Масаж

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем egoistka, 11 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Diana

Diana мрійниця

Відповідь: Масаж

Я не висока і не худа. Мене ще на роботі коли довго сиділа спина боліла, а потім всю вагітність так сильно, що аж шкутильгала, а після родів то ще більше. Думаю потрібного зорошо масажиста щоб то все вправив на місце, але де такого доброго знайти?

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Переважно всі з таким стикаються, а тим більше восени.
    Масаж два рази на рік знімає такі проблеми, забиті м"язи розслабляються, покращується кровопостачання і щезає біль.

Та їх справді є багато, кому що потрібно)) Але в основі всіх масажів лежить загальний-лікувальний масаж. В когось солі, в когось сколіоз, в когось целюліт, то вже підбирається індивідуально.

Останнє редагування: 9 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

Погоджуюся, "В когось солі, в когось сколіоз, в когось целюліт".
    Замислився: ТАК кому - що?
    Гугля різонько привела на наступне (сподіваюся, буде корисним):
    Джерело. (там і про масаж є)

ЗІ: свої скарги на біль у хребті адресую мануалові, а не масажистові. ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Можете навіть не починати йорнічати, тому що з цим абсолютно згідна.
    Мануалка настільки ж помічна, наскільки й ризикова. А при грижах чи ще якихсь "невстановлених" діагнозах вартує спершу піти до невропатолога чи хірурга.

5. innamorata

innamorata Well-Known Member

В мене проблеми зі спиною постійні. В нас воно видно сімейне. Брат напевно всіх вже об'їздив, навіть в Касьяна покійного був. Скажу одне, який би золотий лікар не був, якість масажу залежить від відношення. Якщо лікар до вас відноситься як до номера в списку, то ніц він вам не поможе, який би відомий і талановитий не був.
    Я кілька останніх разів запрошувала мануала по рекомендації співробітника. Приїжджає додому, з дружиною, бо сліпий. За сеанс бере 50 грн. В принципі дуже задоволена. Хоча дійсно погоджуюся з вище сказаним, що в будь якому випадку тре як мінімум рентген зробити, і не кидатися в руки першому попавшомуся мануалу. Спина то така штука з якою жарти погані. Щось не то зробиш, і потім аукається тобі все життя. Той чувак і масажі робить, але я щось не можу ніяк часу виділити на то. От. Якщо комусь тре, можу координати скинути. в ПП.

Статус теми:
Закрита.