"Мамо, я виходжу заміж!"

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Ashlie, 20 Грудень 2010.

1. RedRidingHood

RedRidingHood Member

Відповідь: "Мамо, я виходжу заміж!"

А ми з коханим рік від моєї мами шифрувались :girl_smile:
    Батьку швиденько сказали він так одразу втішився, а мамі довго не признавалась, *не те щоб вона проти, але хотіла щоб попізніше одружилась*, та коханий не витримав того мовчання сам сказав та й все файно склалось)))))))

2. jylanda

jylanda занууууда

В нас якось не склалося зробити все традицiйно, бо живу далеко вiд мами, але, пiсля освiдчення, коханий подзвонив своiм батькам, вони дуже зрадiли. А я аж на наступний день написала мамi смс:girl_yes2: Вiдповiдь була суперовою - "коли ж я сукню встигну пошити?":girl_curtsey: Правда, вона була знайома з коханим i дуже тiшилась за нас.

3. dragonkraft

dragonkraft New Member

А в нас все сталося спонтанно. Ми думали на наступний рік зробити коли я закінчу навчання. Та коли в травні я дізналася що наступний рік високосний, дуже захотіла цього року:girl_crazy:
    Ми вже довго зустрічаємося з коханим і вже до того жили цивільним шлюбом:girl_in_love:. Та коли ми повідомили моїм батькам мама була за нас рада, а от батько був категорично проти, хотів щоб ми рік ще почекали. Та ми були настроєні дуже рішуче. Через декілька днів він подзвонив, і сказав що не проти:girl_yes2:
    А батьки чоловіка вже давно мріяли про наше одруження, і прийняли новину на ура:girl_smile:

4. Музик

Музик Мартуська

я, коли сказала мамі, сама була трошки в шоці, що вона плакала (ніби довго вже зустрічалися і все до того йшло і ясно було, що з дня на день почнем готуватися до весілля), сестра дужже тішилася, а от тато (забилам би) прочитав двогодинну лекцію на тему "не псуй хлопцеві життя, одумайся, нехай він собі кращу знайде, в нього ж таке майбутнє..."

• Смішно Смішно x 1
  5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Це як? Чи я чогось не второпала ? :)

6. Музик

Музик Мартуська

а це в нього така логіка - не хотів, щоб я коханому життя зіпсувала, бо на його думку така зараза, що світ таких ще не бачив

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

тю...Жінка може тільки прикрасити життя чоловіка ;)

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

а ми з чоловіком розписку тримали в секреті від його батків. Тобто вони знали, що ми хочемо одружитись (чоловік сказав своєму батьку на вокзалі, поки я квитки купувала :)), але вони не знали дати. Батько чоловіка якразв той день був у Києві, ще хотів нас машиною забрати в село, щоб ми електричкою не їхали, але ми "впали на мороз". А на наступний день приїхали на ярмарку до батьків і сказали, що хочемо їм щось сказати :girl_crazy: А вони здогадались.
    Ніхто на нас не ображався, навпаки потішились, відкрили шапманське і відсвяткували :girl_curtsey:
    А своїй мамі я все розповіла, немогла вдержати язика за зубами:)

8. Metel

Metel New Member

нормальна реакція! всі давно вже цього чекали і тільки й говорили, що вже пора!!!!:girl_tender:

9. lorelaj

lorelaj Active Member

ми зустрічались 3 місяці й тому освічення ні я ні мама ні бабуся не чекали. Його батьки знали все й мама навіть допомагала з ідеями й порадами, як все краще зробити. Своїй ж мамі я подзвонила майже одразу, як спали емоції. Вона рада була, розплакалась. На наступний день мій чоловік прийшов до нас додому й попросив моєї руки в мами й бабусі. Потім ми познайомили наших батьків, а ще потім, перед самим моїм від"їздом на довгий рік закордон, чоловікові батьки прийшли свататись.

10. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

На наступний день після подання заяви я подзвонила до мами і сказала, що ми подали заяву.
    Відповідь мами: "Вітаю! Давно пора!"

11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а ми вже довгий час знали що одружимось, але батькам не казали...але одного разу прийшли з якоїсь гулянки , були такі веселі і якось так легенько воно сталось...сіли на кухні і чоловік сказав що хоче женитись на тому чуді))) мама в сльози, тато до бару по коньяк)))) а своїй мамі чоловік сказав десь аж через місяць (її не було в Україні, а по телефону він не хотів таке казати). Буквально на днях ми з чоловіком якось згадували про той час і я питала як його мама відреагувала...сказав що перше спитала чи то він хоче женитись, чи вже треба)))