Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) робила листівочку на подарунок. Дуже швидкий процес і простенький результат, але мене тут довго не було, тому показую
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Листівка-експеримент з тонуванням дистресами, гарячим ембосінгом, тисненням та зістаренням: збоку листівка зав'язується імпровізованим шнурочком з мішковини
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Давно мене тут не було. Але за останні дні я навіть осилила щось зробити. Нарешті, бо поки манюні було зле, то й мене на творчість не дуже тягнуло. Чоловіка запросив приятель на весілля, але ми не пішли, то пошлемо поштою ось таку простеньку листівку. Людського фото не маю, бо якось не вдається перезнимкувати, тому показую, що є. А в понеділок наш приятель святкував 40 років, то йому зробила ось таку жартівливу листівку з написом: "я не такий старий... вимагаю перерахунку". Йому дуже сподобалася, носив усім гостям показував, то дуже мене хвалили. Приємно було.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Фінільний варіант запрошення Шкода, що фото вечірнє і мусила спалах дати, а то маленькі ручки не дають мені вдень останнім часом фотографувати
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) А в мене за останній місяць одна листівка і один конверт простий (який навіть не встигла обробити)...
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) А у мене щось таке абсолютно простеньке Та і не можу зрозуміти подобається воно мені чи нє...
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) весільна. мереживо таке, як на сукні нареченої (робила квіти, кульчики і сумочку з войлоку, а потім ще і на листівку залишилось) листівка робилась з урахуванням того, що молода "помішана" на мереживі і перлинах
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) ось мої новинки , накінець прийшла моя МУЗА
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Хлопчача монохромна Дві коліжанки на лавочці ))) А ще робила ось такі закладочки для вчителів (використала улюблений тільдопапірчик та ґудзики з Австралії)
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) і моя перша робота за останні кілька місяців, геть зовсім не було ні часу ні настрою
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) ось такі в мене нові листівочки Перша весільна надіюсь Velana не образиться за "скатану ідею" (хоча в Оксани виходить значно краще), А це листівочка для мужчини-робила з величезним задоволенням папір купувала в Аграфці,,
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Дівчинці на рочок, старалася дуже, ось що вийшло...