Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу ось моя перша робота в стилі квілінгу, готувала дитині в садок щось присвячене Великодню,яйце оброблене квілінговими стрічками та квітка, можливо ще треба було б якось краще дозавершити, але сьогодні треба принести вже, тому на перший раз думаю буде добре, що скажете рукодільниці-вернісажниці? тільки не дуже судіть, бо я ще ніколи з тими стрічками не робила, але коли побачила що з того вийти може- дуже захопилась)) це яйце знизу трохи несиметрично, тому буде цей бік низом
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу А це мої скромненькі листівки. Дуже мені подобається "квілінг", шкода, що часу бракує
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу Продивилася альбом і самій захотілося щось змайструвати от мої перші роботи, ще не дуже хорошої якості виконання, але сподіваюся вона покращиться
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу Виявляється мене трішки опередили Я млію від цього шедевру! Може повторю на наступну Паску
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу Ще одна весняна листівка з іпровізованими підсніжниками на день народження коліжанки: трошки розмазала клей...
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу Ось моя листівка в техніці квілінг. Це вже друга робота в цій техніці, першу забула сфоткати. То лише перші кроки, тому папір взяла звичайний і порізала на машинці для знищення документів.
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу Це на День народження співробітниці листівка. В остаточному варіанті з боку ще наклеяла підпис "вітаю".
Відповідь: Квілінг — "кучері" з паперу .і житиме тепер коробочка у маленької власниці для її маленьких секретиків