Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Листівка для Олі(Algo) на День народження. Для Люди(LudmilaP) Для Мар'яся Для мами на 8 березня
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) мене замучила совість, шо я не виставляю фотки тут. от я, замучена нею, ставлю
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Моя перша листівочка. Тільки що закінчила. За якість фото вибачте, виправлюсь! Не судіть строго, матеріалів дуже мало, а ручки вже чесались щось зробити.. Зауваження приймаються
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ось такий "перший" конвертик в мене вийшов. Сестра відразу після Паски має йти на весілля. (правда трохи штамп вийшов нечіткий)
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ще такі листівки. Треба брати інший папір та квітки,бо все в один стиль у мене.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) привітала подругу з отриманням прав:tanksmile:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Мої перші АТС Дякую усім хто критикував мене в карму, я обов"язково буду враховувати ваші поради на майбутнє Лесю, ще раз тобі вдячна за папір
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ось така простенька з непростими складками.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Завтра зізнимкую її при нормальному світлі, а наразі маю величезне бажання нею похвалитися. Квіточки робила сама. А сам процес захоплюючий.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) фіолетова червона мої улюблені зайці
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) весняна після цієї роботи зрозуміла, що маю мало весняних квіток, і тому вирішила замовила в сп ще багато різних кольорових
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) не думала шо той папір то такий вірус... А воно таки вірусне. Після приходу однієї форумляночки, мене остаточно захопило в тенета. Буду рада критиці (то ж лише п*ята листівочка) Фото знову вечірнє... і в лайтбоксі як на зло згоріла лямпочка...