Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу От накінець то доробила рамочку Фотографію правда ще не вставила, не вибрала яку..
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу А це листівочка для одногрупниці на ДН Я початківець, так що вибачайте за примітивізм, але я дуже старалася. Завтра буду дарувати
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Повернулась до старого доброго квілінгу. Вийшла отака яскрава скрапова листівочка:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) на замовлення синочка і з його допомогою (хто вгадає які елементи він організував? ) дві листівки на закінчення навчання
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу Дівчатка, квілінг - чудова техніка, тому для неї створено окрему тему. Дуже прошу листівки з квілінґовими елементами ставити сюди.
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу Зі святом першого вересня! ---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ---------- Квіткова парасолька
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу Ось така дитяча листівочка ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ---------- І ще одна з конвертом на гроші