Відповідь: Медична довідка Я вже 2 роки користуюсь електронним градусниом. Правда я купила Мікролайф. Дуже задоволена, та й дитині зручніше міряти температуру. А що у вас не так показує так і не зрозуміла.
лише ртутними. вони точні. електронні завжди мають похибку, і завжди різну от і в мене є тої фірми вже 7 років. похибка 0,3-0,5 градуса. перевіряла на ртутному. при чому електоричний завжди показує нижчу температуру
Відповідь: Медична довідка повірте мені, що добре і заритайте будь-якого лікаря з досвідом, то вам порадять користуватися якщо термометром - то ртутним, якщо тонометром - то механічним
Відповідь: Медична довідка Можливо. Але з дітками то електронний безпечніше. І ще я знаю , що багато людей міряють температуру до того часу поки почне пікати термометр,а в інструкції пише що 5-7 хв, тобто так само як і ртутним. Тому може різния велика.
Відповідь: Медична довідка електронний показує 36,5, а при цьому ртутний - 36,9. то ж суттєва різниця.
Відповідь: Медична довідка згідна. для того і купувала. міряла 1 раз. більше температури не міряла. вже на дотик відчуваю приблизну температуру. ще міряла коли була дуже висока, в лікарні. ртутним а термометр вже як подає сигнал, то далі не міряє. а вимикається через хвилину. тому як ви будете міряти далі, як воно так запрограмовано?
Прочитайте Інструкцію. Я вже вище писала температуру треба вимірювати 5-7 хв. Це не правильно що до першого сигналу. Люди думають,що вигідний електронний термометр тим , що 1хв потримав і вже знаєш темпертуру, а ні. Він вигідний тим тільки тим що його розбити не можна. Міряє. Ще й на 2-3 градуси, як треба. Почитайте інструкцію, до свого термоетра. Я теж була дуже здивована, бо купляла через те щоб дитині швидше виміряти температуру, а виявилась, треба так як і ртутним 5-7 хв. А мій виключається через 7- чи 10 хв.
Відповідь: Медична довідка Изготовитель: Микролайф (Microlife) Страна производитель: Швейцария Краткое описание: Цифровой термометр Microlife МТ 1931 является примером практичности и удобства в эксплуатации. Гибкий наконечник позволяет максимально комфортно расположить термометр во время измерения, прочный и легкий корпус абсолютно не пропускает воду. Функция индикации ошибок позволяет наиболее точно проводить измерения температуры тела тремя способами: оральным, аксилярным и ректальным. Звуковой сигнал раздается, когда термометр Microlife МТ 1931 готов к использованию, и в то время, когда он закончил измерение. Прибор способен отключаться автоматически спустя несколько секунд после завершения работы. Достоинства и преимущества: Водонепроницаемый; Гибкий наконечник; Звуковой сигнал; Функция автоматического самоконтроля; Автоматическое отключение. Технические характеристики: Точность измерений: ± 0,1 в диапазоне от 34°С до 42°С при температуре окружающей среды от 18°С до 28°С; Количество ячеек памяти: 1; Диапазон измерений: от 32,0°С до 43,9°С; Время измерения: 1-3 мин; Температура хранения: от -10°С до +60°С; Источник питания: 1,5/1,55 В; Гарантия: 2 года.
Відповідь: Медична довідка тільки ртутним, колись як мала мала десь 4-5 міс. купили терм. електронний тоді найдорожчий в аптеці, гарантія 1 рік. В малої вночі чую температура, поміряла ним 39,8 викликали швидку, вони поміря ртутним 37,8. Більше не користувалася ніколи.
Це можливо реклама .Не правда. Якщо ви купували то відкрийте свою інструкцію. Ну що хіба так важко. Якби мала чим відсканувати то довела б вам. Але не полінуюсь і піду зараз з малим гуляти і відсканую. Чорним по білому написано 5-7 хв. Та з рештою ви в любу аптеку можете зайти і взяти інструкцію від мікролайфа. Думаю гірше було б, якби було навпаки.
Відповідь: Медична довідка яка реклама??????? скоріше антиреклама погугліть. там всі результати видно. якщо знайдете і переконаєте мене в протилежному, то буду дуже вдячна. наразі досвід говорить про інше
Відповідь: Медична довідка у мене теж мікролайф, але через виключається автоматично приблизно через 10 хв порівнювала з ртутним- похибка 0,1 гр в різні сторони... все-таки він безпечніший
Відповідь: Медична довідка Я вас не переконувала, що електронний термометр краще, а що тримати його треба довше. Мены пощастило купити якісний. Звіряла з ртутним- однаковісінько.
Відповідь: Медична довідка згідна. але я веду що до точності. і з часом похибка зростає. це і є мінус електроніки
Відповідь: Медична довідка чим гірше? суть не в температурі ми ж не про хворобу розмовляємо, а тому що не вірні показники термометра.
Відповідь: Медична довідка Нещодавно градусник звичайний хотіла купити, так не змогла. В аптеках, де питала, відповідали "градусники браковані". До того брала 2, показували неправдиво. А свіїм радяньким правдивим малому температурку міряла і розбила
Відповідь: Медична довідка Ртутні в мене десь постійно падають Маю електронний, на який один раз "присіли", і він поламався, так чоловік якимось чином його поремонтував і він далі працює. Електронними таки тре міряти так само,як і ртутними, просто пікати він починає, коли температура перестає підніматись на певну частину градуса за певний проміжок часу (не памятаю, які, брехати не буду), і тримати його таки тре ще після сигналу. Суттєвої різниці не помітила, а одна-дві десяті градусу таки ролі не грають. А от з тонометрами, імхо, гірше. Електронні добре міряють молодим і здоровим, які ще не мають проблем. Бо електронні не відчувають шумів і т.д.
Відповідь: Медична довідка можна я відповім? я порівнювала показники 3 термометрів: 2 ртутних і 1 електронний. на ртутних показники були однакові