Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ось така моя простенька листівочка має "защіпочку", бо це була листівка з кишенькою для грошей І ще одненька для похресниці
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Листівка у вигляді весільного плаття:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Так ліньки серед літа готуватись до зимових свят, але подивилась на Хайді і вирішила, що потім кусатиму лікті через ту лінь
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Вчилась сьогодні робити листівки.Ось, що вийшло: Вчив мене не хто-небудь, а моя мега крута сестра
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) А я подивилася, що Хомка зробила листівку і згадала, що не показала свою
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Запрошення для сестри та новенька листівка для звукорежисера А зад листівки прикрашений таким чоловічком
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Так мені цей папір з Аґрафки сподобався, що аж на дві листівки надихнув: з цим штампом мені щось таке давно хотілося, а тут ще й папір... а то нові класні метелики від Тонік Студіо ---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ---------- А рамочки теж сюди? Щось я іншої теми не знайшла . Колись бачила такий МК в інтернеті, але не змогла знайти, то шаблон сама робила, щоб з 30х30 найбільша рамка вийшла, то фотка 10х15 практично влазить.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Для похресниці на ДН Шаблон з мережі.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) А у мене вчора отакий кольоровий мікс витворився. На ДН дуже активній та енергійній подрузі. І місцинка на гроші...
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Попросили мене зробити конвертик для грошей, "на вчора". Ось що вийшло з того, що було під руками :o
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Я тут мало хвалюсь, але нині вирішила трохи то попсути. А то ви може і забули який з мене великий крафтер І АТСка, з новими діджі штампиками. Такі класні.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Вітальна листівка подружці на весілля, штампів та паперу у мене весільних зовсім-зовсім немає, тому вигадувала так, щоб тематично пасувало: і конвертик на гроші, робила вперше: