтикався?

14. Orman

Orman Модератор-бомба

це не добре ... Не нудило?

до лікаря невропатолога, але на око він по ідеї нічого не скаже. Хоча якщо гарно йому опишете симптоми, то вже підкаже чи варто щось ще для діагностики робити.

15. MaryF

MaryF Well-Known Member

Та нудить, але не постійно. Годую малого, тому думаю, навіть, якщо щось призначить, то і так не буду пити.
    Мені стає погано, коли починаю, шось робити, особливо коли нагинаюся.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

нє ну чекайте, а як почнете свідомісь втрачати хіба краще? Треба ризики тверезо оцінювати. Я всіма руками за ГВ, але вважайте.

Рвота була? Виглядає на струс. В будь-якому випадку спокій вам потрібен - не бігати, не нахилятися, не стрибати, головою різко не рухати.

Скажіть домашнім щоб з дитиною допомогли. А самі побільше відпочивайте - лежіть.

Хоча я б до лікаря таки пішла ...

17. MaryF

MaryF Well-Known Member

Рвоти не було, але вчора стало вже дуже зле...я полежала і сьгодні вже краще, але голова все таки болить і трохи тушнить.
    Дякую, що переживаєте.

18. dieSonne

Дуже схоже на струс. При струсі потрібен постільний режим. Я б на вашому місці все-таки на Топольну показалася, там хороші спеціалісти, добрі невропатологи. Сама зверталася, родичі зверталися, ситуації різні були, але фаховий підхід був завжди. А з приводу поназначають, то ті лікарі зайвого не назначать, особливо якщо скажете що ви годуєте. Я не годувала, але мені невропатолог сказав, що може виписати ліки, а може порадити дієту не гіршу за ліки, я пішла на дієту. Тож не вагайтеся і не чекайте коли стане ще гірше, вас силою ніхто нікуди не пхатиме, силою нічого вам не приписуватиме і не поїтиме вас ліками, а на консультацію заїхати можна.

19. Halina

Halina Well-Known Member

Дуже прошу поради. Сьогодні ранку встала, а на лиці червоні трохи напухлі плями. Дві невеликі у висках, верх носа і переносиця і так чучуть в сторони від носа і величезна на чолі посередині нище до носа. Я навіть незнаю що роботи?

20. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Ну, тут важко сказати, що то саме. Можливо щось алергічне (пригадайде чи їли вчора щось незвичне для себе), або якщо вони шелушаться (така на плямах сухенька шкіра відслоюється), то тоді вже до дерматолога.